JVV 2011 - ubytování, zveřejněno rozmístění do pokojů

srazy, propagace, financování
Zamčeno
Uživatelský avatar
Olii05
Smart ACE
Příspěvky: 931
Registrován: sob 26 srp 2006, 23:52
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olii05 »

Pokoj č.4 (3) - Ollí05 + 1, Peoples
nic proti ale .... :lol:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` ¤*smart forever*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Mili_K
Příspěvky: 207
Registrován: pon 26 kvě 2008, 19:04
Bydliště: Prachatice

Příspěvek od Mili_K »

jancarik F2 píše:no nas taky vubec nenapadlo ze se bude bydlet pohromade sehnali jsme si ubytovani kousek vedle se zalohou nepocitame snad bude stacit :wink:
tez jsme si domluvili ubytovani kousek vedle a se zalohou take nepocitame :wink:
Smart Forfour 1.5 Passion Aut.
Ford Mondeo TDCi Titanium ´09
Markéta
Smart ACE
Příspěvky: 2680
Registrován: čtv 23 dub 2009, 21:53
Bydliště: Kroměříž

Příspěvek od Markéta »

Mně by jen zajímalo, jestli jsou pokoje, které jsou pro více lidí, jako opravdu čtyřlůžák, nebo dva samostatné pokoje se dvěma postelame. Snesu se s každým, ale přece jen se nemusí všichni snést se mnou :lol: a jestli budeme spát na patrovce, beru si postel nahoře 8) ale jinak se moc a moc těším, bude to určitě zábava a vsadím se, že polovina osazentva se dohodne jinak :lol:
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek

Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
Uživatelský avatar
Jurko
Smart ACE
Příspěvky: 1394
Registrován: úte 17 bře 2009, 11:40
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jurko »

Markéta píše:...Snesu se s každým, ale přece jen se nemusí všichni snést se mnou :lol:
no kto by sa uz s tebou nezniesol??? ved ty si nasa mala, zlata, sikovna :lol:
smartcars.club
_F_A_C_E_B_O_O_K/ smart.slovensko web: smartcars.club

smart fortwo coupe 450 0,6 Red, smart fortwo coupe 451 0,8cdi Crystal White, smart forfour 453 Black to Yellow, smart crossblade original 0155
Markéta
Smart ACE
Příspěvky: 2680
Registrován: čtv 23 dub 2009, 21:53
Bydliště: Kroměříž

Příspěvek od Markéta »

*cici2*
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek

Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
Uživatelský avatar
dyno
Příspěvky: 671
Registrován: sob 19 dub 2008, 20:23
Bydliště: Praha 4 - přes park od Gibona

Příspěvek od dyno »

Přátelé a kamarádí,

z vašich reakcí z posledních dnů mám dost smíšené pocity. Konkrétně je to něco mezi "mrzí mě" , "jsem naštvanej" a "nechápu vás".

Pokud jde o společné ubytování, nikdo nikomu nesliboval, že bude spát na dvoulůžáku. Jelikož těchto pokojů máme k dispozici opravdu minimum, nezbylo jiné řešení než využít těch větších. Jediná varianta, kde by nám v tomhle asi vyhověli byl hotel Čejkovice, kde by sice dvoulůžáků bylo dost, ale 1500 za noc, tady nikdo platit nechtěl - tak si prosím nyní nestěžujte. Já už opravdu nevím jak se všem zavděčit.
Pořád mi ale nejde do hlavy, co se na tom komu nelíbí. Já chápu, že bydlet ve čtyřech je méně pohodlné než bydlet po dvou, ale ti z vás, co proti tomuto bojují si asi neuvědomili, že jedeme na Smart sraz a přespávat tam budeme proto, abychom spolu mohli být déle. Není tedy tomu tak, že jedeme na sraz, abychom si užili báječnou noc se svým miláčkem. Pokud si to někdo myslí, tak si zřejmě spletl akci !!!

V tuto chvíli tedy beru na vědomí informaci těch, kteří si našli alternativní ubytování a dali o tom vědět zde nebo mně do zprávy. Jen bych rád poznamenal, že pokud máte pocit, že necháte propadnout zálohu a všechno je v pohodě, tak není. Za prvé záloha je stanovena symbolicky 500 Kč, aby to lidi neodradilo od nápadu na sraz dorazit, ale rozhodně nekryje vzniklé náklady. Budeme se samozřejmě snažit domluvit, abychom volná lůžka nemuseli platit, ale jistě chápete, že pokud toto hotel neakceptuje z důvodu, že lůžka již neobsadí (což se může stát) - tak po nás budou chtít všechny postele zaplatit a tím už se vzniklá škoda za 2 osoby vyšplhala na 720 Kč. Za druhé (a to asi nikoho nezajímá) jsem já (jelikož ubytování mám na starosti) za úplnýho vola, když nejdřív chci rezervovat 70 míst (původní počet přihlášených) pak jich 20 zruším (slovenská část si sehnala svoje) a do třetice jim zavolám, že mi jich stačí 30 ??? Co si tam o mně asi pomyslí...
Za třetí (a to by vás mělo zajímat všechny) to vrhá špatné světlo na celý Smart Autoclub - dělá to z nás potížsty, a až budeme chtít někde příště něco vyřídit... tak nás pošlou...však vy víte kam.

V tuto chvíli jsem tedy plán ubytování přepracoval bez těch, co si našli svoje ubytování a doufám, že dalších změn už nebude třeba. Myslím, že jsem se pokusil vyhovět všem vaším připomínkám a doufám, že aspoň tohle oceníte...

Pension mlýn, Velké Bílovice

Pokoj č.1 (AP5) - Keraj +1, Jurage + 1 (apartmán je byt 2+1, každý tedy budete mít svůj pokoj)
Pokoj č.2 (3) - MausX +1,
Pokoj č.3 (2) - Tierlovi
Pokoj č.4 (2) - Ivo Hnilica +1
Pokoj č.5 (2) - Martin + Alena Braunspergerovi
Pokoj č.6 (4) - Appolo, Janík, Druzeta, Tomik
Pokoj č.7 (4) - Ufo +1, Marie + Čeněk
Pokoj č.8 (4) - Olli05 + 1
Pokoj č.9 (4) - Lenča + Ráďa Černí, Tomáš a Lenka Cornovi
Pokoj č.10 (5) - Gibon, Bára + 1, Jirka P., Dyno

(čísla pokojů zde nesouhlasí s realitou - pouze orientačně)


Zemědělská a.s., Čejkovice

Pokoj č.1 (2) - Chorche + Andy
Pokoj č.4 (3) - Peoples, Houzar, Pegas
Pokoj č.5 (4) - Markéta + Jarek, Radilovi
Pokoj č.6 (3) - Danda +1
Born stupid ? Try again...
scorpi4

Příspěvek od scorpi4 »

Dyno, myslim, ze sme dostatocne vopred oznamili zamer, ze sme zohnali ubytovanie tak, aby sme boli vsetci pokope..myslim, aj nasa cast vypravy, aj cesko-moravska..

vlastne hned, ako sa zacalo zavazne riesit ubytko..

presne viem, aky je to pocit, tiez som to uz zazil, ked sa tesne pred akciou meni spusta veci,takze nezavidim..

kazdopadne, a to fakt neber v zlom, ja chapem, ze si daleko a toto sa musi dlhodobo riesit, ale mozno by sa fakt bolo naslo ubytovanie v ramci cejkovic, kedze sme ho zohnali aj my...nezavisle, a cenovo vyhovujuce..

nas zamer bol a je jednoznacny...chceme byt pokope s ostatnou castou vypravy..kedze sa povodne pisalo, ze vacsina bude v cejkoviciach, a zbytok pojde do bilovic...

napriek vsetkym tymto peripetiam pevne verim, ze vsetko dopadne super a velmi sa tesime na stretnutie so znamymi, a aj neznamymi..


:D
Uživatelský avatar
dyno
Příspěvky: 671
Registrován: sob 19 dub 2008, 20:23
Bydliště: Praha 4 - přes park od Gibona

Příspěvek od dyno »

Souhlasím s tebou v tom, že ubytování se prostě moc nepovedlo. Problém byl v tom, že se sraz začal řešit dost pozdě, protože se pořád nikdo neměl k tomu se ho ujmout. Když jsme začli hledat, tak už prostě nebylo moc z čeho vybírat. Takže já budu rád, když to letos všichni zdárně přežijou, dobře to dopadne a napříští rok slibuju (a to mluvím i za Gibona a Lukáše) že už se do organizace nebudem vůbec montovat a necháme ty radosti i starosti zase na někom jiném. Takže nad tím pomalu začněte přemýšlet :wink:

Letošní situaci beru takovou jaká je, a udělám všechno proto, aby to dobře dopadlo.... :lol:
Born stupid ? Try again...
scorpi4

Příspěvek od scorpi4 »

Neboj, vsetko bude ok, netreba si to tak pripustat k srdcu, vieme, preco ideme kam ideme...toto su len take drobnosti...ked dopadne vsetko ostatne ok, toto bude len taka drobnost..

a verim, ze dopadne...sme partia ludi do pohody, cize nie je co riesit...
Uživatelský avatar
xlukas.cz
Smart ACE
Příspěvky: 15462
Registrován: ned 26 lis 2006, 22:51
Bydliště: Hodoninsko / Praha

Příspěvek od xlukas.cz »

scorpi, ubytovani se dalo sehnat i v cejkovicich - kontaktovat vsecky mistni ubytovaci zarizeni, ktere nabizi ubytovani v rozmezi od 1 do 3 pokoju. to by jich potom bylo 10 a my, co by sme to zarizovali, tak by to byla prace na plny uvazek.

- letos by sme udelali nejlip, kdyby sme se o ubytovani nestarali vubec
- mozna sem to uz zminil - jedeme na venkov, ktery je turisticky zajimavy, ale neporadaji se tam zadne obri hromadne zajezdy po autobusech, proto u nas nejsou takove ubytovaci zarizeni, ktere by pojmuli vypravu o 50ti pokojich. k nam se jezdiva na vikendy, na kolo (pomalu jako na sumavu). u nas jsou rodinne penziony, ktere nabizi ubytovani pro 1 - 3 auta = 4 - 12 lidi. jsme zemedelska oblast, vsude, kde je jzd, tak z davno minulych dob se nachazi nejaka levna ubytovna pro sezonni zamestnance (viz. ubytovani primo v cejkovicich). casto ji za tech 20 let uz stihli i zrekonstruovat.
- jak rika dyno, pokud se zucastnim pristiho srazu, tak se ho po trech letech velice rad zucastnim jako bezny ucastnik. budu moc rad, kdyz to novym organizatorum vyjde mnohem lepsi nez nam. uvidime, jestli se vydaji cestou boje za neotrelym resenim, boje s realitou nebo si budou maximalne usnadnovat praci a pokud budou resit ubytovani, tak se pojede spat do velkeho mesta resp. jestli bude sraz ve vylozene turisticke oblasti jako jsou hory, lazne, velke mesta.

oproti predchozim letum je to letos organizacne mnohem narocnejsi. vybrali sme si asi spatne misto pro sraz aut - vinarska oblast, kde se predpoklada, ze kazdy ochutna a tim padem se nebude moct sam dopravit na ubytovani - hlavne svym autem. a nerikejte mne, ze smart club je klubem abstinentu, kdyz se jako narod drzime na prednich prickach na svete ve spotrebe alkoholu na cloveka :!: :!: :!:

velka cast "standardnich" ucastniku srazu nedorazi a naopak dorazi opet vcelku dost prvoucastniku (aspon mne mnohe jmena nic nerikaji). ze zkusenosti vim, ze snazit se o neco je na h..., dulezite je, jaka je realita. proto se vyhybam pouzivani slova "snazit se o neco".
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
:lol: :arrow: SCHVÁLENO !!! Obrázek
Obrázek Obrázek
scorpi4

Příspěvek od scorpi4 »

luki, vies velmi dobre, ze ja s tym mam najmensi problem..ja mozem kludne spat aj v hangare s dalsimi desiatimi, a nemam s tym problem..najmensi..skor slo o to, co som pisal uz viackrat, a nechcem sa stale opakovat...proste byt pokope aspon v ramci jedneho miesta...ked uz nie na jednom ubytovacom zariadeni..

ja sam velmi dobre viem, ake je narocne skombinovat vsetko dokopy, a dohodnut veci a tak..ved, vies to aj sam..

neorganizoval som jeden zraz...

kazdopadne, vsetkym vyhoviet sa neda, to vieme..proste verim, ze si kazdy pride na svoje, a ak nie, nuz hold smola..

ja s Jurkom urcite porazime daky sklipek v mnozstve poziteho alkoholu... :lol:
kazdopadne, chceme sa upit k smrti, ako vzdy a budeme radi, ak sa ku nam niekto prida... :lol:

tiez som podla zoznamu videl, ze je tam mnoho takych, ktori este neboli nikde, cize sa tesim, ked pridu, a mozno sa pridaju aj na ST v lete..

uz to neriesme, je to co nevidiet, bude to urcite OK...
Mili_K
Příspěvky: 207
Registrován: pon 26 kvě 2008, 19:04
Bydliště: Prachatice

Příspěvek od Mili_K »

Urcite jsme nehledali nakonec vlastni ubytovani jen z duvodu aby jsme si v soukromi uzivali bajecnou noc, ale dle prvnich informaci nas melo byt 5 lidi v jednom pokoji a jeste takovych, kteri se vubec neznaji. Navic chceme priject uz v patek a aby nas nejdriv ubytovali v pokoji pro DVA a nasledne druhy den stehovali do pokoje pro PET nam pripadalo naprosto nelogicke.

Podle puvodnich informaci to mel byt pokoj pro 5 lidi (Mili_K +1, Jancarik F2 +1 a Janka.
Nyni uz se jedna o AP5 (apartmán je byt 2+1, každý tedy budete mít svůj pokoj). Navic Janka ze seznamu uplne zmizela ?!?

Verim, ze tohle vedet driv, urcite by nebyly zadne pripominky jak z nasi strany, tak jancarika F2 a zustali jsme ubytovani tak jak melo byt.

Jinak verim ze zarizovat neco takoveho je obtizne a samozrejme se tesime jako na predchozi srazy :wink:
Smart Forfour 1.5 Passion Aut.
Ford Mondeo TDCi Titanium ´09
Uživatelský avatar
Olii05
Smart ACE
Příspěvky: 931
Registrován: sob 26 srp 2006, 23:52
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olii05 »

a přitom stačí hodit do placu mám takové a takové pokoje rezervujte si je tu na foru.
a né přidělit na seznam a hotová věc jak na školním výletě :lol:
my nepotřebujeme **** či ***** hotel stačí nam stan :oops: když přijde na věc. :lol:

ale soukromi mít chceme i na srazu :wink:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` ¤*smart forever*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
kimby
Příspěvky: 1965
Registrován: úte 11 bře 2008, 15:38
Bydliště: Most

Příspěvek od kimby »

Oli, s tím stanem budeš mít možnost, pokud přijedeš na Krušnohorskou pohodu :-D

my víme, co je to organizovat sraz a ještě nás to bavit nepřestalo :-)

také známe, jaké to je, když se snaha a vše ocení jen kritikou a hledáním prkotin, protože nic není dokonalé, záleží, jak se na to člověk dívá.

Proto vám kluci držíme palce!

V červnu budeme doufat, že se shledáme a tímto oznamujeme aktivní návrat do klubu :-D
Mám co mám a jsem za to ráda
Mili_K
Příspěvky: 207
Registrován: pon 26 kvě 2008, 19:04
Bydliště: Prachatice

Příspěvek od Mili_K »

Hlasime prijezd do Cejkovic :-)
Smart Forfour 1.5 Passion Aut.
Ford Mondeo TDCi Titanium ´09
Zamčeno