7.10.2006 SMARTPARÁDA - Foto
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
J? si taky myslim. Stejn? si to ka?d? r?d zaz?lohuje.
Napad? m?, ?e kdy? Smartnumeric nem? tolik ?asu na set??d?n? fotografi?, ?e bych ten materi?l ode v?ech posb?ral j? a bylo by to. ?asu m?m dost, tak?e a? by od ka?d?ho n?co p?i?lo, tak bych to rozt??dil a vysmahnul. Nic po v?s cht?t nebudu, t?ch 8ks CD m? nezabije, sta?? kdy? m? budete v?ude chv?lit
Fotky i va?e adresy kam poslat CD, by jste mi poslali na email Smart.Forum@email.cz. , aby se k tomu nedostal nikdo t?et?.
Je?t? se domluv?m se Smartnumericem a vy ostatn? napi?te jestli souhlas?te nebo ne.
Napad? m?, ?e kdy? Smartnumeric nem? tolik ?asu na set??d?n? fotografi?, ?e bych ten materi?l ode v?ech posb?ral j? a bylo by to. ?asu m?m dost, tak?e a? by od ka?d?ho n?co p?i?lo, tak bych to rozt??dil a vysmahnul. Nic po v?s cht?t nebudu, t?ch 8ks CD m? nezabije, sta?? kdy? m? budete v?ude chv?lit
Fotky i va?e adresy kam poslat CD, by jste mi poslali na email Smart.Forum@email.cz. , aby se k tomu nedostal nikdo t?et?.
Je?t? se domluv?m se Smartnumericem a vy ostatn? napi?te jestli souhlas?te nebo ne.
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Tak jedin? kdo mi poslal n?jak? fotky a videa ze srazu byl Smartnumeric a jinak se je?t? nic neposb?ralo. Pokud tu existuje z?jem o n?jak? sesb?r?n? fotek a vyp?len? spole?n?ho CD, tak to v?echno hr?te na m?j email Smart.Forum@email.cz. , schr?nka m? kapacitu 2GB , tak bych to m?l st?hat vyb?rat.
-
nehpo
ok - uz sa tesim, zatial aspon nejake fotky z poslednej tohtorocnej jazdy hore bez (sorry za OT)DYK77 píše:Tak tak jako OliiOlii05 píše:Po??t?me s Tebounehpo píše:pekne fotky, tak trochu Vam zavidim - dufam ze sa na dalsom zraze zucastnim aj ja

Naposledy upravil(a) nehpo dne pát 20 říj 2006, 12:00, celkem upraveno 2 x.
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
EDITOV?NO
FOTO poslali :
David0600
Jana Singerov?
Olli05
Smartnumeric
DYK77 - p?ikl?d?m svoje fotky
Libor Slivansk?
Speedman3
Pos?lat m??ete na email Smart.Forum@email.cz.
P?ipom?n?m, ?e po doru?en? v?ech fotek v?m celou sb?rku za?lu na CD, tak?e uv?d?jte i adresu, kam v?m m?m z?silku odeslat
FOTO poslali :
David0600
Jana Singerov?
Olli05
Smartnumeric
DYK77 - p?ikl?d?m svoje fotky
Libor Slivansk?
Speedman3
Pos?lat m??ete na email Smart.Forum@email.cz.
P?ipom?n?m, ?e po doru?en? v?ech fotek v?m celou sb?rku za?lu na CD, tak?e uv?d?jte i adresu, kam v?m m?m z?silku odeslat
Naposledy upravil(a) DYK77 dne pon 06 lis 2006, 19:24, celkem upraveno 1 x.