Letošní ST na mě zapůsobilo tak trochu jiným dojmem, než ty předchozí. Možná jsme byli z minula trošku namlsaní a tak jsme si od toho slibovali víc než jsme ve skutečnosti dostali. Pokud jde o počasí tak samozřejmě bylo velmi pěkně - v některých chvílích až příliš, o to větší radost jsem měl, že jsem se letos poprvé od doby, co tam jezdím vykoupal v jezeře.
Co se výletů týče, tak se myslím oba dva velmi podařili. U toho prvního mě to těší o trošku více právě proto, že byl tak nějak v mojí režii.
Co se ubytování týče, tak doufám, že byli všichni v rámci možností spokojeni - zítra ještě přidám nějaké stručné vyúčtování.
Pokud jde o sobotní párty na Burgu - tak musím velice pochválit jezdící autíčka po hradbách - to bylo prostě vážně super.... změnu místa pro příští rok jsem přivítal velmi pozitivně - protože už pro mě začalo být Zell am See a jeho okolí tak trošku okoukané.
Na letošním sraze jsem skoro nefotil, ani nevím proč. Možná kvůli sluníčku, možná proto, že jsem často zapomínal foák v autě. Nicméně párkrát jsem spouš zmáčkl a ačkoliv fotky jsou takový nic moc a jejich opravdu pár - nemám důvod se s Vámi o ně nepodělit. K vidění zde...
http://wlcek.rajce.idnes.cz/STE11/