Zahřívání motoru
-
DavidS
- houzar
- Smart ACE
v sobotu ráno jsme vyjeli na PSK na slovensko po ujetí cca 50 km my bylo divné,že teplota je jen na 60 ale protože to topilo i regulovalo tak jsem to nechal -leli jsme po staré do Brna po najetí na D2/rozorané bramborové pole/za neustálého drncání/to my došlo až později/se rozsvítila kontrolka80
na sjezdu Malacky opět zhasla a už se nerozsítila až opět při zpáteční cestě na D1 po sjezdu z dálnice opět zhasla,mám podezření na zasekávající se termostat jdu to zkusit odhalit a dám vědět protože já mám pouze ty nejzajímavější závady.
na sjezdu Malacky opět zhasla a už se nerozsítila až opět při zpáteční cestě na D1 po sjezdu z dálnice opět zhasla,mám podezření na zasekávající se termostat jdu to zkusit odhalit a dám vědět protože já mám pouze ty nejzajímavější závady.
Formule H vysočina
mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
Já jsem si nechala zakrýt chladič, takže teď jezdím většinou na dvě, tak do vzdálenosti 25 km, pak na tři. Víc ani uk.
A v létě taky na tři.
A v létě taky na tři.
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek
Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek
Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
Ja mam taky ted vetsinou 2 carky, 3 jen kdyz nalozim tezkeho kolegu, nebo po dalnici do husteho kopce. Do prace to mam cca 15km po meste, kdy tak po 10km se dostanu na 2 carky.
A nedavno jsme v praci diskutovali, jak se muze rozbit termostat a teda vsichni zasveceni tvrdili, ze jedine tak, ze se neotevre, takze se prehriva motor. Naopak, ze zustane trvale otevreny, prej ne-e...
A nedavno jsme v praci diskutovali, jak se muze rozbit termostat a teda vsichni zasveceni tvrdili, ze jedine tak, ze se neotevre, takze se prehriva motor. Naopak, ze zustane trvale otevreny, prej ne-e...
Beulingo Multispace 2.0HDi 2005 - Polabský offroad
-
Axo
ja mam tiez max dve ciarky!!nikdy som este nemal viac aj ked som tomu nakladal jak sa patri.dve tiez len v meste vonku len jednu ciarku
!neviem co s tym a ani mi to vobec nekuri....ale smart je smart aj tak ho mam rad! ja som na to uz dosiel...to je jak ked si clovek kupi supersport...furt sa to kazi furt s tym nieco je ale aj tak to mas rad...alebo jak moja crosska..tiez po dni jazdenia dva dni udrzby...ale stoji to za to 
Ne ze by zustal termostat trvale otevreny, ale ze se uplne nezavre. Uz mala skvirka staci na to, ze se voda v motoru dostatecne neohreje.Rekl bych ze 60 stupnu je hodne malo. Sice se Smartem nemam dost zkusenosti, ale myslim si ze i za min nez 10km by mel byt ohraty na tech 80.Pajik píše:Ja mam taky ted vetsinou 2 carky, 3 jen kdyz nalozim tezkeho kolegu, nebo po dalnici do husteho kopce. Do prace to mam cca 15km po meste, kdy tak po 10km se dostanu na 2 carky.
-
Jiri Janacek