Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tak to fakt nevim slevu a je?te studenstkou? Ud?lals n?jak? fotky?
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Ji?? Jan??ek píše:U? m?m novou st?echu sice za 7000k?- 5000sklo+2000pr?ce ale u? m??u jezdit.
Nezn?te n?jakej autoservis kde uplat?uj? studentsk? slevy?
kdy? po?le? studentku , v mini sukni, bude ur?it? sleva
a hlavn? aby dala .........................
Ivo píše:To je p?ece v pohod?, kdy? m?? k n?zk?mu povinn?mu (z?konn?mu) ru?en? je?t? p?ipoji?t?n? ?eln?ho skla za 500,-
?eln? sklo nen? st?echa