Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ahojte,
dnes som si nasiel listocek za stieracom, taaak a som tu.. zaroven sa aj chcem podakovat tomu kdo mi tam ten listocek dal v Brne pri PrF MU. .. - Dakujeem..
Ahoj a v?tej zde Let??ek bych typoval na Oliiho pr?ci
Pokud bude? cht?t nav?tiv tak? tento odkaz http://smart.wz.cz/viewtopic.php?t=26&p ... sc&start=0
a p?edstav se n?m.
Povinn? je vyplnit si ve sv?m profilu lokalitu sv?ho bydli?t?.
P?eji p??jemnou z?bavu na Smart f?ru
smartak píše:Ahojte,
dnes som si nasiel listocek za stieracom, taaak a som tu.. zaroven sa aj chcem podakovat tomu kdo mi tam ten listocek dal v Brne pri PrF MU. .. - Dakujeem..
Ahoj, o tomto webu jsem se dozv?d?l od "pafky" z Doln?ch Senochrup. Ano, od toho, co se mu na dvo?e, ?i v gar???ch sejdou i t?i jeho Smarty v jeden den . T?mto zdrav?m v?echny Smar??ky a zejm?na "pafku".
Pafko - m?ls pravdu - SMaRT si nevyb?r?
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail