Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ještě jsem kontroloval přihlášky z Polska, zatím mi těch aut vychází 28. Do Smartparády nám jich chybí asi tak 100.
sultana píše: sob 01 čer 2019, 08:22
Tam my parkovat nebudeme,pockame ba vas na 12.00 a pak navazeme Kozakov.Kdyztak jim dam něco za parking,co tam budu čekat.
No, my bychom tam už měli dávno stát, tak jim třeba vysvětlíš, že se k nám jen připojíš a že tam vlastně parkovat vůbec nebudeš. Nakonec, o 50 metrů dál směrem na Ž. Brod je benzínová pumpa, tak třeba můžeš chvíli počkat tam, ne?
prosím Tě vím,že registrace na sraz včera skončila,ale stejně bych se chtěl zepatat jestli bych se náhodou nemohl ještě přihlásit a přijet se svým "novým" Cupéčkem a co pro to musím eventuelně udělat?
JBC píše: pon 03 čer 2019, 14:09
Ještě jsem kontroloval přihlášky z Polska, zatím mi těch aut vychází 28. Do Smartparády nám jich chybí asi tak 100.
sultana píše: sob 01 čer 2019, 08:22
Tam my parkovat nebudeme,pockame ba vas na 12.00 a pak navazeme Kozakov.Kdyztak jim dam něco za parking,co tam budu čekat.
No, my bychom tam už měli dávno stát, tak jim třeba vysvětlíš, že se k nám jen připojíš a že tam vlastně parkovat vůbec nebudeš. Nakonec, o 50 metrů dál směrem na Ž. Brod je benzínová pumpa, tak třeba můžeš chvíli počkat tam, ne?
Tak jsme si to dneska s Liborkem projeli znovu komplet celé. Tak že bychom my dva v sobotu už nemuseli, ne?
A řeknu Vám, bez střechy při 34°C a bez mráčku to byla "pěkná fuška"! Na druhou stranu, je v tom Ráji opravdu krásně!!
Beres Crosse? U Sultany Scotch a S-2ka ready.Jen me lehce štvou ty dvě známky,ale strihneme si aspoň weekend i na Vysočinu.Jo,ty katalogy beru.
Napadla me jedna nabídka.Mohl bych vzít High Gloss Black-out folie na renovaci zadního spoileru,kdyby někdo chtěl.Nalepeni na místě,grátis.Zvrchu ten ABS plast dost degraduje,pak je to tak nový.BTW,běžne se k takový fólii běžný smrtelník nedostane,pouze AOEM zákazníci...
Náš tým se trochu změnil, budeme se skládat z:
1. damiano.o + 1 - 2 večeře bez ubytování
2. gadżet + 1 - 2 večeře bez ubytování
3. psuwacz - 1 večeřa bez ubytování