Servis Ostrava ing.Jiri Gregor

Náhradní díly, servisy, kontakty ...
Odpovědět
paboz

Servis Ostrava ing.Jiri Gregor

Příspěvek od paboz »

Je tady nekdo se zkusenostmi s timto servisem ? V prve rade by me zajimal nakup vozu pres dany servis.
Mozna naivne si myslim ,ze by mohl byt bezpecnejsi nez nekde annonymne pres bazar.
Fortwo 450, 2001
JBC
Site Admin

Re: Servis Ostrava ing.Jiri Gregor

Příspěvek od JBC »

Se servisem zkušenost nemám, s dovozem auta ano. Pomohl mi dovézt Roadstera, kterého jsem si vyhlédnul v Německu. Při kontrole na místě našel chybu, kterou prodejce neuváděl, tak Greg dojednal slevu z ceny. Pak to dovezl do Ostravy, tam udělal dovozku a vystavení techničáku, přičemž se mu podařilo nechat zapsat do techničáku všechny kombinace kol, které na Roadstera existují a které možná ani nebyly v původních papírech - za mě naprostá spokojenost.
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
paboz

Příspěvek od paboz »

prave ten nakup me zajima,vyhledove leto 26 . Tedy pokud Ferda do te doby vydrzi.
A koukam z Jablonce to nebylo zrovna blizko.
Fortwo 450, 2001
Mila198

Příspěvek od Mila198 »

Já bych zase na oplátku řekl něco o JBC! A to, že to co řekne Dr.Smart, jak já mu říkám, tak platí, a už jsem "využil" jeho služeb při koupi obou svých aut, a musím uznat, že jsem nepochybil, a vždy budu před ním smekat! Neznám lepšího znalce, a člověka, který by se nesnažil všem pomoci!
Miloš

Smart ForTwo 450 0,7/45kW
Smart Roadster 452 0,7/45kW
paboz

Příspěvek od paboz »

to vam rad verim.Ale prece jenom 400 km je trochu zruky.Nam pujde o nejakou funkcni ojetinu.Kdy by byl mistni ,zajiste bych s nim na to tema pohovoril.
Fortwo 450, 2001
Mila198

Příspěvek od Mila198 »

Ale Dr.Smart o tom servisu mluví v dobrém slova smyslu... Obrázek
Miloš

Smart ForTwo 450 0,7/45kW
Smart Roadster 452 0,7/45kW
JBC
Site Admin

Příspěvek od JBC »

paboz píše: ned 08 čer 2025, 15:46 A koukam z Jablonce to nebylo zrovna blizko.
Nebylo. Spíš se dá říct, že to bylo sakra daleko. Jenže to bylo v době, kdy nebyly henty facebooky, nejbližší smartista bydlel 50 km daleko a o tom, že by každý třetí měl diagnostiku jsme si mohli nechat zdát. Kdo si neuměl vyměnit termostat jezdil do servisu 100 km daleko apod.
Grega jsem v té době už znal ze srazů, tak proč se na něj neobrátit? Než se domlouvat s neznámým člověkem, raději jsem to absolvoval s Gregem. On vyjížděl z Ostravy, sešli jsme se na A4 v Polsku, jeli koupit auto (mluví německy - já ne, v té době smarty znal - já moc ne, má velké auto a podval - já ne, ...). Pak mě zase na té A4 vysadil, auto odvezl do Ostravy a všechno zařídil. Za týden jsem si udělal výlet vlakem, jeho žena mě vyzvedla na nádraží ...
To prostě byla jiná doba, ne jako dneska, že kvůli opravě lidi nejsou ochotni jet ani do sousedního města.
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
paboz

Příspěvek od paboz »

to jsi musel met prvniho smartika uz hodne davno. Prave me pan Gregor zajimal,jaky je i lidsky. Ja to mam + - 30 km k nemu a to jeste pravidelne jezdim do Ostravy za nyni 3 mesicni vnuckou.Tak ze nadjizdka k Gregorovi je + - 1,5km. A na opacnou stranu je AAA .Radeji bych vyuzil ovsem p.ing.
Jak jsem psal ,jeste rok cas. Posledni STK uz byla husta. Na Ferdikovi uz ani jeden plast.dil neni v celku. Pokud by nastal nejaky tukanec driv ,tak bude treba noveho hned.
Fortwo 450, 2001
JBC
Site Admin

Příspěvek od JBC »

Podle mě se s Gregem dá absolutně normálně domluvit. Já bych za ním klidně šel znova.
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
Odpovědět