Svítí kontrolka - Kontrola motoru
já vim psal o 4 měsících a pak 3 týdnech opravy a 58tis. sk tak mi přišlo vhodné uvažovat i o jiném zdroji
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Vadné turbo ( aj my vysvetloval čo tam bolo, nejaká klapka zasahoval do lopatiek až poškodila lopatky a boli netesné guferá či taký nejaký čert.
Turbo mám ešte v kufri, musím ho ked bude čas vyčisti a mknu sa ako vlastne vyzerá. Popri tom zvážim možnos jeho repasáže. V skladíku mám miesta na polici dos.
Nuž a o oprave na doporučenej adrese som fakt neuvažoval.
Doprava nepojazdného Smartíka na vozíku tam by asi vyrovnala cenový rozdiel v oprave.
Vzh¾adom na fakt, že Smartíka mám ako druhé vozidlo tak ma to až tak moc nesúrilo.
Turbo mám ešte v kufri, musím ho ked bude čas vyčisti a mknu sa ako vlastne vyzerá. Popri tom zvážim možnos jeho repasáže. V skladíku mám miesta na polici dos.
Nuž a o oprave na doporučenej adrese som fakt neuvažoval.
Vzh¾adom na fakt, že Smartíka mám ako druhé vozidlo tak ma to až tak moc nesúrilo.
Igor, Trencín
Smart Fortwo MC 01, 599cm3, benzín, výbava pure, r.v. 2002, farba: cierna, stav km k 10.11.2016: 90 105 km
Smart Fortwo MC 01, 599cm3, benzín, výbava pure, r.v. 2002, farba: cierna, stav km k 10.11.2016: 90 105 km