Členské příspěvky
Re: Členské příspěvky
+ příspěvky na provoz - LeopoldR, Sweder, DYK77
- výroba kelímků SAC - 13.963,40 Kč
+ prodej vlaječek a kelímků na srazu Český ráj + 690,- Kč + 130,- Kč vlaječka Otýček
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus
52A Crossblade
Michalak C7
Smart ForTwo CDI 451.300 (nafta 0,8 l/33 kW) 9/2008 "Ropík"
Petr
Kluci, hele, nepřehánějte to! Já vím, neměl bych to říkat.
Už asi 10 let se nezveřejňuje, kolik kdo přispěl - aby někdo neměl mindrák, že dal málo apod.
Před několika lety jsme vymysleli, že rozumná částka je 1,- Kč/den čili 365,- Kč/rok. Když se takových dárců najde několik, máme vystaráno. V klidu zaplatíme doménu i webhosting, občas nějakou opravu webu, když to přestane fungovat (stává se to tak jednou ročně), na srazu máme pro každého nějaký malý dárek (kromě těch dárků od sponzorů, jako je třeba Pivovar Rohozec).
Myslím, že se na mě nikdo nebude zlobit, když Milošovi s Petrem předám nějaký dárek - buď u mě máte klubovou vlaječku na auto, nebo nějaký ten kelímek, nebo samolepky na SPZ. Jestli jim to bude stačit, až se uvidíme?
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus
52A Crossblade
Michalak C7
Smart ForTwo 0,7/45kW
+ příspěvky na provoz - PET5, Mila198, Šupák Kevin a TOMAS
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus
52A Crossblade
Michalak C7
+ příspěvky na provoz - JBC, Tomáš + Tomáš ...
- za doménu a hosting - 1.654,07 Kč (Tak cena na letošní rok zůstala stejná, jako v roce minulém)
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus
52A Crossblade
Michalak C7
+ příspěvky na provoz - od 1. čtvrtletí přispěli Mila 198, Haťapka, Tomáš + Tomáš.
+ tržba z prodeje kelímků a vlaječek na srazu Do Českého ráje = 1.532,- Kč
- 500,- Kč za opravu Fóra - nefungovala registrace, chyba v Captcha + provedena aktualizace phpBB a modulů
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus
52A Crossblade
Michalak C7