Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Možná už tu ten problém někdo řešil, ale mě se to nedaří najít.
Když nechám auto delší dobu na volnoběh (5min a víc), tak se mi teplota dostane na 110°C. Větrák na chadiči se točí, termostat mám nový, chladící kapalinu po výměně. Stalo se mi to už po několikáté...dnes při venkovní teplotě 2°C.
Stačí se pak rozjet a teplota rychle padne na 90°C....je to normální?
neni to normalni, zvlast ne, po tak kratke dobe, kdyz se smarti zahrivaji celkem dlouho.
ja sem po vymene termostatu chtel zahrit auto, ale ani po 10ti minutach turovani na miste neskocila teplota pres 2 bublinky.
SMART MC01 0,8 CDI Pure 2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km) http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279SCHVÁLENO !!!
Tu dobu na volnoběh jsem myslel u zahřátého motoru. Např. když přijedu k přejezdu a čekám u závor apod.. Jasně že ze studeného stavu se mi to na 110°C na volnoběh neohřeje.
Pajik píše:A nez dojedes k tomu prejezdu, jak jedes pianko, nebo to zenes, jako vozivot ?
Klidně i piánko...při jízdě se po výměně termostatu drží teplota skoro stále na 90°C.
Včera se mi stalo, že jsem dojel pinánko na parkoviště, tam jsem nechal auto 15min na volnoběh, protože jsem měl vybitou baterku.....a když jsem vlezl do auta, tak bylo na budíku asi 115°C. Zapl jsem na plno topení, rozjel se a už asi při 20km/h najednou spadla teplota na 80°C. Úplně jako by zůstal zavřený termostat a pak se otevřel...ale je po výměně a takhle se to chovalo i před výměnou....
To přehřívání na volnoběh bylo stejné před výměnou termostatu.....provozní teplota se mi držela 70-80....když jsem to držel u huby, tak se to i k 90 dostalo.
Mám v plánu koupit termostat, plácá se mi to na teplotě 80 až 85 °C. Myslel jsem, že po oteplení se to o proti "zimnímu provozu" zlepší ,ale nic takového se nekoná. Chtěl jsem koupit WAHLER na www.katalog.haspa.cz , ale koukám, že to je jen pro firmy je to tak ? To bych měl prosím pěkně smůlu
DYK77 píše:Mám v plánu koupit termostat, plácá se mi to na teplotě 80 až 85 °C. Myslel jsem, že po oteplení se to o proti "zimnímu provozu" zlepší ,ale nic takového se nekoná. Chtěl jsem koupit WAHLER na www.katalog.haspa.cz , ale koukám, že to je jen pro firmy je to tak ? To bych měl prosím pěkně smůlu
podle tohoto by ta teplota mela byt dobra
ForTwo 450/2003 - 700ccm /Benzin + LPG / hlavne zimni provoz
ForTwo 453/2015 - 999ccm /Benzin (prozatim )