Tak jsem byl v pátek v Novém Mercedesu Praha 5!!! dočetl jsem se o něm vlastně tady. Natěšěnej, že je to blíž než Chodov jsem tam jel a výsledek žádný, na testu se prý nic neukázalo

Chtěl jsem tam nechat rovnou udělat i servis typu C. Vše dopředu domluveno a z jejich strany ujištěno že vše v ten den stihnou a díly na to mít budou.
Ráno jsem předal auto v 7:50hod a ve 14hodin jsem šel zpět s jistotou, že do tří snad pojedu. technik řekl, že motor je o.k., že to testovali, ale že servis budou teď dělat, že čekají na díly z Daimleru (Chodov)???!!!. Řekl jsem si aha testovali to celý dopoledne to byla asi fuška, bez závady..... nakonec po celodenním čekání na díly z Chodova mi v 17hodin sdělili, že mě nemůžou nechat autem odjet, že mám vyskočenou pružinu na tlumiči u levého předního kola a je velké riziko s tím jezdit.

Pánovi asi nedošlo, že nejsem z Prágu!!! zeptal jsem se proč na to nikdo nepřišel už ráno, nedokázal mi odpovědět. Tak jsem mu odpověděl, protože auto odstrojili až v 15hodin jelikož je to velký servis bez jediné součástky a ani ten filtr tam nemají a jen jsem tím ztratil auto a čas, protože tlumiče jim dojdou až v úterý.
No jsem už fakt ze značkových servisů hodně zklamaný a přál bych si aby se probrali. Ve středu napíšu zda už mam auto nebo ne....