Vtipy

Kecy které nejsou k věci
Odpovědět
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

Kua m? se chce :-X
Naposledy upravil(a) houska dne úte 24 dub 2007, 18:43, celkem upraveno 1 x.
houska mi už neříká pane
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Ty voe to je dobr? :mrgreen:
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

Obrázek
houska mi už neříká pane
nehpo

Příspěvek od nehpo »

Jede jepti?ka tax?kem a zpozoruje, ?e si ji taxik?? neust?le prohl??? ve zp?tn?m zrc?tku.
Pt? se ho tedy: "Pro? na m? neust?le hled??, synu? M?? n?co na srdci?"
"Ale... m?m, ale to se nehod? ??kat," povzdychne si taxik??.
"Synu, mn? m??e? ??ci cokoli, jsem v ??du ji? dlouho a lec?emus jsem zvykl?," povzbud? jej jepti?ka.
"Nu, sestro, ji? od d?tstv? m?m tajn? p??n?, aby mi ho jepti?ka vykou?ila,"sv??? se taxik??.
"Tvoje p??n? se ti m?ze splnit, ale mus?? ty spl?ovat dv? podm?nky,"odv?t? jepti?ka.
"A jak?, sestro?" zv?dav? se pt? taxik??.
"Mus?? b?t svobodn? a katol?k," na to jepti?ka.
"No, ale j? ob? podm?nky spl?uju!" zaraduje se taxik??.
"Tak n?kde v klidu zastav," porad? mu jepti?ka.
Taxik?? zastav? na opu?t?n?m m?st? a jepti?ka se d? do or?ln?ho sexu.
V tom si v?imne, ?e taxik?? bre??.
"Co se stalo, synu? Pro? pl??e??"
"V?te, sestro, j? jsem v?m lhal. J? jsem ?id a ?enatej..."
"Nic si z toho ned?lej, synu. J? jsem Milan a jedu na karneval......"
nehpo

Příspěvek od nehpo »

Chl?pek stoj? u hotelov? recepce. Kdy? dostane sv?j kl??, odch?z?. Jak se oto??, vraz? do n?jak? ?ensk?, co st?la za n?m, a loktem se j? siln? op?e o v?st?ih. Oba jsou p?kn? zara?en? a on nev?, jak se omluvit, tak ?ekne:
"Madam, jestli je va?e srdce tak m?kk?, jak va?e poprs?, ur?it? mi odpust?te."
Ona odpov?d?:
"Jestli je v?? penis tvrd? jako v?? loket, m?m pokoj 436."
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

1. *1*
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

tak?e lokty do nich :D
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
Olii05
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olii05 »

Jede v noci ?idi? kamionu p?es les a najednou z k?ov? vysko?? mal? ?erven? trpasl?k a m?v? rukama. ?idi? kamionu zastav? a trpasl?k k?i??: "J? jsem mal? ?erven? zkurven? tepl? trpasl?k a chci j?st!" Kamionista mu hod? bagetu a jede d?l. Najednou z k?ov? vyb?hne mal? zelen? trpasl?k a k?i??: "J? jsem mal? zelen? zkurven? tepl? trpasl?k a chci p?t!" ?idi? mu hod? plechovku a jede d?l. Najednou vid? m?vat rukama mal?ho modr?ho trpasl?ka. ?idi? se ho pt?: "A co chce? ty mal? modr? zkurven? tepl? trpasl?ku?" "Va?e doklady...!!!"
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` ¤*smart forever*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
nehpo

Příspěvek od nehpo »

P?ijdou man?el? do vietnamske restaurace a objedn?vaj? si u serv?rky
j?dlo.
On: "Mohla byste n?m n?co doporu?it?"
Serv?rka: "Mame tad? ko?i?? tlapi?k?, psi jatylk?, opi?? ocask?, potkan?
na ?esnek?..."
Ona: chytne se rukou za ?elo a vyk?ikne "Je?kovy vo?i..!"
Serv?rka: "Felmi dopl? volb?, felmi dopl? volb?..."
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

Jedn? noci dorazil p??tel se svou p??telkyn? k n? domu. U vstupn?ch dve?? se za?nou l?bat na dobrou noc, a mlad?k za?ne b?t pomalu vzru?en?.
Op?e se dlan? o ze?, usm?je se na ni a pov?d?: "Mil??ku, co kdybys mi ho vykou?ila?"
Ona zd??en? odpov?d?: "Zbl?znil ses? Rodi?e n?s uvid?!"
"Ale pros?m t?! V tuhle hodinu?" Zub? se na ni.
"Ne, pros?m t?. Dovede? si p?edstavit, co by se stalo, kdyby n?s p?istihli?"
"Ale jdi! Nikdo tu nen?, va?i u? sp?!"
"Ani n?hodou, je to moc nebezpe?n?!"
"Pros?m, pros?m, moc t? miluji !?!"
"Ne, ne a ne. Taky t? miluji, ale te? nemohu!"
"Jasn?, ?e m??e?. Pros?m?"
"Ne, ne. Fakt nemohu."
"Moc pros?m ..."
Najednou se na schodech rozsv?t? sv?tlo a uk??e se jej? mlad?? sestra v py?amu, s rozcuchanou hlavou a rozespal?m hlasem pov?d?: "Tatka ??k?, ?e u? ho m?? vykou?it, nebo to m?m ud?lat j?. A m?ma vzkazuje, ?e kdyby bylo t?eba, tak to ud?l? klidn? sama. Jen a? u? proboha d? pry? ruku z toho zvonku!"
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

nehpo píše:P?ijdou man?el? do vietnamske restaurace a objedn?vaj? si u serv?rky
j?dlo.
na ?esnek?..."

Tak to je hnus.
houska mi už neříká pane
nehpo

Příspěvek od nehpo »

houska píše:
nehpo píše:P?ijdou man?el? do vietnamske restaurace a objedn?vaj? si u serv?rky
j?dlo.
na ?esnek?..."

Tak to je hnus.

Obrázek
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

Franta a Pep?k se cht?j? po??dn? o?rat a zjist?, ?e maj? posledn?ch 150 K?. Pepa je vezme a koup? za n? kus kabanosu. Franta je na n?j na?tvanej: To se ti povedlo, za co se te? p?jdeme chlastat... Pepa na to: m?m super n?pad... uvid??! p?jdem do hospody, objedn?me 2 vodky, j? si str??m ten kabanos do poklopce a ty si klekne? na kolena a str??? ho do huby... domluveno ud?l?no. ?li do hospody, objednali 2 vodky, Pepa si str?il kabanos do poklopce, Franta si kleknul a za?al mu "HO" kou?it. hospodsk? se vyto?il, ?e takov? pras?rny ve sv? hospod? neakceptuje a vyrazil je... bez placen?... situace se opakuje... ve druh? hospod?, ve t?et? hospod?... atd atd p?ed des?tou hospodou b?duje ?pln? o?ralej Franta, ?e ho bol? kolena a huba, ?e u? m? naprosto dost!!! na to Pepa: a co m?m ??kat j?? u p?t? hospody jsem ztratil ten zasranej kabanos!!!
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

Manzel nen? doma a manzelka si mezit?m uz?v? s milencem. Zachrast? kl?ce, je slyset z?mek, manzelka schov? milence do skr?ne, sepne ruce k nebi a pros?: Boze, udelej si se mnou co chces, jenom at n?s neobjev? muj muz. Je strasne z?rliv? a urcite by zabil nejen me, ale i m?ho milence. Na to se nebesa otevrou a ozve se: Dobre, bude to jak chces, ale za tri roky te ovol?m k sobe, utop?s se. Dobre, dobre, jen at ho ted nenajde. Vsechno probehne ?plne hladce. Tri roky se zena nekoupe, jenom sprchuje. Nechod? na koupaliste, vode se zdaleka vyh?b?. Tri roky ubehnou. Ubehnou ctyri, pet let. Na svuj slib uz zapomnela. Po peti letech si koup? z?jezd na okruzn? plavbu okolo sveta. Na lodi je velk? z?bava, sam? zeny, kdyz v tom se zacne lod pot?pet. Zena si vzpomene na svuj slib. Poklekne, sepne ruce k nebesum a vol?: Boze, ted, ted me chces povolat k sobe? Pod?vej se, kolik nevinn?ch zen ted zemre spolu se mnou. Nebesa se opet otevrou a ozve se: Dva roky, dva roky mi trvalo, nez jsem v?s vsechny kurvy dostal na jednu lod!
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

Zedn?k vol? stavbyvedouc?mu: Pane ??f, dnes fakt nem?zu p?ij?t do pr?ce. Bol? me hlava, b?icho a celej se cejt?m takovej oslabenej.
Vedouc? mu ??k?: Pockej Tondo, neblbni, m?me frmol, v?? ze T? dneska opravdu pot?ebuju. V?s, co j? d?l?m v p??pade, kdy je mi podobn?? ?eknu man?elce, a? mi ho vykou?? a hned je mi l?p a do pr?ce dojdu. Zkus to taky!
Za dv? hodiny vol? zedn?k znovu: ??f?ku, za chv?li jsem v rachote. Ud?lal jsem p?esne to, co jste mi poradil a cejt?m se jak rybi?ka. Jo a m?te moc kr?snej bar
Odpovědět