Proc tohle ???

Odeslat odpověď

Ověřovací kód
Vložte kód přesně tak, jak ho vidíte na obrázku. Mezi velkými/malými písmeny není rozdíl.
Smajlíci
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: *5* 8X/ 8EX -O *srd1* *srd2*
Zobrazit další smajlíky

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Proc tohle ???

Re: Proc tohle ???

od JBC » stř 24 dub 2024, 08:11

Ne, u nás nic. Doktor koupil nějaký náhradní díly, ale nefunguje to, je to rozbitý ze všech stran (i zevnitř) a nemá to českou registraci, takže zatím nic!

Re: Proc tohle ???

od Mila198 » úte 23 dub 2024, 23:06

Tak se nám tu lehce oteplilo, přiletěli dva vrabci, a štěbetali si něco o tom, že "Doktor" má nějaké nové auto?! Obrázek
U vás si o tom vrabci neštěbetají?! Obrázek

od Zvoník » ned 20 bře 2011, 07:31

A mně se to tady líbí, ale protože jsem víkend co víkend někde u zvonů, nemůžu být o víkendu na dvou místech. Na sraz bych opravdu chtěl, ale to by ani Fredy K. nezvládl. Se Smartem, jako autíčkem, nemám moc zkušeností a ještěže nám kousek od bydliště Smartcentrum ve Veleslavíně. Teď jsem chytil např. kamínek do předního skla (asi jezdím moc rychle) a musím vyřešit odstranění ,,hvězdičky''. Snad to vyřeší nějaké Autosklo zavařením na počkání... Průměr je do dvou cm.

od DYK77 » sob 05 bře 2011, 22:05

Hotovej Feddy Kruger :lol:

od xlukas.cz » sob 05 bře 2011, 21:58

ani to by vam nepomohlo. mam zalohy a byl bych okamzite zpatky 8)

od DYK77 » sob 05 bře 2011, 21:56

Leda zformátovat server :lol:

od xlukas.cz » sob 05 bře 2011, 21:55

tak to ja se absolutne nebojim, ze bych byl smazan :-)))

od DYK77 » sob 05 bře 2011, 21:33

Tady je to už jak v práci. Když se začne mluvit o tom, že se budou propouštět Ti co toho nejmíň udělaj, tak se začnou nejvíc bát Ti průměrní až po ty nejlepší.
To znamená, že ty se vůbec bát nemusíš.
a) jsi známý na srazech
b) nepíšeš sice každý den, ale průběžně o sobě dáváš vědět.
Není potřeba panikařit.

Jde o smazání některých účtů založených např. před dvěma lety až po ty cca jen čtvrt roku staré, které mají většinou jen 0 až 5 příspěvků, nemají ani po výzvě vypsaný profil a celkově je jejich aktivita naprosto nulová.
Není zájem mazat účty těch, kteří měli v minulosti či v současnosti pro klub nějaký význam, a už jako kolegové, kamarádi či rivalové, prostě lidí , kteří tu zanechali svou stopu. Naopak účty založené pro pouhé provedení registrace, či podání inzerátu nemají v seznamu uživatelů dále svoje místo.

od Jirkaal » sob 05 bře 2011, 20:56

Mám dotaz. Abych byl aktivní, tak tady musím pořád něco psát? Nebo stačí, abych si příspěvky četl? Většinou nemám totiž nic na srdci a mám spíš mnoho na práci a málo času.

od DYK77 » čtv 03 bře 2011, 21:17

Markéta píše:Já se přidám - po prvním přečtení to opravdu vypadalo, že je to na vyhazov :lol: pak jsem si to přečetla ještě jednou nahlas a došlo mi to. Možná by to chtělo malinko jinou formulaci, např. do předmětu napsat "Upozornění pro neaktivní členy klubu".
Zdravím uživatele fóra SmartAutoclubu o.s.
Vzhledem k tomu, že se v seznamu registrovaných uživatelů hromadí spousta neaktivních, či jinak podmínky nesplňujících účtů, budou tyto účty odstraněny. Pokud se to týká právě vás, máte dvě možnosti :
a) splnit podmínky vztahující se na uživatelské profily
( http://www.smart-club.cz/phpBB3/viewtopic.php?t=84 )
b) zaregistrovat se znovu, pokud o svůj profil přijdete.

Děkuji za pochopení
Já myslím, že formulací "Upozornění pro neaktivní členy" , by se to ještě více podtrhlo a pochopila by jsi to úplně stejně jako v původním znění.
Email se rozesílá hromadně, nelze z toho osoby, kterých se to netýká vyselektovat. Proto začátek věty "Pokud se to týká právě vás"... , měl zdůraznit, že pokud se vás to netýká, tak email můžete s čistým svědomím okamžitě smazat.
Pokud to někomu způsobilo neoprávněné obavy, tak se mu za nedorozumění omlouvám.

od kuher » stř 02 bře 2011, 10:57

To víš, že si dáme někdy sraz, rád Tě poznám, sousede. :lol:

od ropak_2008 » pon 28 úno 2011, 18:49

Tak až pojedeš do nebo z Olmika tak se zastav na tvargle do Loštic. Tady jsem teď přes týden a na víkendy jezdím do Ústí. :wink:

od kuher » pon 28 úno 2011, 08:21

xlukas.cz píše:precti si ten mail znovu. vyhozeni budou ti, kteri nemaji vyplneny profil, kdo se zaregistroval a neni aktivni, nepise, neprojevuje se, nezname ho, ...
ty muzes byt rozhodne v klidu. tebe se to netyka.
No a vidíš, to je ono, nikdo mě nezná, jen naše Třebovská klika. Ale až pojedu na servis a diagn. do Olmíka, chtěl bych poznat další lidičky i z okolí. Jsem pozván na kávu, kterou neodmítnu. :D Ty co za dobu neměli zájem napsat ani čárku, nebo vyplnit údaje na profilu, vyřadil bych zrovna. Jestli se za to někdo stydí, kde žije, okolí, nebo co dělá, přibližně, a to nevyplňuje. Já doposud, mimo ostudy, nedělám nic a dělat nebudu, se mi nechce. :roll:

od Markéta » ned 27 úno 2011, 20:42

Já se přidám - po prvním přečtení to opravdu vypadalo, že je to na vyhazov :lol: pak jsem si to přečetla ještě jednou nahlas a došlo mi to. Možná by to chtělo malinko jinou formulaci, např. do předmětu napsat "Upozornění pro neaktivní členy klubu".

od DYK77 » ned 27 úno 2011, 14:39

Tak tak. :idea:

Nahoru