Pomôžte mi ,dilemma

Nechcete se registrovat a chcete něco sdělit ...
Odpovědět
scorpi4

Příspěvek od scorpi4 »

myslim, ze ESP ma, aj ked nie je pisane v inzerate..

a predpokladam, ze kamarat je minimalne mechanik, a rozumie aj smartom...

teda pevne verim..lebo ak kupis zle, budes nadavat..ak dobre, co dufame aj kvoli Tebe, tak budes spokojna a bude to fajn..

popravde ten posledny vyzera zo vsetkych najlepsie..

kazdopadne hned vymenit olej, filtre, a dat skontrolovat vsetko okolo..to znamena baterku, jej kapacitu, vodu, ci nezateka kdesi olej, ci to velmi nedymi aj za tepla, lebo diesel predsa len trosku cmudi..ale za tepla by nemal..

rovnako sa treba pozriet aj na brzdy..kazdopadne mas dostatocnu rezervu na opravy...preto si ich urob hned, a zainvestuj do svojej bezpecnosti..

ESP skusis tak, ze na mokrej ceste na rovnom useku zabrzdis, a ked sa pohnes z miesta a poriadne dupnes na plyn, mali by prehrabnut kola, a popri tom Ti zacne blikat taky zlty trojuholnik...to znamena, ze ESP tam je..

ten trojuholnik je vsak identifikator na mnohe zavady smarta...nema to len identifikaciu tohoto systemu...

tak drzime palce teda..
scorpi4

Příspěvek od scorpi4 »

potvorkazuz píše:ja viem a vazim si to ..velmi ,len vies, vzi sa trocha aj do mojej koze , nemozem len tak s tebou sadnut do auta ,ked neviem ani poriadne kam a preco a pod . ??? ..vies ..to je trocha ... hm....
no, standardne sa ide auto kupovat tak, ze naozaj nevies, ktore kupis...to je bezna prax.. :D

a nie je to o tom, ze nevies kam, ale ze nevies s kym... :lol:

ale mne to nevadi, neboj..je to Tvoja vec.. :wink:

tiez ides kupovat auto od cloveka, ktoreho si nikdy nevidela, a veris tomu, ze kupis dobre..a my sme tu ludia, ktori sa tomuto autu venujeme..a uz nejaky ten piatok..nepoznas nas, nemusis nam verit..ale potom bola cela debata zbytocna..

aj ked verim, ze sme Ti poradili v ramci moznosti tolko, kolko sa len dalo..

tak stastnu ruku pri kupe.. 8)
Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

Nějak jsem nenašla, kolik má najeto?? :?:
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek

Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
potvorkazuz

Příspěvek od potvorkazuz »

ma - 90302 km

Ja vam všetko verim a ako som uz par krat povedala , resp. napisala ,prisla som do tohot fora ,prave preto ,lebo som potrebovala nazor ludi , ktori sa do toho rozumeju viac ako ja ... Dakujem za kazde pismenko ,vela ste ma naucili , uz len ze treba davat pozor na farbu volantu a arbaigu , ci nie je ina , a ked nao tak je burane :) .... skusim zavolat , resp. skontaktovat sa s tym za 2500 € uvidime co s toho vznikne, urcite ho hned nekupim ,verte mi , nie som zbrkla a viem ,ze nekupujem rohliky ale auto !
scorpi4

Příspěvek od scorpi4 »

Markéta píše:Nějak jsem nenašla, kolik má najeto?? :?:

to cdi?

cca 90 tis..

ale v skutocnosti nevie nikto.. :roll:
potvorkazuz

no ..to nie :(

A ani neviem ako to zistit .. :(
Greg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greg »

10 let starý a prý jen 90tkm, takových už bylo ... :lol:

jen pro srovnání co lze oproti tebou uvedenému koupit v Německu:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

o 2 roky novější, originálních 120tkm, model po faceliftu, prodává ho přímo majitelka (takže žádný překupníček, nebo bazar). Dovoz by se dal zvládnout do 400€ (u mně), zbytek by ti zůstal na přihlášení a do budoucna na servis. Časově by nebyl problém během příštího týdne ho dovézt (nebo jakéhokliv jiného).

Ale jak už ti vysvětloval Scorpi - můžeš buď věřit nám z klubu, kteří s tím nějaké zkušeností máme a nebo si nechat poradit jinde, kde tě chtějí jen "osejlovat". Já jen zprostředkovávám dovozy - dohodit někomu nějaký vrak z toho bych opravdu nic neměl (narozdíl od toho člověka, kterému to auto patří a chce ho prodat :-) )
WWW.SMART-DILY.CZ
Kompletní služby okolo Smartů
Individuální dovoz z Německa, diagnostika, servis, náhradní díly, vrakoviště, příslušenství, povinné ručení ...

Ostrava-Hrabová, 500m od Makra
scorpi4

Příspěvek od scorpi4 »

zial nemas to ako zistit...pri takom rocniku je to dost komplikovane...ale ak dodrzis rady, kre sme Ti dali, tak kupis dobre..

len som si vsimol, ze predavajuci je z roznavy, a spz na aute su kezmarok..pozor na to..spytaj sa, ci je vlastnikom, a ci ma uz spz RV..ak nie, tak kto je majitel..kontakt na neho, a preco to predava niekto, kto nie je majitel..

a ak je nahodou auto len odhlasene na toho v roznave a on to neprihlasil, tak v tom nieco bude..bud porucha auta a nechce do toho vrazat, alebo je tam nejaky problem..

a prever si auto aj na www.notar.sk...tam najdes auta, ktore su zalozene v centralnom notarskom registri..

a posledna vec, ked kupujes auto od sukromnika, nedaj predavajucemu vsetky peniaze, kym nie je auto odhlasene na Teba..ziadne ze odhlasim a poslem papiere a podobne...ten den dva uz pockas..

a do kupnej zmluvy si daj zapisat clanok o tom, ze predavajuci prehlasuje, ze auto nebolo vyplavene, je bez tiarch a zaloznych prav, a ktorakolvek z tychto podmienok ak nebude dodrzana, je to na okamzite vratenie auta a penazi vzajomne..

viem, je toho vela, ale vsetko je len kvoli tomu, aby si nemala problem do buducna..

radsej si vsetko popis, a budes to mat jednoduchsie... :wink:
potvorkazuz

ale ved ja vam verim .... preto to vsetko s vami konzultujem ...
Len vazne ..hm ... kedze ten Smart stoji -3000 €a dovoz 400€ tak sa do 3800 €nezmestim ,kedze papiere na SK ma vyjdu na dalsich 400 €....a kde je este poistka??? A OSTATNE VECI ?
potvorkazuz

wau super... dakujem ..no mne tie kilometre tiez nesedia ... urcite tam budem volat , a opytam sa ,dakujem
scorpi4

Příspěvek od scorpi4 »

v prihlaseni na SK znacky mas uz aj poistku...

bez tej auto neprihlasis..a presne ako pise aj greg, aj xlukas,a teda aj ja...proste je fajn ze nam veris, napriek tomu chces kupit auto na SK..a vidis sama podla linku, ktory Ti poslal greg, ze sa da kupit aj mladsie auto..v lepsej vybave..
a co sa tyka dovozu, cena je zhruba rovnaka aj u neho..lebo tie naklady proste neoklames..a prihlasenie je otazka troch dni...
scorpi4

Příspěvek od scorpi4 »

mimochodom, prveho smarta mi doviezli z anglicka...samozrejme s lavostrannym riadenim, kedze do roku 2001 sa robili len lavostranne riadenia...

a bol ako cukrik...na jarnom zraze sme boli este na tom..potom sme kupili noveho.. :wink:
Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

Víš, vím, že chceš mít auto co nejrychleji, jen se neunáhli. Já jsem ho taky chtěla hned a nakonec trvalo skoro 8 měsíců, než jsem našla vhodné autíčko ( a věř mi, že jsem na něj neměla o moc víc peněz, než ty. )

Osobně bych se ( teď už ) obrátila na Grega, který tomu opravdu rozumí. I ostatní ti radí dobře.
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek

Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
Greg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greg »

přihlášení je na Slovensku 400€ :shock: ? To se mi nechce věřit... V česku kolem 160€ komplet vše (STK, emise, schválení technické způsobilosti, přihlášení), roční pojistka 70€ (lze platit i čtvrtletně - tedy pod 20€/kvartál)...

Samozřejmě pokud je těch 3000€ moc, lze najít něco podobného tomu, cos našla ty, akorát počítej s více km (ale zase s reálným stavem kilometrů)
WWW.SMART-DILY.CZ
Kompletní služby okolo Smartů
Individuální dovoz z Německa, diagnostika, servis, náhradní díly, vrakoviště, příslušenství, povinné ručení ...

Ostrava-Hrabová, 500m od Makra
xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

panove, tak bych rekl, ze idealni by pro ni asi bylo neco takoveho:

http://www.autobazar.eu/uk/results.php? ... Search+%21

vidite, ze na slusneho smarta nema a radit ji cerne diry na penize neumime.
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
:lol: :arrow: SCHVÁLENO !!! Obrázek
Obrázek Obrázek
Odpovědět