Jarní vymetání výfuků 2011 - vyhodnocení, fotky, názory ...
-
Tomáš
fábia sraz výbornej... příště vezmu zase bílou
šastně jsme taky dorazili, Gibonovi díky za pohotovostní lékárenskou službu (PS: máš u Janíka poplatek 90,-)
i když bez smartu tak sraz se líbil, díky organizátorům, osobně jsem žádný problémy nepostřehnul a ty předem domluvený "komický" situace jako řešení těstovin beru jako dobrej nápad jinak by ten program byl docela nudnej
šastně jsme taky dorazili, Gibonovi díky za pohotovostní lékárenskou službu (PS: máš u Janíka poplatek 90,-)
i když bez smartu tak sraz se líbil, díky organizátorům, osobně jsem žádný problémy nepostřehnul a ty předem domluvený "komický" situace jako řešení těstovin beru jako dobrej nápad jinak by ten program byl docela nudnej
SMART ForTwo MC01 0,6 40kw 2000 Tweety edition - žluásek
Slibovanou soutěž o nejhezčí polibek srazu najdete zde:
http://www.smart-club.cz/phpBB3/viewtop ... 757#122757
http://www.smart-club.cz/phpBB3/viewtop ... 757#122757
Born stupid ? Try again...
-
scorpi4
sme doma..spolu najazdene 440 km, priemerna spotreba 5,4litra..
pobavilo a zaroven ma mierne nastartovalo dnesne presuvanie sa do rakuskeho aquaparku, kde sme dvakrat za sebou stali na pumpe v rozmedzi 5 minut...nepochopil som to..rovnako som nepochopil, preco organizatori nemali aspon vysielacky..kludne mohli povedat, doniesol by som svoje..potom by sa nestalo, ze sa kolona delila a necakalo by sa a podobne..
rovnako bludenie mestom dokola, ale to mi nevadilo..
co mi vadi a teda vyrazne, bolo to, ze sme nikoho noveho nespoznali..
pravdepodobne to bude tym, ze sme asi nemali sancu spoznat sa s nikym, kedze nebolo kde...v "restauracii", kde bola vecera, to mozne nebolo, a navrh presunut sa do ineho lokalu sa zial neujal..cize sme sa zase len ti, co sa uz pozname, presunuli do bowlingoveho baru, kde sme s nadejou cakali, ze sa pripoji zbytok vypravy, sediaci v kobkach templarskych sklepov...zial, zbytocne..
cize celkovo pocit zo zrazu mam velmi zmiesany...ale to pisem za seba...nebudem pisat, ze sa mi pacilo, ked to nie je pravda...
pacil sa nam piatkovy program, teda grilovacka, a rovnako Lednica a "spanila" jazda...
k prehliadke v Teplarskych sklepoch sa vyjadrovat nebudem..
co sa tyka jedla, bolo vyborne..
jedine a znova sa mi nepaci, ze nebola ZIADNA realna moznost sediet pri spolocnom stole a pokecat a zoznamit sa...
chodit po "kobkach" a zoznamovat sa mi pripadalo trochu divne..a aj tak si nebolo kde prisadnut..
preberal som to vonku pred sklepmi s gibonom, mal rovnaky nazor, zial, asi na to mali ostatni nazor iny...
nevadi, snad niekedy nabuduce...
tiez si myslim, a to je len MOJ sukromny nazor, ze ked sa organizuje cokolvek, je fajn ist sa tam najprv pozriet a vidiet realne vsetko to, co mame absolvovat, mozno by sme sa tym vyhli takym faux pa, ako bolo rozdelenie uz len v ubytovani..myslim v dvoch rozdielnych obciach..to ze mali byt viaceri na izbe mi vobec nevadilo, tiez sme tak spali v ubytovani, ktore sme mali zabezpecene..
pretoze ani v cejkovicich nebol problem najst take ubytovanie, restauraciu, a dokonca spolocnu velku miestnost na zabavu..
stacilo to len vidiet na vlastne oci...na internete sa neda najst vsetko...a ani to na vlastnej kozi nezazije nikto, kym to nevidi nazivo...
este raz, toto je moj sukromny nazor, a na nikoho tym neutocim, proste som povazoval za potrebne napisat to, lebo tak to vidim ja..
na vymenu nazorov, rad a skusenosti sme mali vlastne len to krasne kolecko v LEDNICI...
ak to ostatnym stacilo, je to fajn...mne nie...
P.S. Marko, fotky su super, kludne by si sa tym mohol zivit...
P.S 2: pridam este fotky, a viac uz nebudem pisat nic, nemienim, sa hadat, nechcem ani hanit, viem, aka je to nevdacna praca nieco organizovat...cize toto je moj prvy, a zaroven posledny prispevok v tejto teme..
mimo pridania fotiek..
pobavilo a zaroven ma mierne nastartovalo dnesne presuvanie sa do rakuskeho aquaparku, kde sme dvakrat za sebou stali na pumpe v rozmedzi 5 minut...nepochopil som to..rovnako som nepochopil, preco organizatori nemali aspon vysielacky..kludne mohli povedat, doniesol by som svoje..potom by sa nestalo, ze sa kolona delila a necakalo by sa a podobne..
rovnako bludenie mestom dokola, ale to mi nevadilo..
co mi vadi a teda vyrazne, bolo to, ze sme nikoho noveho nespoznali..
pravdepodobne to bude tym, ze sme asi nemali sancu spoznat sa s nikym, kedze nebolo kde...v "restauracii", kde bola vecera, to mozne nebolo, a navrh presunut sa do ineho lokalu sa zial neujal..cize sme sa zase len ti, co sa uz pozname, presunuli do bowlingoveho baru, kde sme s nadejou cakali, ze sa pripoji zbytok vypravy, sediaci v kobkach templarskych sklepov...zial, zbytocne..
cize celkovo pocit zo zrazu mam velmi zmiesany...ale to pisem za seba...nebudem pisat, ze sa mi pacilo, ked to nie je pravda...
pacil sa nam piatkovy program, teda grilovacka, a rovnako Lednica a "spanila" jazda...
k prehliadke v Teplarskych sklepoch sa vyjadrovat nebudem..
co sa tyka jedla, bolo vyborne..
jedine a znova sa mi nepaci, ze nebola ZIADNA realna moznost sediet pri spolocnom stole a pokecat a zoznamit sa...
chodit po "kobkach" a zoznamovat sa mi pripadalo trochu divne..a aj tak si nebolo kde prisadnut..
preberal som to vonku pred sklepmi s gibonom, mal rovnaky nazor, zial, asi na to mali ostatni nazor iny...
nevadi, snad niekedy nabuduce...
tiez si myslim, a to je len MOJ sukromny nazor, ze ked sa organizuje cokolvek, je fajn ist sa tam najprv pozriet a vidiet realne vsetko to, co mame absolvovat, mozno by sme sa tym vyhli takym faux pa, ako bolo rozdelenie uz len v ubytovani..myslim v dvoch rozdielnych obciach..to ze mali byt viaceri na izbe mi vobec nevadilo, tiez sme tak spali v ubytovani, ktore sme mali zabezpecene..
pretoze ani v cejkovicich nebol problem najst take ubytovanie, restauraciu, a dokonca spolocnu velku miestnost na zabavu..
stacilo to len vidiet na vlastne oci...na internete sa neda najst vsetko...a ani to na vlastnej kozi nezazije nikto, kym to nevidi nazivo...
este raz, toto je moj sukromny nazor, a na nikoho tym neutocim, proste som povazoval za potrebne napisat to, lebo tak to vidim ja..
na vymenu nazorov, rad a skusenosti sme mali vlastne len to krasne kolecko v LEDNICI...
ak to ostatnym stacilo, je to fajn...mne nie...
P.S. Marko, fotky su super, kludne by si sa tym mohol zivit...
P.S 2: pridam este fotky, a viac uz nebudem pisat nic, nemienim, sa hadat, nechcem ani hanit, viem, aka je to nevdacna praca nieco organizovat...cize toto je moj prvy, a zaroven posledny prispevok v tejto teme..
mimo pridania fotiek..
Taky budu chvilku upřímný
Možná by teď bylo na místě, abych řekl něco ve stylu, že mě mrzí, že se ti sraz nelíbil. Ale není to pravda....
Je mi to úplně jedno
Už před začátkem srazu jsem byl upozorněný na to, že na sraz jedou lidi, kteří jsou schopni zkritizovat cokoliv i když je to sebelepší(což nebylo) - takže to beru víc než s nadhledem.Je jasný, že spoustu věcí na sraze mohlo dopadnout mnohem líp, nicméně na tu bídu, ze který sme začínali, a v tom čase v jakým sme sraz chystali musím za sebe říct, že jsem s výsledkem spokojený. Taky bych mohl postupně reagovat a vysvětlovat tvoje připomínky...počínaje tím, že jsme neměli vysílačky proto, protože mezi sebou máme volání zdarma...a konče tím, že pokud se NEPLÁNUJE zastávka na pumpě, ale jedno auto se přesto rozhodne individuálně zastavit a tankovat, tak s tím organizátor neudělá vůbec nic, ale jak si sám řekl, to asi není náplní tohohle tématu... Každopádně pokud se ti na sraze aspoň něco líbilo, tak vzpomínej na to hezký, a na to jak ses tam s náma trápil prostě zapomeň. Občas v životě prostě všechno nejde tak, jak si to naplánujeme.... 
Každopádně ti děkuji za názor a doufám, že ten, kdo bude organizovat JVV2012 se z našich chyb poučí
Možná by teď bylo na místě, abych řekl něco ve stylu, že mě mrzí, že se ti sraz nelíbil. Ale není to pravda....
Je mi to úplně jedno
Každopádně ti děkuji za názor a doufám, že ten, kdo bude organizovat JVV2012 se z našich chyb poučí
Naposledy upravil(a) dyno dne ned 01 kvě 2011, 22:21, celkem upraveno 1 x.
Born stupid ? Try again...
Určitě budeme všichni rádi, když příště zorganizujete něco vy, kritici, a budeme se moci více seznámit , někde společně a při společné večerní zábavě, možná by byla fajn hudba a tanec???? Myslím,že nikdo nebude proti,možnost má určitě každý. Tak sem to aspoň pochopila.
Kolečko v Lednici bylo super......
Kolečko v Lednici bylo super......
Dana
Tak jsem dorazili kolem 7 hodiny večerní, naježděno celkem 402 km, spotřeba odhadem kolem 4 litrů
To jsou ty naše projížďky kolem Brna..
Sraz se nám líbil, jídlo a ubytko dobré, nakonec jsme spali sami a myslím, že se to tak pěkně rozhodilo skoro u všech. Poznali jsme nové lidičky, jsme rádi, že se nám smártí komunita pěkně rozrůstá. Občas jsme sice trošku bloudili, např. z Lednice na oběd to bylo opravdu zajímavé, nebo jsme odjížděli později, ale našli jsme se.
. Organizátorům velký dík, věřím, že problémy, které se vyskytly nebyly jejich vinou. Fotky dodáme.
Sraz se nám líbil, jídlo a ubytko dobré, nakonec jsme spali sami a myslím, že se to tak pěkně rozhodilo skoro u všech. Poznali jsme nové lidičky, jsme rádi, že se nám smártí komunita pěkně rozrůstá. Občas jsme sice trošku bloudili, např. z Lednice na oběd to bylo opravdu zajímavé, nebo jsme odjížděli později, ale našli jsme se.
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek
Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
Gibone, to je v pohodě, stejně jsem si chtěla koupit novou
( btw jsem ráda, že Sova byl ortoped a ne třeba gynekolog ). A jestli jsi nechal klobouk tam, jak jsme obědvali, zavolej tam, jestli tam je, sjedu ti pro něj. Na nějakém srazu předám.
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka