Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mám dotaz nemá nikdo aktuální přehled kde sehnat výfuk na MC01 2001 0.8cdi za rozumné peníze?
Zjistil jsem že mi trochu fouká tam kde nemá tak se pokusím zavařit ale stejně bych raději dal nový časem.
Pro vyndání výfuku je potřeba sundat zadní nárazník nebo se to dá zvládnou i bez sundaní?
Nerad bych se s tím trápil celý den...
Díky!
Nenašel jsem žádný popis jak to sundat ale kouknu do manuálu jestli stačí povolit šrouby a vysune se to celý tak by to mělo být v pohodě.
Doufám že tam nejsou nějaký háčky, packy atd. nechci nic ulomit.
Zítra se na to vrhnu tak držte palce.
Pusť si tohle video:[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=uzkaqnTZwBQ[/bbvideo]
asi tak od 1:30, uvidíš, kde jsou šroubky a kde příchytky.
Na tom videu to není moc vidět, ale z těch dvou bílých plastových příchytek musíš blatník nejdřív popotáhnout o cca centimetr dozadu a teprve pak roztáhnout do boku. Když budeš mít neelektrický šroubovák, tak Ti sundání zadku bude trvat tak 3 až 4 minuty. Samozřejmě, s kufrem nemusí dělat nic, pro Tebe to platí až od těch 1:30!
Díky za pomoc povedlo se
Můžu taky doporučit že na demontáž a motáž zadního nárazníku jsou lepší dva lidi je to pak otázka chvilky.
Kdyby někdo věděl o novém výfuku za dobré peníze určitě budu časem potřebovat tak dejte vědět.
Pro zajímavost dvě fotky
Z druhé strany se nerez obal naříznul,ohnul,vyvařila se díra,nerez plech se ohnul zpátky zavařil se a ze spodu se nanýtoval lem aby to bylo trochu hezké..