Členské příspěvky
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Mluvil jsem s pokladníkem, jsme o dalších 1800,-Kč lehčí za provoz webu, ale i tak máme díky vám stále slušnou rezervu ve výší 5.500,-KčDYK77 píše:Na provoz Smart fóra dosud do r. 2008 přispěli tito členové:
DYK77
David
xlukas.cz
Jirka P.
Libor S.
fender
Anry85
STAS1
sultana
moni
houzar
Olii05
Jiri Janacek
Zuziiik
houska
Ludva
Jirka
road-star
Druzeta
Bajza
Gibon
Michal71
Ricardo
Barbora
Dostál
Eldiga
pezot309
Velké díky za podporu
Jestli jsem na někoho zapomněl připomeňte se mi.
Naposledy upravil(a) DYK77 dne čtv 04 zář 2008, 14:29, celkem upraveno 1 x.
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Tuhle reakci jsem čekal.
Přispění, a je na účtu hodně nebo málo, je dobrovolné, takže je to na Tobě.
Samozřejmě, že když teď máme určitou rezervu, tak posílat nic nemusíš, ale je to taky otázka solidarity, jestli dát např. dvě kila nebo ne dát
Chci ještě říci, že poslední částka je jen další doplatek, tedy už druhá letošní platba. Rezerva, která na účtu vzniká, se dá využít např. na nákup vlajek, aby to osoba, která vlajky objednává, nemusela platit ze svého. Ono vlajky + držáky + šití a jsi na 3.000,-Kč a pak v tom máš dlouhodobě uložený peníze, než vše udáš. To neplatí jen pro vlajky, ale i na samolepky a jiné propagační účely.
Přispění, a je na účtu hodně nebo málo, je dobrovolné, takže je to na Tobě.
Samozřejmě, že když teď máme určitou rezervu, tak posílat nic nemusíš, ale je to taky otázka solidarity, jestli dát např. dvě kila nebo ne dát
Chci ještě říci, že poslední částka je jen další doplatek, tedy už druhá letošní platba. Rezerva, která na účtu vzniká, se dá využít např. na nákup vlajek, aby to osoba, která vlajky objednává, nemusela platit ze svého. Ono vlajky + držáky + šití a jsi na 3.000,-Kč a pak v tom máš dlouhodobě uložený peníze, než vše udáš. To neplatí jen pro vlajky, ale i na samolepky a jiné propagační účely.
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Ze začátku jsme dávali tak 3 až 4 kila, aby se něco vybralo. Teď cca 2 až 3 kila, podle toho jak se Ti tu líbí a jak Ti přijde fórum užitečnýdyno píše:No já vás pochopitelně jenom škádlím...... příští týden přifrčí chechtáky a něco spáchám...... jenom sem přemýšlel nad tím kolik je tak akorát abych náhodou nepřispěl moc (málo)