vyroba sportovnich vyfuku a nasavani vzduchu
mne sa to nepaci a nevoni mi to je to moc lacne. popravde nechcem nikoho urazit poznam chalanov tu na slovensku co sa s tym zaoberaju a ta robta vyzera uplne inak.este sa chcem spytat kde mas taku istotu ze to zdvihne vykon mas to odmerane na brzde?
ten roadster ma aj kat?
ten roadster ma aj kat?
toyota celica t2O
smart fortwo cabrio cdi sky blue
smart fortwo 2011 passion
Na kolik by višel z nerezu s katalizátorem na 600/40kW benzín (nejde mi o větší hlučnost) jde o to zda je to cenově lepší než originál a jak je to pak na emisích??@simi@ píše:uprava stavajiciho vyfuku neni jednoducha nachazi se tam katalysator a vyfuky co delam jsou bez katu.ale jestli ma nekdo zajem tak mu ho muzu vyrobit s katem ale cena bude nekde jinde jsou to katalysatory od filrmy HJS
SMART CityCoupe 0,6 (40)
len som zvedavy sko sa ti bude tvarit riadiaca jednotka vyfuk nieje len tak aby si nebol prekvapeny ze vykon pojde doleDYK77 píše:Pokud to nemá kat, tak je nárůst výkonu téměř zaručen.Ďuri píše:kde mas taku istotu ze to zdvihne vykon mas to odmerane na brzde?
ten roadster ma aj kat?
toyota celica t2O
- peopleshk
- Kontaktovat uživatele:
Taky se do toho vlozim. Co jsem si delal vzdy na aute vyfuky at to bylo na Opel Kadett 2.0 GSi 16V, Astra GSI 16, Audi 90 2.3 20V quattro, Peugeot XSI, atd. tak jsem vzdycky katik vyndal, protoze se vysypal a bylo znat ze to auto jelo vzdy daleko lip a na ridici jednotku to nema vliv. Katik auto jen zpomaluje a ubira na vykonu. Takze asi tak. 
PURE 800 CDi, Numeric - CABRIO, modro cerny dabel, speciální edice 
a
Audi A6 Avant 1,9 TDi.... velky auto je taky potreba
a
- peopleshk
- Kontaktovat uživatele:
Jinak v nemecku toho najdete mraky jak pro benzin tak diesel (nerez). Staci mrknout a kazdy si prijde na sve.
http://shop.ebay.de/i.html?_nkw=smart+sportauspuff
http://shop.ebay.de/i.html?_nkw=smart+sportauspuff
a
a
aj tak nema nikto z vas to zvysenie vykonu dokazane, vsetko su to len teorie a pocity. aby ste neboli prekvapeny ked vam niekto zmeria vykon...
Smart Cabrio pure, 0,6 narodil sa 2001, kupeny 2006, momentalne 88000 km, cierno-oranzova

Smart Coupe passion, 0,6, 2001, strieborna, predany - Kosice
ale do dobrych ruk 
Smart Cabrio pulse, 0,6, 2001, cierno-modra, predany oproti na kopec

Smart Coupe passion, 0,6, 2001, strieborna, predany - Kosice
Smart Cabrio pulse, 0,6, 2001, cierno-modra, predany oproti na kopec
- peopleshk
- Kontaktovat uživatele:
Jen pro upresneni. Jedine co jsem meril byl Opel Kadett 2.0 GSi 16V, seriove to melo 150 PS, chtel jsem kdysi (1996) pridat nejake konicky navic , takze jsem se o to docela zajimal. Vyjmutim katalyzatoru jsem dosahl zvyseni o 7 PS !!! Bohuzel uz auto nemam a veskere merici protokoly jsem dal kupujicimu k autu, jinak bych to sem vlozil. Po te jsem upravoval jeste motor, hlava, svody atd....a skoncil jsem celkove na 185 PS. Jednalo se o motor bez turba. Pokud by nekdo chtel aplikovat toto na motor s turbem je lepsi nebo spise doporuceno aplikovat misto katalyzatoru rezonator (sportovni s vystupky, ktery roztaci vyfukove plyny). Bohuzel je to na ukor hlucnosti, vyfukovy system je potom trosku hlucnejsi.
Takze asi tak.
Takze asi tak.
a
a
sprav to na novom aute a si skoncil stare auta s jednou sondou s jednym kablom mozno takuto moznost pustili ale dnesne auta maju somdy s 3 , 4 kablamy, ak tam nemas kat auto to zistia vyhodi motorovu elektriku a skoncil si doba starych aut je prec. ale v cechach je asi este vela garazovich majstroch ktory vyrobia na kolene ruru ma ktorej sa ucia zvarat nerez a niekdo im to aj kupi. ja mam tiez ma toyote robeny vyfuk a nejaky citelny rozdiel tam necitim. pozri si tuto stranku a porovnaj ich skusenosti a robotu s tym vyfukom co tu ponuka www.a-m-a.sk
toyota celica t2O
- peopleshk
- Kontaktovat uživatele:
Jo joo ja ti rozumim, vim, ze rozdil stare a nove auta jsou, kamarad v HK taky vyfuky vyrabi a moc dobre mrkni http://www.offroadforum.cz/viewtopic.php?f=3&t=27757 Jinak co se tyka tak v nemecku, kdyz se podivas na odkaz co jsem daval tak to maji renomovane firmy a myslim, ze v nemecku asi nejakou zkusenost uz maji.
a
a
no ved v nemecku ta cena zodpoveda kvalite vyfuku 750€ je dost a to je priemerna cena vyfuku v nemecku podla ebay mne kamos povedal ze mi ma 600vku smart vie spravit vyful za 500€ s katom a funkcny len tu ponuka vyfuk ktory zle vytera za 4000kc co je asi 150€ o tom sa bavime
toyota celica t2O
-
@simi@
samozrejme vykon je dolozen ted se vyviji novy vyfuk na roadstera a10.4 se jede do dekry na motorovou brzdu jen aby jste me neneli za uplnyho amatera tak tady mate stranky http://www.kovovyroba.net/a jinak vyrabime vyfuky na misubishi evo x a fabia s2000 tak at me nikdo nepoucuje jak se delaji vyfuky uz jsme neco udelali
Naposledy upravil(a) @simi@ dne pát 18 bře 2011, 13:47, celkem upraveno 2 x.