Mám nachystáno několikero druhů munice, různý velikosti, ale bohužel moje komorní střelnice má do konce února zavřeno. Jak otevřou, spáchám velkej test i s videem
Lupara samozřejmně žádnej choke nemá (ten byl na původních laufech), takže s větší vzdáleností se bude zvyšovat rozptyl. To otestuju jakmile budu dělat ten velkej test. Chci skusit vzdálenost 5, 10 a 20 metrů.
Jak se ptá Xlukas tak na 2-3 metry je běžná home-defence vzdálenost. Zabít nebo nezabít neni až tak podstatný. Důležitý je padoucha zastavit. Což určitě splní víš ukázanej 6,2mm brok. Popřípadě 8,4mm brok (to už je pak jak dávka z MP5ky

). Menší broky by už nemusely bejt extra účiný, když by měl padouch na sobě nějakou tlustou bundu např. Ale určitě by na zastavení pomohla i trefa do ksichtu s naládovanou solí místo broků

Ale pointa domácí obrany spočívá v tom, že nechceš moc mířit protože na to nemusíš mít čas (např. když tě padouch překvapí v noci když chrápeš - mě chvíli trvá než nabootuju

). Takže ho chceš sejmout rychle a bez míření. A že to neni nereálný by mohli vyprávět někerý naši sousedi. U nás už vykradli prakticky celou ulici a převážně v noci, když byly majitelé doma a chrápali...
Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
a 2 malý ségry Toyoty RAV4 1. a 2. Gen