Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Abychom nezůstali zakonzervováni, připojili jsme se k Facebooku, kde nás najdete
TADY!
Vážení zájemci o REGISTRACI, upozorňujeme Vás, že z důvodu opakujících se útoků ruského robota
jsme byli nuceni zablokovat registraci s emailovými adresami s příponou COM (včetně gmail.com)
Pokud se chcete registrovat s takovou mailovou adresou, zašlete zprávu na adresu "postmaster@smart-club.cz"!
Při psaní příspěvků, prosím, nepoužívejte citace, pokud reagujete na poslední napsaný příspěvek!
Než založíte nové téma, hledejte, nebo svůj příspěvek napište do již existujícího tématu, které je Vašemu problému nejpodobnější.
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mě taky Carda odmítnul ( i když mě dělal GO), důvod - zdravotní problémy. Už jsem tady dlouho nebyl, zvládal jsem to sám, ale tuto poruchu sem pověsím, zřejmě do "motoru".
Kompletni servis smartiku opravy stahovacich strech. Nahradni dily. Go motoru za super cenu . Vse okolo smartiku. Dlouholete skusenosti. www.smart-autoservis-ostrava.cz
Kompletni servis smartiku opravy stahovacich strech. Nahradni dily. Go motoru za super cenu . Vse okolo smartiku. Dlouholete skusenosti. www.smart-autoservis-ostrava.cz
Nemáte někdo kontakt na autoservis v Brně a okolí, kde Smarty opravují a nekroutí se jak žížaly, když po nic chcete opravit Smarta? Já sice našla jeden, kde mi občas něco opraví, ale tváří se, že mi prokazují velkou službu, že mi auto vůbec přijali do opravy.
Mám zřejmě vadný termostat a nechce se mi poslouchat řeči, jak to bude hrozně náročné opravit...
Děkuji za tipy
Kdo nevíte o co jde: Když na tachometru přestane něco fungovat (displej nebo rafička), tak nemůžete vzít tachometr z jiného auta a namontovat ho do svého - sice bude fungovat všechno, bude ukazovat rychlost, teplotu, nádrž atd., ale NEBUDE UKAZOVAT CELKOVÝ NÁJEZD KILOMETRŮ (protože v něm je jiný VIN). Takový tachometr můžete používat do nejbližší STK, ale z STK Vás vyhoděj, protože NEBUDE UKAZOVAT CELKOVÝ NÁJEZD KILOMETRŮ. Proto je potřeba překopírovat obsah Vašeho původního tachometru do toho náhradního, který jste někde za pět stovek koupili. Tím se problém odstraní.
UPOZORNĚNÍ! Nejedná se o stočení kilometrů! Nájezd zůstane vždy přesně stejný, jako před výměnou!
Změna adresy provozovny Smart servis Praha Z důvodů konce pronájmu na adrese Paroplavební 56/16, Praha 5 - Malá Chuchle, je provozovna přesunuta na novou adresu: