Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gibon píše:Vážení, vážení.
Musím podat svědectví a nic nezamlčet. Až najedno ale to až níže.
Bylo to teda peklo. Hned jak odjeli Dykovy (jak se zdá celá situace se nevyhrotila dříve jen kvůli jejich klubové autoritě) se to značně rozjelo. David dotroubil 3litrovou lahev Bacardiho a došlo na dalších 13 lahví na mrazáku. Byl fakt jako hodně. V půl čtvrtý ráno když jsem z Barbuchou odjížděl to už bylo fakt strašidelný. David mlátil věšákem do zavřenejch dveří (kliku odmontoval Houska) dokavad ho tam nezaseknul skrz na skrz a pak když objevil i kliku definitivně s ní zhasínal lustry. Všude byl neskutečnej bordel všichni stříkali vodu a svlíkali se do spodního prádla. Chlast se pil z mísy!!! Do všeho z jukeboxu vřískal Karel a já točil sóla strídavě s Houskovou a Barbuchou. Když jsme u Sylviiny taneční nálady musím přiznat že tanec na stole jí šel taky moc dobře. Vzláště při Davidově fandění "Dobrý den - Kozy ven" Myslím že obsluha si zaslouží velikou pochvalu za vstřícnost protože za tohle by vyhodili kohokoli odkudkoli.
P.S. Historku s dámského WC ponechávám taktně utajenou.
David0600 píše:ráno jsem volal tomu klukovi co mu to patří mimochodem tam byl taky (bílá mikina) jako že jsme odešli bez placení že to vyrovnáme, prej to bude na dýl než to sčítne prej někdo urval i ten joubox ze zdi
David0600 píše:na fotky je udělený embargo, houska se asi v 11dopoledne opíral o auto a ptal se mě jestli už vystřízivěl jestli by moch řídit a málem u toho upadnul
zloduchu-no vystřízlivěl jsem až na sázevě když jsem vlezl do jezu
David0600 píše:na fotky je udělený embargo, houska se asi v 11dopoledne opíral o auto a ptal se mě jestli už vystřízivěl jestli by moch řídit a málem u toho upadnul