tak ale toto se pochválit musísnb-rider píše:Dyk: no to bylo upřímné a od srdce![]()
![]()
jinak kdyby jsi tak nepospíchal, mohl jsem ti udělat nějaký "akční" foto v louži
jinak můj favorit, top ze všech topů...
Smarttimes 2009 foto, hodnocení, počasí, nepříjemnosti atd.
-
snb-rider
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Re: Smarttimes 2009 foto, hodnocení, počasí, nepříjemnosti a
Je mi jasný, že bez pořádný kalby s houskou a bez Vařečky to musela být poloviční zábavaDavid0600 píše:Letošní akcička byla taková podivná, ale doufám že vše dopadne dobře a bude líp
- Gibon
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Ty voe a je to venku. Všechno zlé se seběhlo protože David neměl vařečku!!!
Já jí neviděl a nemohl jsem s ní čarovat.
Já jí neviděl a nemohl jsem s ní čarovat.
Naposledy upravil(a) Gibon dne pon 24 srp 2009, 23:42, celkem upraveno 1 x.
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.
Re: Smarttimes 2009 foto, hodnocení, počasí, nepříjemnosti a
to ste se tam ani nevylili?DYK77 píše:Je mi jasný, že bez pořádný kalby s houskou a bez Vařečky to musela být poloviční zábavaDavid0600 píše:Letošní akcička byla taková podivná, ale doufám že vše dopadne dobře a bude líp
houska mi už neříká pane
-
snb-rider
-
Oldrich Salek
- Kontaktovat uživatele:
Tak milí přátelé a sousmartáci v prvé řadě bych chtěl moc a moc a moc poděkovat slovenským PŘÁTELÙM, ANITĚ,GIBONOVI a vůbec všem kteří alepon trošku pomohli Petrovi v situaci kterou nikdo nemůže předvídat, byli jste opravdu super.Pro ty kteří nejsou v obraze Petr je od Ostravy obce Bohuslavice a je to ten pan na fotkách filantropa, bílá košile pomerančové kratasy knírek.Dnes jsem byl odevzdat jeho synovi vypucovaného Brabuse to je ten na fotkách s krásnými slovenkami a reklamou Helikoil v jeho zastoupení.A po cestě do OV mi od Petra přišla zpráva že to vypadá dobře že ho asi zítra budou převážet do Opavské nemocnice.Včera před odjezdem jsme ho se Slovenskými klubáky byli navštívit v nemocnici a velice dobře jsme se s ním pobavili a vypadal šikovně.Cesta domů proběhla na jedničku doma jsem byl před 01hod. Brabus je prostě třída,v něm i já děda mráz který do něj leze jak do ponorky , se cítí na dvacet.Taky mám pár fotek asi 350 nejsou možná tak kvalitní jako od profíků ale fotil jsem vše i za jízdy z volantu abych to mohl Petrovi všechno o co přišel co nejvíce přiblížit,hodím je i sem ale s tím musím počkat na syna.A za sebe moc děkuji slov.přátelům kteří se o mne starali jak o vlastního bo s těma jazykama co nás učili za bolševika bych si nedokázal říct ani o hajzl papír.Tak budu končit už dlouho kecám až bude něco nového dam vědět čau všichni Olda
Naposledy upravil(a) Oldrich Salek dne úte 25 srp 2009, 00:04, celkem upraveno 2 x.
FOR TWO 800CDI SPORTLINE WEBASTO
FOR TWO COUPE BLACK
Toyota RAV 4
FOR TWO COUPE BLACK
Toyota RAV 4