Auto bylo dovezeno z Italie, kdy to nevim

.Ja jsem ho koupil nekdy v Unoru myslim 13.02.-2013.Jsem prvni majitel v CR.Datum vyroby neni znam,prvni registrace byla 11.mesic-2002.Kdyz jsem stim prijel po prve domu tak melo najeto rovnych 72 200km.Proto si myslim ze Smart nemoc jeste nemel, nevi to ani prodejce nebo aspon to tvrdi.Pry kontrolovaly akorad Vin kod a jestli to nebylo bourany pry vsechno v pohode bez zavad,pak me menily akorad ten olej, filtr a ty 3 svicky vim ze jich tam je 6 tamty nenasli

.Co se tyce motoru tak bych rek ze funguje tak jak ma vykon nestraci ani v kopci.Razeni je taky v pohode a docela i rychle akorad nekdy to trochu trva nez si sam podradi,ale ja si radim furt sam takze v pohode a pri razeni nahoru pod plnym plynem se nekdy trochu proklouzne spojka ale je to v norme si myslim ja a ted jsem zacal trochu pozorovat ze kdyz je velka zima treba po ranu tak prvni asi 3 zarazeni se to trochu vic cukne ale po chvili uz je to dobry a radi tak jak ma verim tomu ze v lete to delat nebude aspon doufam

.Pak jsem jeste zjistil jednu vec a ty se docela bojim, kdyz jsem sundaval predni mrizku abych se podival jak tam zadelam deni svetla na misto mlhovek, tak jsem vydel pravej predni blatnik ze je opravovanej a i pod tou mrizkou je kus plastu praskliho na to ze to nema bejt bourany je to trochu divny takze dalsi duvod na tu reklamaci vyrazit

.A ted jsem testoval to brzdeni a je to opravdu tak, levy predni kolo brzdi vic jak ostatni nevim cim to muze byt ale zacinam se obavat jestli to auto nebylo opravdu bourany a nema to stim spojitost uvydime co znich vypadne

Verim tomu ze az tam nane tady to vsechno vybalim tak ze me asi nebudou mit radost

.A na zaver tem stitek kdy a jakej olej tam mam tam je ale je v aute a ne u pocitace takze asi tak

.Nemate nekdo informace o tom jestli kdyz to bylo bourany a nemelo bejt je to poruseni smlouvy a mam narok na odstoupeni od smlouvy atd. a jak postupovat a nejaky tipy a vlastni zkusenosti, neco jsem si o tom precet ale tohle konkretne jsem tam nenasel

Diky moc za odpovedi

[/quote]