stránka na FB
Taky nejsem na fb..nějak jsem nepochopila, proč bych měla psát, že jsem v práci a piju kafe a za hodinu, že jsem opět v práci, ale kafe nepiju..nějak mě to nezaujalo..takže taky ne e
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek
Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek
Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
-
Majkl
- Bydliště: Nevyplněním profilu, porušujete pravidla Smart Autoclubu. Děkuji za nápravu!
pises to tam ze stejneho duvodu proc pises sem, ze nejsi na FB
pro me to je dobrej nastroj, abych vedel co delaji moji pribuzni, kamaradi, znami, kde pracujou, kde byly, kouknu na fotky decek, atd. sam zase sdilim fotky s kamarady a nemusim je kazdemu zvlast posilat na mail atd.
a hraju tam hry kdyz je nuda
navic se taky rychle dozvim, kdy vyjde nova epizoda mych oblibenych serialu, atd atd
pro me to je dobrej nastroj, abych vedel co delaji moji pribuzni, kamaradi, znami, kde pracujou, kde byly, kouknu na fotky decek, atd. sam zase sdilim fotky s kamarady a nemusim je kazdemu zvlast posilat na mail atd.
a hraju tam hry kdyz je nuda
navic se taky rychle dozvim, kdy vyjde nova epizoda mych oblibenych serialu, atd atd
SMARTa už nemám, ale stále je mám rád 
-
Zupan87
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Jsem na tom podobně. O možnosti uložení dat , krom fotek jsem nevěděl, ale pominu-li data, tak na co to je vlastně dobrý, krom toho , že si můžu uložit i přátele přátel mých přátelZupan87 píše:Pár lidí mě k fačku překecalo.. tak jsem se zaregistroval.. ale řikam..je to žrout času.. co jsem uvital..tak akorát možnost uložení dat..jinak mi to vcelku nic neříká..
sem to nechtěl komentovat, ale nějak tohle vlákno neumřelo..
v první řadě je facebook brutální nástroj na to, jak o sobě dát zadarmo veškerý informace, včetně vazeb na další lidi, svojí podoby, míst kam chodíte, atd. nehledě na skutečnost, že kromě informací, který umístíte aktivně, to umí vyhledávat informace pasivně. prohledá to email a na emailový adresy v adresbooku to spamuje ostatní, a si vás tam najdou, případně si založej taky facebook. tim vzniká neskutečná databáze informací a vazeb mezi lidma. jestli se to dá zneužít, jak a kym je na zvážení každýho..
samozřejmě na FB nejsem a apeluju na administrátory, aby tuhle věc nepodporovali.
v první řadě je facebook brutální nástroj na to, jak o sobě dát zadarmo veškerý informace, včetně vazeb na další lidi, svojí podoby, míst kam chodíte, atd. nehledě na skutečnost, že kromě informací, který umístíte aktivně, to umí vyhledávat informace pasivně. prohledá to email a na emailový adresy v adresbooku to spamuje ostatní, a si vás tam najdou, případně si založej taky facebook. tim vzniká neskutečná databáze informací a vazeb mezi lidma. jestli se to dá zneužít, jak a kym je na zvážení každýho..
samozřejmě na FB nejsem a apeluju na administrátory, aby tuhle věc nepodporovali.
2012 Fortwo / benzin
- houzar
- Smart ACE
je to proklamováno jako sociální sí-takže si to vysvětluju takto: kdo nemá vlastní auto/web/ tak jezdí sockou/facebook/DYK77 píše:To už se bavíme o tom pozadí, ale souhlasím, působí to na mě stejně. Já tam dal nesmyslné osobní údaje a myslel jsem, že ten účet bude brzy smazán, ale nestalo se
Formule H vysočina
mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin