Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Garrulus píše:Mimojin? by to mohlo b?t i v z???. Taky bych se cht?l projet na okruhu. A l?to je ide?ln?
Z??? je ?patnej term?n. V srpnu je Smart Times a to se chce? sr??et hned v z??? ? Nechal bych tomu voln? pr?b?h. Mo?n? na podzim p?ekvap? DCH se smartpar?dou
Teda jako ne ?e bych necht?l po??dat srazy ka?d? m?s?c, ale jak jsem tu u? d?vno ??kal, zev?edn?lo by to. M? ten sraz?k cca 3x do roka sta??. M?m r?d kdy? se moc moc t???m. Z?rove? se ob?v?m, ?e p??li? ?ast? konn?n? sraz? by stejn? ztratilo na ??asti.
O m?dia za??dali:
- David 0600
- Xlukas.cz
- Libor S.
- Garrulus
- Nehpo
- Houska
- Pajoxx
- Road-star
- Radek Fierla
- Olii05
- Marko583
- Vlada
Naposledy upravil(a) DYK77 dne stř 28 bře 2007, 17:02, celkem upraveno 1 x.
Garrulus píše:To DYK77: Moje foto + video zab?raj p?es 700MB a tak to mus?m nejprve zmen?it ale po?lu to nejpozd?ji do soboty.
Nic zbyte?n? nezmen?uj, na DVD je p?eci m?sta dost. Kdy? se to nevejde na jedno, tak budou holt dv? jako posledn?, dyk je to jedno ne?
Vyh?zej akor?t zdlouhav? nebo nepoveden? z?b?ry, ale i ty m??ou b?t pro n?koho hodnotn?, tak?e s citem
DYK77 píše:?e tak trochu odbo?uju. Koukal jsem na tituln? str?nce, ?e se tady v ?era zlomil rekord, co by do po?tu p?ipojen?ch u?ivatel?. Nejm?n? v jeden okam?ik n?s tu bylo 11 najednou
Dal?? v?c a to moc d?le?it? v?c je ta, ?e mi dnes Jirka P. psal zpr?vu, ?e Smart Autoclub je k 19.3.2007 ofici?ln? zaregistrov?n na Ministerstvu vnitra ?esk? republiky. Z toho vypl?v?, ?e "p??pad Housky 2" byl ofici?ln? oslavou zaps?n? Smart Autoclubu mezi ob?ansk? sdru?en?
houska píše:Dal bych sraz/Most/p?ed pr?zdninama v srpnu Rakousko a Poul??kov? ??kala ?e SMARTPAR?DA 07 bude v z??i.
tak tak
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Autodrom mus? za??dit Jirka, tak?e nic neslibuju. ??k?m to jen proto, ?e jsme se tu o tom u? bavili.
No z toho Smart Times hned na Smartpar?du, to bude fi??k, ale organizovat to bude n?kdo jinej, tak?e si m??eme d?t ruce do kapes a jen se d?vat co se bude d?t
Moment?ln? m? slo?ka s va?imi soubory 350MB,a je v n? p?es 400 fotek.
Mam je?t? plno dal??ch fotek, ale to co jsem ti poslal bylo asi nej co z toho ?lo dostat, p?ecijenom v?t?ina je p?es okno a hnus po?as?, ale jestli chce?, mohu ti klidn? poslat je?t? dal?? A jinak jsem r?d ?e se l?b?, i proto jsem tam jel Tak?e kdy?tak p?sni a vy?lu zbytek