naše xichtíky ;)

Kecy které nejsou k věci
Odpovědět
Chorche
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chorche »

Jen tak mimouchodem, nemáte něgdo známý v tom podniku báňským, kerýmu patří východně od Bíliny ta opuštěná plocha kam se vyvážel bordel z dolů ?
Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
a 2 malý ségry Toyoty RAV4 1. a 2. Gen
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

kimby píše:
dyno píše:Protože Chánov je nejznámější mostecká kulturní pamětihodnost..... já tam třeba nic jinýho neznám..... :roll:
Bože můj, Chánov je obec jako každá jiná, že je blízko Mostu je jedna věc, ale nechápu, spojovat Most s tím, že je to Chánov, že jsou tu jen cikáni a špína, navíc když to řeknou lidi, co to tu neznají

klídek, je to asi tak jako tady už několikrát na mě zaznělo pražáku a vůbec v ní nebydlím, ale to je jedno. Jen tak pro spojitost toho tak most je od chánova 4km ale beroun od Prahy 36 8)
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
kimby

Příspěvek od kimby »

Pro Dyna, viděl jsi, jak to vypadá v Chánově dnes?Když už tu dáváš ty fotky? Chánov si uklízejí oni sami,za pomoci techn.služeb Most...je to složitější věc.....ale mají svou obec, nikoho tím neruší, tak a si tam v klidu žijí dle svého...nikdo nikomu neříká, aby tam lezl, když je to tam tak hrozné, ne?
Most je město, Bílina je město, Chánov je obec...tak proč, když se řekne Most, ihned mluvíte o Chánovu, já tomu fakt nerozumím...

Ale já se bavila o Mostě, jako o městu Most....viděl jsi někdy vůbec Most, jeho okolí, památky, přírodu?....Já bych třeba nikdy a to doslova nikdy, nešla bydlet do Prahy ani do jejího okolí, protože Prahu nesnáším pro mnoho věcí, sama jsem tam rok kvůli práci žila a bylo to hroznééé, ujížděla jsem tam odtud jakmile jsem mohla a to i na úkor toho, že jsem musela vstávat v 1hod ráno, abych ve 2 hod mohla odjet a na 5,30 být v práci, přesto mi to za to stálo, než tam zůstávat, pak se díky bohu uvolnilo místo tady a já se nechala přeložit...ale přesto: neurážím Prahu, netvrdím, že se tam nenajdou i hezká místa...ale těch humusů je tam více, což převládá, to samé je o jiných městech.
Naposledy upravil(a) kimby dne čtv 11 zář 2008, 11:11, celkem upraveno 1 x.
Mám co mám a jsem za to ráda
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Chánov je kapitola sama pro sebe. Má své označení jako obec a k Mostu patří jen úředně, protože ty debilové si tam těžko zvolí starostu a nastolí nějakej pořádek, takže jim tam za peníze obyvatel Mostu, technické služby uklízí, aby tam mohli čerti dál vegetit a nesrali se k nám.
Bílina je kapitola číslo dvě. Bylo by to hezké městečko, ale je blíže k hranicím, takže se tam shromažďuje společnost alá Dubí E55. No alespoň je po cestě na Teplice co obdivovat, myšleno ironicky, ale slečnám kurvám se člověk rád zasměje a je politování hodné, kolik návštěvníků ze SRN si od nich nechá něco líbit. Mám proto na Němčoury svůj názor.
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
kimby

Příspěvek od kimby »

jo vždy to byli a jsou prasata,uslintaný tlustý
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

to je debata minimálně na rok, počet humusů musí být v praze samozřejmě více protože je větší a má více obyvatel
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
kimby

Příspěvek od kimby »

není na rok, já končím :lol: jen vy nedáte dopustit na tu verbeš, špínu v Praze, já raději nedám dopustit na Chánov... :lol:
dyno

Příspěvek od dyno »

Pro Kimby:
Ne,neviděl....kdyby sis pořádně přečetla co sem napsal, tak tam bylo jasnš řečeno, že bych se tam rád jel někdy podívat, ale právě proto, že to znám jen z vyprávění a fotek jiných tak se toho prostě bojím.

Tak třeba koukni sem...

http://www.vanovi.net/chanov/chanov.html

Někdo kdo tam projížděl jenom služebně udělal tyhle fotky a sám píše že se bál opustit auto, není to dost výmluvný ?

No ale jak sem řekl, hrozně rád bych se tam jel podívat na vlastní kůži - bydlel jsem 8 let na Kladně na podobným cikánským sídlišti takže vím o čem mluvím. Když jsem se tam přestěhoval z Prahy tak mi bylo asi 7 a vůbec sem nevěděl že nějaký cikáni existujou. Vyrazil sem druhej den na kole na sídliště a za půl hodiny jdu zpátky domů pěšky bez kola, kteý mi sebrali..... o pár měsíců později sem úplně stejným způsobem přišel o bobi.....

Takže pokud jde o mě já mám na tyhle lidi názor jasnej a určitě ho nezměním..... ale jak říkám velmi rád bych se tam jel někdy podívat a podívat se na to čistě jako na exkurzi do zoologický.

A pokud se někdo z vás místních ujme toho, že mi tam udělá průvodce tak já budu jedině rád a můžete mě tam mít už třeba dneska odpoledne :wink: :wink: :wink:
Born stupid ? Try again...
kimby

Příspěvek od kimby »

Pro Kimby:
Ne,neviděl....kdyby sis pořádně přečetla co sem napsal, tak tam bylo jasnš řečeno, že bych se tam rád jel někdy podívat, ale právě proto, že to znám jen z vyprávění a fotek jiných tak se toho prostě bojím.

Ale ty jsi psal, že se tam bojíš, že Chánov...bla bla...ale já psala o Mostu..proč mluvíš o Chánovu???? Jen o Mostu a jeho okolí a celkově severních Čechách...Já tu žiji, od narození a neměnila bych ani za nic
:wink:
dyno

Příspěvek od dyno »

Fajn, nechme Most Mostem...... ten já nemůžu hodnotit protože ho neznám ani na vlastní oči ani z fotek.....bavím se jen a pouze o Chánovu..... takže kdy tam uděláme Smart exkurzi ? :P
Born stupid ? Try again...
Chorche
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chorche »

Dynůf příběh vo kole mi připomíná ten starej ftip. Jaxe baví cikánský a bílí dítě na pískovišti. A Dežo se ptá Pepíčka co dostane k vánocum. A Pepíček na to že neví. A ptá se co dostane Dežo. A Dežo votpoví že ví - Pepíčkovo kolo :twisted: :lol:
Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
a 2 malý ségry Toyoty RAV4 1. a 2. Gen
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Sejdeme se v plánování Poslední kalby. :wink:
Obrázek Obrázek
kimby

Příspěvek od kimby »

Chorche píše:Dynůf příběh vo kole mi připomíná ten starej ftip. Jaxe baví cikánský a bílí dítě na pískovišti. A Dežo se ptá Pepíčka co dostane k vánocum. A Pepíček na to že neví. A ptá se co dostane Dežo. A Dežo votpoví že ví - Pepíčkovo kolo :twisted: :lol:
jj, tak nějak :lol:
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Taky mi ho šlohli, ale vozili se jen kousek za sámoškou, tak je máma dohnala a zlískala jim dršky :lol:
Obrázek Obrázek
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

kimby píše:jo vždy to byli a jsou prasata,uslintaný tlustý
myslíš jako němce jo???

tak tomu nerozumín když jde o most tak je všev růžových barvách a nemůže to komentovat ten co tam nebydlí a když jde o zemi která je daleko větší než naše kde bydlí několikrát víc lidí tak jsou všichni prasata, uslintaný a tlustý?
Odpovědět