Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gibon píše:
Bylo to teda peklo. Hned jak odjeli Dykovy (jak se zdá celá situace se nevyhrotila dříve jen kvůli jejich klubové autoritě) se to značně rozjelo
jaká autorita?
No vy jste klubová autorita a vzor. Kdo by nás asi udržel na řetězu při všech těch akcích???
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.
Když jsme se otrkali tak jsme zjistili že tetě Bóže je 67
Tomu říkám přístup k životu. Rozhodně bych jí to nehádal. Asi si to s tím umíráním ještě rozmyslím.
fakt 67? tak doufám, že jednou budu v tom věku takto akční, s takovým přístupem...Davide, že před ní smekám!:-)
teta bóža překvapí snad každýho a nejen svým věkem tohle co předvedla byl takovej odvárek né špatnej ale dává i víc, škoda že v jouboxu ještě když hrál nebyla lambáda to byste měli doživotní zážitek co předvádí.
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Ráno jsem spěchal měl jsem už zpoždění a přijel jsem na pumpu že honem natankuju, tak rychle popadám pistoli na benzín, ještě to proklínám jak pomalu ten benzín do ty nádrže jde, když byla půlka nádrže tak si říkám už čekat dál nebudu natankuju jenom půlku, jdu zaplatit a odjíždím, všechno by bylo v pořádku, kdybych neseděl v CDI, tomu moc benzín nejede.
škoda, ale můžu tě uklidnit to se stalo spoustu lidem z mého okolí
Jo už jsem to dal do kupy, nic se tomu nestalo dopadlo to dobře, naštestí když to začalo vydávát takový divný zvuky z motoru tak jsem to hned vypnul a říkám si že je asi něco s naftou a v tom mě to došlo.
Mohl jsem jet jiným autem, ale já už jsem neměl ten den na nic náladu.