Kraviny, hovadiny a ostatní kokotiny...

Odeslat odpověď

Ověřovací kód
Vložte kód přesně tak, jak ho vidíte na obrázku. Mezi velkými/malými písmeny není rozdíl.
Smajlíci
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: *5* 8X/ 8EX -O *srd1* *srd2*
Zobrazit další smajlíky

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Kraviny, hovadiny a ostatní kokotiny...

Re: Kraviny, hovadiny a ostatní kokotiny...

od JBC » pát 03 srp 2018, 21:45

Jo, Hoboj mi poslal odkaz na prakticky stejnej článek a video na Novinkách.
To mi udělat někdo s tím mým, tak toho z.urvenýho č..áka zabiju! Sice to auto má bejt voděodolný, ale určitě ne aby nějaká tryska stříkala přímo do kapličky nebo do volantu. A to ty debilové ani nenatáhli pláštěnku na volant a středovou konzoli! Holt, německý fracci, který už roupama nevědí co by!

Re: Kraviny, hovadiny a ostatní kokotiny...

od Winterwolf » pát 03 srp 2018, 21:10

Re: Kraviny, hovadiny a ostatní kokotiny...

od xlukas.cz » úte 18 črc 2017, 23:55

to je vtipne - jsu tercem kritiky a pritom se mne to uz delsi dobu netyka.

mam:
- tlacitkovou nokii x2
- male auto s motorem 1,4 tdi 55 kw
- no jo, ze sem si nekoupil telefon a fotak, ale koupil sem si rovnou telefon, co umi skvele fotit, coz me stacilo, tak to je velke zlo :oops:
- budu si ale muset koupit hodne velke auto, abych si vykompenzoval to male pero. ovsem francouz, ital ani spanel to ani tak nebude.

Re: Kraviny, hovadiny a ostatní kokotiny...

od houzar » sob 08 črc 2017, 04:24

Re: Kraviny, hovadiny a ostatní kokotiny...

od Druzeta » čtv 29 čer 2017, 14:55

Re: Kraviny, hovadiny a ostatní kokotiny...

od mugwai59 » ned 25 čer 2017, 15:05

JBC píše:Máš pravdu! Ale většinou se takový velký auto dá poznat od těch velkejch aut, který jen prodlužujou péro nebo laděj k nehtům.
Z 99,999% si s SUV-ckama tzv. "manageri" prodluzujou ptaky, a nebo to kupujou svým šuknám k nehtum, trefils presne :D))) ..
Oba pak maji potiz zaparkovat pred obchodakem a jeste delaji blby xichty, jako ze JIM zavazis TY, hehehe, pomatenci:))) .

Re: Kraviny, hovadiny a ostatní kokotiny...

od DYK77 » čtv 22 čer 2017, 18:59

comonbaby píše:To co jsem potřeboval jsem nenašel, ale dozvěděl jsem se, že WD spray koupený v Kauflandu je padělek, a nevoní.
Zkuste se před tím, než napíšete příspěvek zamyslet nad tím, zda je příspěvek relevantní.
Díky
Psal jsem to já a je to relevantní. Takový zmetek jsem tam prostě koupil. Nešlo jen o vůni, jinak řečeno o charakteristické aroma, které se pravému WD vůbec nepodobalo a připomínalo spíše smradlavý plyn do zapalovače, než přijatelnou vůni WDčka. Zcela mimo byla i funkčnost, tedy spíše nefunkčnost maziva, které se rychle odpařovalo i při nadměrné aplikaci a do pár desítek minut byl ošetřený povch úplně suchý, což se jinak u pravého WD nestane.
Nevím zda šlo jen o jedno vadné balení, ale pokud bych si za 300,- koupil WD poprvé a narazil na právě takový zmetek, tak už bych si WD asi znova nekoupil. Po této zkušenosti je pro mě aroma malým vodítkem zda si jej koupím či ne. Zatím jsem každé čichem odzkoušené WD koupil a bylo v pohodě, ale nezkoušel jsem jej znovu nakupovat v Kaufu.

Re: Kraviny, hovadiny a ostatní kokotiny...

od JBC » úte 20 čer 2017, 23:15

Máš pravdu! Ale většinou se takový velký auto dá poznat od těch velkejch aut, který jen prodlužujou péro nebo laděj k nehtům.

Re: Kraviny, hovadiny a ostatní kokotiny...

od Druzeta » úte 20 čer 2017, 22:30

Není to jednoduchý jak to vypadá ale někomu malé auto nestačí a když nechce mít dvě auta tak má jenom to větší, na tahání velkého vleku je potřeba velké auto, 2 tunovej vlek za malý auto nepřipojíš a to nemluvím když je potřeba jet mimo zpevněnou cestu tak náhon 4x4 taky přijde vhod, na to je dobrý velký SUV se kterým vlek necloumá.
Někdo si kupuje SUV na ježdění na hory, třeba k nějaké chalupě, někdo si kupuje velký auto protože tahá karavan.

Re: Kraviny, hovadiny a ostatní kokotiny...

od DYK77 » úte 20 čer 2017, 19:41

Také souhlasím, že by stačilo jezdit v menších autech, ale to spoustě lidem nevysvětlíš. Jestli někdo jezdí v nesmyslu je to otázka vkusu, společenského postavení a délky péra . Proto když máš zdravé sebedomí, jsi rozumný a šetříš menším autem palivo, životní prostředí a místo ve městě, tak jsi kdejakému neandrtálci v kšiltovce, s tlustejma hodinkama a řetězem na krku pro smích. Pak už je jen na Tobě jestli umíš být nad věcí nebo ne. Mě se malá auta prostě líbí a voli mi můžou akorát tak vylízat pr.el *fuck*

Re: Kraviny, hovadiny a ostatní kokotiny...

od DYK77 » úte 20 čer 2017, 19:38

Druzeta píše:Neřeším člověka podle auta, beru to tak že se mu to líbí nebo má nějakej jinej důvod to mít, to je každýho věc čím jezdí.
A když už píšeš o tříválci tak ten bych si taky nikdy nekoupil, auto má mít minimálně 4 válce a pokud to není vyloženě malé auto tak obsah 1,6 když to je benzín.
*1* 8)
Nicméně když jsem nedávno pátral po menším rodinném autě s atmosférickou 1.6i , tak jsem těžce narazil. Dává se to tak do Focuse, Lanceru, atd, což už není zase tak malé a tím pádem je to docela líné. Pod 10 či 11s z 0 na 100 se nedostane.

Re: Kraviny, hovadiny a ostatní kokotiny...

od DYK77 » úte 20 čer 2017, 19:18

Klíd, přesunu tothle téma do Shoutboxu 8)

Re: Kraviny, hovadiny a ostatní kokotiny...

od Jindřich » pon 19 čer 2017, 21:41

No , a právě proto je to pěkná kokotina ! *pivo*

Re: Kraviny, hovadiny a ostatní kokotiny...

od JBC » pon 19 čer 2017, 07:03

Čéče, Jindro, Máš sice pravdu v tom, že hlavní rubrika se jmenuje ELEKTROINSTALACE, ale tohle téma, který kdysi založil uživatel "comonbaby" se jmenuje "Kraviny, hovadiny a ostatní kokotiny..."

Re: Kraviny, hovadiny a ostatní kokotiny...

od Jindřich » ned 18 čer 2017, 22:10

Pánové, když už řešíte v tématu elektroinstalace takový píčoviny, tak vám taky jednu k zamyšlení napíšu - kdysi mne napadlo při jízdách po D1 , kolik asi pražáků ráno skočí do svých miláčků a jedou do Brna třeba něco vyřizovat a zrovna tak brńáci zase jedou do Prahy za podobnou činností.Co by se ušetřilo času, benzínu a peněz (taky musej něco sníst ). kdyby si mohli třeba nějak zavolat, aby pražáci vyřídily brňákům, co potřebujou v Praze a opačně a nikdo by nikam nejel ,???? Co ty prachy za tu nákladnou rekonstrukci, která právě probíhá ???Nešla by na tom založit nějaká dobře vynášející živnost ????
A včíl můžete mudrovat . *VV* *VV* *VV*

Nahoru