Tak jsem dnes, díky Petrovi, zakoupil Smart ForTwo, abych sem trochu zapadl...

Jediná chyba u něj je, že se nezamykají levé dveře. Když jsem to dovezl domů, tak podle návodu Petra jsem rozebral dveře, a demontoval zámek. Prohlédnul a proměřil jsem ho v dílně, ale nic jsem nezjistil. tak jsem ho vrátil zpět na kabely, a on začal fungovat!? Tak jsem ho zamontoval do dveří, zavřel dveře a zkusil zamknout, a ono NIC!

Tak znovu ven, nenalezena žádná závada, tak montáž do dveří, a tentokráte jsem to jen lehce přichytil, a při otevřených dveřích vyzkoušel zamknout. Zámek cvaknul, a jelikož byly otevřené dveře, tak se vrátil zpět. Jakmile jsem zavřel dveře, tak funkce přestala!!! Nebudu vás zdržovat dalšími testy, včetně měření na stole... ale nakonec jsem zjistil, že jakmile se dveře zamknou na první stupeň, tak fungují, ale když je docvaknu, tak je konec! Nakonec jsem vzal kus kabelu, a když jsem propojil tu západku zámku na karoserii se zámkem dveří, tak funkce ustala!!! Nastalo další zkoušení, ale také smrákání, ale jelikož servomotor nemá žádný svod, tak jsem na nic nepřišel, a téměř po tmě jsem kompletoval dveře. Katastrofa, horší, jak je rozebrat, zatím tam drží na dvou místech, ale namontoval jsem kliku, abych to mohl zamknout, a jít spát. Máte nějaké finty na demontáž a montáž toho plastu ze dveří?