Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zajímavé to s tím benzínem......... ..........že autí jede lepší na ty vysokooktanové benzíny a tím pádem maličko spadne i spotřeba vím z vlastní zkušenosti,ale tohle? snad jedině opravdu ta lambda....
Veronica píše:Smart ma malou spotrebu takze clovek, kdo ho ma tak na benzinu nemusi setrit a je lepsi si asi nejakou tu kacku doplatit, nez na to doopravdy doplatit...
Tak to teda asi nemám Smarta, protože malou spotřebu teda rozhodně nemám.
Nevím když jezdím pijánko těch 90 do práce a zpět tak 4 až 4,3.když k tomu jezdím po městě tak max.5.Což proti oktávce kde 7,5byla jen výletní jízda jinak z městem 8,5 normál. Já jsem spokojen.
Druzeta píše:To já jezdím mezi 6-7, pod 6 jsem se nikdy nedostal.
Co tam máš za motor??? 6 jsem měl když jsem jel do prahy plný plyn a měl jsem vedle sebe kolegu 130kg já 100 a 30kg vercajk.Tam bude asi něco špatně.Nebo jezdíš po městě ale ani tak jsem se přes 6 nedostal.
Motor 600cm, 40kw, trochu teda těžší noha , ale žere to pořád stejně ve městě i mimo město, na nádrž jsem nejvíc ujel 350km a to jsem pak dotankovával 21,5.Průměr mám tak 6,3
Já to nemám kvůli spotřebě, ale kvůli tomu že v pohodě zaparkuji ve městě takže bych s tím jezdil i kdyby to bralo 10, a jsou tady i odborníci co dokážou jet se Smartem i za 12.
Tak já jsem ho koupil právě kvůli spotřeby.No když navrtáš nádrž tak asi jo To už není technicky možné.Jedině že to maj čiplé a já nevím co ještě.Mě bere oktávka po čipu a když tomu dávám 10,5l.
Veronica píše:Smart ma malou spotrebu takze clovek, kdo ho ma tak na benzinu nemusi setrit a je lepsi si asi nejakou tu kacku doplatit, nez na to doopravdy doplatit...
Tak to teda asi nemám Smarta, protože malou spotřebu teda rozhodně nemám.
Tak to teda taky nevim co mas, jeste jsem nepotkala nikoho se spotrebou u Smarta jako Ty. My mame kolem 4 a piskame si. Ale jak rikas, pokud je Ti to jedno a Smart Ti slouzi predevsim, aby ses dostal a zaparkoval i na normalne nemozna mista, tak jen souhlasim. To je k nezaplaceni. Nejlepsi jsou ty parkoviste co maji ceduli '3 parkovaci mista' a ty jsou plna, ale Ty tam stejne to ctvrty udelas a zaparkujes do rozku kde konci patnik.
Druzeta píše:Motor 600cm, 40kw, trochu teda těžší noha , ale žere to pořád stejně ve městě i mimo město, na nádrž jsem nejvíc ujel 350km a to jsem pak dotankovával 21,5.Průměr mám tak 6,3
Tak si ale rikam, ze to je stejne hodne, my na plnou ujedeme obvykle aspon tech 700, coz Ty jen polovinu. Mozna by to chtelo na to mrknout. Myslim, ze u motoru s tvym vykonem je to nadnormal. Pokud je to treba nejaka mensi chyba, tak by to stalo za to na to prijit, protoze mit o polovinu mensi spotrebu by mohlo byt prijemne..