Naše servisy - drbárna :-)
- xlukas.cz
- Smart ACE
dneska sem byl pro pist ve smart centru. maji tam par aut na prodej. v dilne rozdelane dva forfoury a tusim tri fortwo. na dvore asi tak 6 vykuchanych karoserii. ve skladu na co si vzpomenete. takovy mensi smarti vrakac. nevim, co ma ve smartdilech, asi taky neco podobneho, ale jestli si neda pozor a nezacne se tomu venovat lepsi, tak smart centrum je pro neho obrovska konkurence.
prijemny, ochotny pan. na druhou stranu jsem z neho mel pocit jak z typickeho servismana. verim, ze by to casem opadlo.
ptal sem se ho, jestli pojede na sraz. prislo mne jako by o nem vedel. pry nema cas. nejspis sem chodi a neco i procita.
prijemny, ochotny pan. na druhou stranu jsem z neho mel pocit jak z typickeho servismana. verim, ze by to casem opadlo.
ptal sem se ho, jestli pojede na sraz. prislo mne jako by o nem vedel. pry nema cas. nejspis sem chodi a neco i procita.
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
SCHVÁLENO !!! 

2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279

Ja jsem ve Smartcentru nikdy nebyl, ale zato jsem byl nekolikrat ve Smartdilech. A prave, tam se proste musis obrnit asertivitou, abys nevytek. Prijedes v dohodnuty cas a nikde nikdo. Telefon nebere. Nebo az za hodne dlouho. Zpet zasadne nevola. Takze ho honis cely den. Nikdy nedostanes na nic papir. Proste tady mas a jed. Zazil jsem ho i spatne vyspinkaneho a takovou kadenci nadavek, to se jentak nevidi.
Tady obecne chybi kinderstube. Na Chodove obtezujes, Smartdily kapitola sama pro sebe k nasrani. Smartcentrum zatim nevim, s Martinkem se da dohodnout a veci, ktere se mi nelibily jsme si vyrikali, takze ok.
Ale kdyz dojedu do Podebrad za Vodickou (kontakt je na foru), tak to je proste jina kapitola. A to zadavam stylem "vymen cokoliv, at to jezdi". Ten kluk je v pohode, dela rychle, nesere na to, je ochotnej i laborovat a hledat dele, kde je problem, nebo hledat kde sehnat dily a mas pocit ze se o to postaral a nevojebal te. A dela to pro zabavu, protoze studuje v Praze a ma jeste okolni prijmy. Takze by fakt nemusel. Bohuzel na Smarty nema diagnostiku, takze kdyz mi exla prevodovka, tak jsem musel obtezovat na Chodove....
Tady obecne chybi kinderstube. Na Chodove obtezujes, Smartdily kapitola sama pro sebe k nasrani. Smartcentrum zatim nevim, s Martinkem se da dohodnout a veci, ktere se mi nelibily jsme si vyrikali, takze ok.
Ale kdyz dojedu do Podebrad za Vodickou (kontakt je na foru), tak to je proste jina kapitola. A to zadavam stylem "vymen cokoliv, at to jezdi". Ten kluk je v pohode, dela rychle, nesere na to, je ochotnej i laborovat a hledat dele, kde je problem, nebo hledat kde sehnat dily a mas pocit ze se o to postaral a nevojebal te. A dela to pro zabavu, protoze studuje v Praze a ma jeste okolni prijmy. Takze by fakt nemusel. Bohuzel na Smarty nema diagnostiku, takze kdyz mi exla prevodovka, tak jsem musel obtezovat na Chodove....
Beulingo Multispace 2.0HDi 2005 - Polabský offroad
-
peekey
SERVIS NOVÁ PAKA
Tak jsem se i ja stal hrdym majitelem Smarta F2 0,6 r.v. 2000.
Servis mi dělá kamarád, který má bohaté zkušenosti s různými auty ( například spoluvyvýjel auta na Hobby Rally), a málo co je pro něj problém (krom elektriky). Dokáže sehnat KVALITNÍ díly za neuvěřitelné ceny. Jezdil jsem k němu už dřív s Jeepem a vždy mi vše bez problému vyřešil. Dokáže auto i poladit a všude má spousty kontaktů takže skoro nic opravdu není problém.
Výměna oleje + filtry za 1200 Kč ( olej Mobil 1 10W40 )
Nový zadní disk (original) + přezutí + laserova geometrie 2200 Kč
Nástřik dutin (na Fordu Mondeo) 800 Kč
Dělá okolo 300 za hodinu, dělá většinu věcí na počkání...
pokud by jste někdo měl zájem o jakýkoliv servis nejen na Smart, napište na muj mail a během 24 hodin Vám zařídím kalkulaci a domluvím Vám termín... ( domluva přes mě je kvůli ještě lepším cenám)
pavel.kesner@gmail.com.
Servis mi dělá kamarád, který má bohaté zkušenosti s různými auty ( například spoluvyvýjel auta na Hobby Rally), a málo co je pro něj problém (krom elektriky). Dokáže sehnat KVALITNÍ díly za neuvěřitelné ceny. Jezdil jsem k němu už dřív s Jeepem a vždy mi vše bez problému vyřešil. Dokáže auto i poladit a všude má spousty kontaktů takže skoro nic opravdu není problém.
Výměna oleje + filtry za 1200 Kč ( olej Mobil 1 10W40 )
Nový zadní disk (original) + přezutí + laserova geometrie 2200 Kč
Nástřik dutin (na Fordu Mondeo) 800 Kč
Dělá okolo 300 za hodinu, dělá většinu věcí na počkání...
pokud by jste někdo měl zájem o jakýkoliv servis nejen na Smart, napište na muj mail a během 24 hodin Vám zařídím kalkulaci a domluvím Vám termín... ( domluva přes mě je kvůli ještě lepším cenám)
pavel.kesner@gmail.com.
http://www.smart-club.cz/phpBB3/viewtop ... highlight=
pokračování
Tato fólie by ti měla zabránit, aby ti namrzlo sklo a nemusel jsi škrabat. V létě by naopak měla udržovat chladno v autě a chránit interiér před zbytečným šisováním od sluníčka.
Nevím, dostala jsem ji grátis, moc to neřeším
pokračování
Tato fólie by ti měla zabránit, aby ti namrzlo sklo a nemusel jsi škrabat. V létě by naopak měla udržovat chladno v autě a chránit interiér před zbytečným šisováním od sluníčka.
Nevím, dostala jsem ji grátis, moc to neřeším
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek
Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek
Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.