Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pokud si zítra vzpomenu, podívám se na fakturu, od jakého výrobce je mám. Sice vypadají pořád slušně (asi 3 roky), ale - sklo mají k zadní části přilepené silikonem, takže nerozebiratelné, když mi přišly, tak jsem je hned reklamoval - velké vůle uvnitř světlometu na těch kulových kloubech, takže paraboly by se za jízdy "třepotaly" .... Nejdřív mi parchant nechtěl reklamaci uznat, pak mi neproplatil dopravné k němu ...
Pokud někde narazíš na světla od AL, případně al-lighting, tak bych se jich nebál. To jsou totiž ty pravé originály - z Jihlavy. Ty se do smartů montovaly na lince. Tehdy ještě pod značkou Bosch.
EDIT: Takže dneska to vlastně budou Magneti-Marelli.
Ano, český jsou nejlepší. Nejdřív byly pod značkou Hella, potom z tý stejný fabriky jezdily pod značkou AL (Automotivelighting), jak se jmenujou dneska nevím.
Každopádně jsem zapomněl hledat tu fakturu, jak jsem slíbil ve svém předchozím příspěvku. Mám ale pocit, že to jsou právě TYC a úplně spokojený s nimi nejsem - asi po čtyřech letech se začal loupat bezbarvý lak, kterým je z vrchu přelakováno plexisklo. Tam, kde slezl, to hnedka zmatovatělo, po přeleštění matného to vypadá strašně - zatím jsem nebrousil (ten zbytek laku dolů), jen leštil.