CD měnič
-
muzor
-
muzor
taky mě to napadlo
, tak jsem pro jistotu dal několik cd a každy jinak, ale u každyho to psalu tu chybu
, no třeba najdu někoho na opravu, protože mě to docela štve, mám měnič v autě a je mi tam na dvě věci
Ještě by to chtělo vyměnit ty repračky, protože to jsou strašny chrčáky
, neměnil to někdo z Vás? že byste mi dali nějkou radu, tady v tom jsem fakt amater, dik
Ještě by to chtělo vyměnit ty repračky, protože to jsou strašny chrčáky
-
Panter
ja jsem to menil, koukni do sekce muj tuningmuzor píše:taky mě to napadlo, tak jsem pro jistotu dal několik cd a každy jinak, ale u každyho to psalu tu chybu
, no třeba najdu někoho na opravu, protože mě to docela štve, mám měnič v autě a je mi tam na dvě věci
![]()
Ještě by to chtělo vyměnit ty repračky, protože to jsou strašny chrčáky, neměnil to někdo z Vás? že byste mi dali nějkou radu, tady v tom jsem fakt amater, dik
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Ono ani v základu to nehraje špatně , ale musí tam být nainstalována tzv. "sound sada" ( originální díl pro Smart ) jinak to z ní jak telefonní sluchátko. Nebo udělat totální Upgrade jako Panter.
Taky hodně záleží na rádiu. Zkoušel jsem do Smartíka připojit rádio od SONY za nějakých před 6ti lety 6000,-Kč a hrálo to krásně dynamicky a jasně, tak jsem o 3 roky později koupil za 4.000,-Kč novější typ téhož rádia, protože se provedením hodilo do interiéru a bylo to ze začátku velké zklamání. Dlouho jsem si hrál s ekvalizerem, abych to nějak dostal do uší. Je to teď dobrý, ale to staré rádio je stejně lepší.
Taky hodně záleží na rádiu. Zkoušel jsem do Smartíka připojit rádio od SONY za nějakých před 6ti lety 6000,-Kč a hrálo to krásně dynamicky a jasně, tak jsem o 3 roky později koupil za 4.000,-Kč novější typ téhož rádia, protože se provedením hodilo do interiéru a bylo to ze začátku velké zklamání. Dlouho jsem si hrál s ekvalizerem, abych to nějak dostal do uší. Je to teď dobrý, ale to staré rádio je stejně lepší.