Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Norm?ln? meje za 130,- ale ?e jsem ho tam trochu dirigoval, tak to bylo za ty dv? kil?a. Trochu se s t?m piplal, aby tou v?v?vou nespl?ch i ty moje igelity, kter? br?nily vniknut? p?ry a vody do interi?ru. Umyl my cel? spodek i p?edek, kde je akumul?tor, ??zen? a brzdov? posilova?. Te? to je?t? umeju, vezmu to le?t?nkou, vysaju a bude jak novej.
Sice ten motor na oko nebyl a? tak moc ?pinavej, ale kdy? do toho cpal tu p?ru, tak spodem tekla p?kn? ?ern? ka?e .
Hele, Dyk, a kd? jsi ho dirigoval, nevmetl ti za ty dv? kila i trochu vody do tv??e? takhle mi do toho kecat, tak t? tou vapkou hon?m po dvo?e jak vodn?m d?lem
Jerry píše:to j? m?m mot?rek tak? ?istej , kdy? byl venku tak se komplet celej umyl a vypucoval + se st??kla i olejov? vana
Jerry pros?m T?, kdy? jsi m?l dole tu vanu respektive vani?ku, je pod n? t?sn?n? nebo jen silikon? U? jsem se tu jednou na to ptal a pr? je tam jen silikon, ale pro jistotu se pt?m znova. Jestli je tam tedy silikon, nev?? kde ho koupit a co to m? za n?zev? Chyst?m se to sundat a nechat si ud?lat v?pu???k. Jsem koukal, ?e je na ty ?rouby u vany docela blbej p??stup a v jednom m?st? tam p?ek??? n?kak? kus plastu.
D?ky
no t?sn?n? tam nen?, j? to popt?val v servise a jako ?e nov? olejov? vana, tak?e je to nalepen? na silikonu . mechanik kdy? to m?l dole tak mi tam d?lal v?pu???k .. ale jak se to jmenuje nev?m, ale zept?m se ti na to