AluClear-přípravek na čištění kol,který nemá konkurenci!!!

Máte něco co nepotřebujete?
Odpovědět
hopa26

Příspěvek od hopa26 »

Jen na vysvětlenou,protože přípravek docela dost pění,může se jevit,že je tam toho spousta-v skutečnosti na jeden stříkanec odejde jen malé množství.Stejné,jako když s rosí na kytky.....
Polemizovat o účinku jarové vody nehodlám,pokud jsi s ní spokojený,tak AluClear určitě nebude to,co by jsi ocenil.

Ukázka byla schválně na extrémně špinavá a zapečená kola-což možná z videa nevypadá.
Běžné zašpinění z provozu žádné drbání nepotřebuje-to mám vyzkoušeno na svém autě a potvrzují mi to další lidé.Nejlepší je ale nastříkat,nechat působit a spláchnout wapkou-myčka nebo box na benzínce.
Proto mne docela pobavil člen klubu Smart z Prahy,který se nedávno stavoval u mne doma-na Smartíkovi měl hodně špinavé zimáky,nechal si jedno kolo demonstrativně úmýt,byl nadšen a ptal se,zda lze mýt v koupelně,v paneláku ve vaně letní litá kola..... :) Myslím,že musel mít hodně tolerantní manželku-byl ve věku kolem 40ti let.

Odkaz jsem sem hodil spíš proto,že mám o Vás z klubu během týdne 3 lidi s objednávkou,takže jsem chtěl dodat informaci.
Díky.
Když jsem byl mladší,býval jsem namyšlený.Ale teď,teď už nemám chybu!!!
Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

Vzhledem k tomu, že tento přípravek mám, můžu doporučit. Je super !!!!!!!!! Nastříkat, nechat, opláchnout. Co víc si může člověk přát? Na běžně zašpiněná kola
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek

Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
Duri

Příspěvek od Duri »

marketo teplu vodu trozku samponu a keficku na zuby tak to robim ja mam biele moc lucove disky
inak hovoria o mne ze som otrok auta neviem preco :?:
toyota celica t2O
smart fortwo cabrio cdi sky blue
smart fortwo 2011 passion
Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

8) no,to tak nějak souvisí se smartem - máš ho, miluješ ho a najednou zjistíš, že všechno přizpůsobuješ svému autu :D

Duri

Příspěvek od Duri »

nemyslel som smartra ten my zatial len nervi zerie
toyota celica t2O
smart fortwo cabrio cdi sky blue
smart fortwo 2011 passion
Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

:D

DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Letos až skončí zima, tak žádný stres s mytím kol :)
Myji často, myji rád, ale s jarovou vodou se to nedá srovnat.
DYK77 píše:
Tak jsem to včera vyzkoušel. Sice ne na alu kolech, protože ty jsem teprve obouval, byla čistá, ale potřeboval jsem umýt plecháče po zimě.
Nutno dodati, že když jsem to v minulosti myl vždy v garáži ručně, byl jsem jak dobytek, spotřeboval spoustu vody a moc dobře to nešlo, takže jsem si loni koupil wapku a u benzínky čistič na kola s tím, že bude po starostech. Práci mi to ulehčilo, ale ve výsledku jsem to musel stejně dorazit růčo, takže jsem byl zase jako dobytek a voda šla nazmar.

Letošní zimu jsem jezdil na zimákách snad nejdéle , už jen proto, že jsem letní kola prodal a sháněl jsem nová, takže vrstva špíny byla řádná.
Konečně došlo na Aluclear :-P . Moc jsem tomu nevěřil, ale když jsem jej na kola začal camrat, tak mi bylo podle čpění přípravku jasný, že tady není něco v pořádku :lol: ( čpělo to jen při aplikaci, při přelévání přípravku do rozprašovače je to neutrální, spíše to trochu voní ) Než jsem nastříkal poslední čtvrté kolo, bylo to akorát začít s oplachem. Vzal jsem wapku a mrsk mrsk , s trochou stlačený vody bylo umyto :) Čistil jsem i poklice, šrouby do kol a brzdové třmeny. Barva neslezla , bordel ano, takže dobrý *1* Kola jsem po oschnutí uklidil do garáže a tam je teď příjemně cítit závan jakoby po desinfekci .
Dělal jsem to všechno v civilu, domů jsem šel čistej. Dá se říci, že tahle mi to vyhovuje 8)
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
pbxpbx

Příspěvek od pbxpbx »

Já jsem zakoupil 2 litry Aluclear asi před týdnem v očekávání přezutí na nové Coreliny. Kola jsem koupil v Mnichově přes ebay.de a byla zašpiněná, takže jsem se těšil, jak Aluclear vyzkouším.

Domluva s prodejcem Aluclearu byla velmi dobrá a bez problémů, dodání pak taktéž. Za 2 litry prostředku a dva aplikátory jsem zaplatil 400 Kč včetně dodání poštou.

Včera jsmě nazouval i letní odbutí na mámina Suzuki Splash, tak jsem to vzal jedním vrzem.
Jedna rada na začátek - pokud máte svoje disky ještě někde v garáži, tak je očistěte ještě před obutím jak z vnější tak z vnitřní strany. Alepsoň já to tak příští sezonu udělám (nebo ještě před uskladněním).

Při stříkání roztoku na kola přípravek nepěnil, jak jsem to viděl na videu, ale bylo zřetelné, jak přípravěk špínu rozpouští a ta stéká po kole dolů. První kolo jsem jen nastříkal, počkal doporučenou dobu a pak opláchl vodou ze zahradní konve, tlakovou wapku nemaje. Tento postu nebyl úplně ideální - na kole zůstaly šmouhy a špína. Tak jsem kolo nastříkal podruhé a přidal mechanický prvek - houbičku a svoji ruku. Pěkně roztok po kole rozetřít a narušit špinavý povlak. Jen jsem to ošmrdlal a vůbec moc netlačil na pilu. Důležité bylo objet houbičkou celé kolo, všechny záhyby... to jsem byl rád, že tak kola mají málo širokých loukotí. Vícepaprsková kola by byla těžší umýt. Po opláchnutí vodou z konve se disk už skvěl čistotou.

Pozor při aplikaci - ačkoliv je přípravek ekologicky odbouratelný, při nadýchnutí mírně dráždí, při zasažení očí trochu pálí (při práci ve větru). Také má člověk po práci s ním vysušenou kůži na rukou.

KONEČNÝ VERDIKT - přípravek funguje velmi dobře, když se mu trochu pomůže. Možná by konečný výsledek byl velmi dobrý i bez mechanického čištětní, kdyby člověk použil wapku v mycím boxu.
Naposledy upravil(a) pbxpbx dne čtv 14 dub 2011, 01:25, celkem upraveno 1 x.
Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

Já jsem ho dneska zkoušela na poklice kol. Sice není tento výrobek primárně určen na plastové poklice, ale riskla jsem to :lol: po celé zimě byly fakt zevnitř špinavé jak jetel. Přišla jsem, nastříkala, opláchla hadicí. Práce cca 10 minut. Fotky nemám, napadlo mě to až pak :roll: ale jinak - jen chvála !!!!!!!!!! Ještě uvidím, jestli se mi nerozpustí, ale věřím, že ne

Michal71

malá troška do mlýna

Příspěvek od Michal71 »

No po pravdě jsem čekal více, četl jsem návod jak litr vystačí na x sad kol a tady má zkušenost doopravdy nastříkat a opláchnout to nejde. Ta že nastříkal kartáček rozetřel počkal a spláchl výsledek dobrý po použití navíc po umytí přípravkem ještě teplou jarovou vodou a houbou vynikající. Jeden litr podle návodu používám mi stačil na 16palcové kola na SUZUKU SX4 a na sadu SMART CityCoupe a víc nebyla šance. Na to jaké ódy se tu na to pějí bych řekl za 3 bohužel.
SMART CityCoupe 0,6 (40)
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Markéta píše:Já jsem ho dneska zkoušela na poklice kol.
Taky, taky. Neboj nic se s tím nestane, mám odzkoušeno.
Jinak při rekonstrukci WC se naskytla možnost zkusit s tím umýt starou mísu :-) Nebyla zničená, jen lehce trochu od různých usazenin, na které se mi nechtělo sahat :lol: , tak jsem si řekl, že je škoda ji vyhodit a že si ji za stovku třeba někdo vezme na zahradu atd. , dával jsem do něj nedávno nové splachování. Lehce jsem porcelán nacamral čističem, opláchnul wapkou a hajzlík je luxusně čistej a vyvoněnej , takže nejen na kola mohu vřele doporučit :lol:
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
pbxpbx

Příspěvek od pbxpbx »

Že by se to trhu objevilo pod názvem ´Hajzl-clear´? :lol:
Naposledy upravil(a) pbxpbx dne pon 11 dub 2011, 21:23, celkem upraveno 1 x.
jancarik F2
Smart ACE

Příspěvek od jancarik F2 »

:lol: :lol: :lol:
mam 2litry na poste tak jsem zvedavej potrebuju vydrbat alu zimaky
Smart fortwo pulse turbo 62kw 11
Smart fortwo pure 700 05 prodan
CC TDI 125kw dsg
mini cooper S 128kw
hopa26

Příspěvek od hopa26 »

Jen přidám pár postřehů k výše uvedenému:Nijak nepomůže,pokud se tam toho nastříká hodně,přípravek totiž steče a potom může spotřeba vypadat hrozivě.
Do balení už dávám nové,tvrdé rozprašovače.
Firma ObalCentrum,kde je kupuji mi objednala verzi bez kovového vnitřku,takže z vlastní zkušenosti mohu říct,že s ním stříkám už asi 5 měsíc a stále drží-stane se,že lidé zapomenou,že je na špičce aplikátoru otočná tryska-jedním směrem to stříká proud a druhým pěnu.
No a poslední věc,pokud jsou kola přípravkem umytá,mnohem méně se špiní-respektive bordel jde při dalším umytí lépe dolů.
Když jsem byl mladší,býval jsem namyšlený.Ale teď,teď už nemám chybu!!!
pbxpbx

Příspěvek od pbxpbx »

Tak to jsem asi rozprašovač špatně natočil. Ani mě nenapadlo, že může mít dvě různé polohy. :shock:
Odpovědět