Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mike.Samec píše:A jak v?bec funguje ta oprava pneu? Jak? je postup?
s t?m sprejem?sprej po??dne? na?t?rk??, napjen?? ho, odend?? vetilek u kola, na?roubuje? tam hadi?ku ze spreje a u? to tam fouk??, kolo se i samo dofoukne, pak mus?? jezdit asi 20km pr?m?rn? 50km rychlost?, aby se to v?echno po??dn? rozlilo v tom kole a d?ra se tak zalepila..
ale origin?l sada na opravu pneu nem? spraj, je to tekutina v lahvi?ce
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
David0600 píše:ty tam nem?? origo sadi?ku s kompresorem?
nem?m, m?m rok 99, mo?n? tam ani nebyli nebo j? potuln? prodejce vypreparoval a narval do sv?ch hummr?
ur?it? byli, sp?? to n?kdo zat?hl
s t?m sprejem?sprej po??dne? na?t?rk??, napjen?? ho, odend?? vetilek u kola, na?roubuje? tam hadi?ku ze spreje a u? to tam fouk??, kolo se i samo dofoukne, pak mus?? jezdit asi 20km pr?m?rn? 50km rychlost?, aby se to v?echno po??dn? rozlilo v tom kole a d?ra se tak zalepila..
To je jako cel?? Docela rychl? oprava.
David0600 píše:ale origin?l sada na opravu pneu nem? spraj, je to tekutina v lahvi?ce
rychl? oprava, ale d?ra nesm? b?t moc velk?, jinak ti to vyte?e stejn? ven a je to pak , teda mysl?m, na i taky v?m?nu pneu..ale to si nejsem jist?..
David0600 píše:ale origin?l sada na opravu pneu nem? spraj, je to tekutina v lahvi?ce
A tu tam teda vylije? jak?
u? jsem to tu n?kde psal nejd??v bych kompresorem zkusil dofouknout zjistit jak velk? d?ra a kde. Pokud by nebyla moc velk? vy?roubuje? ventilek neleje? tam tu tekutinu nafoukne? na 1ATM popojede? cca 200m a dofouknout do plna. Tak je to napsan? i v n?vodu a tak? je tam naps?no, ?e je to pouze na dojet? do servisu
vcera dopoledne sem si uz prehodli pneu a na tech zimnich to nejak vuuubec nechce jet . pravda, musim dofouknout, ale tak moc podhustene je snad nemam.
a letni asi budu potrebovat nove. na jednom je na vnitrni strane vyjeta ploska
SMART MC01 0,8 CDI Pure 2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km) http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279SCHVÁLENO !!!