to Lukáš: Jenže já hledám "vymena strechy", jsem ze staré školy a nepoužívám ve vyhledávání diakritiku, nebo to doporučuje i sám Google.
Problém je v tom, že neexistuje žádný pojem "neumíš vyhledávat", existuje jen našel nebo nenašel. Uživatel se nikdy nebude přizpůsobovat, jeho postup musí být vždy správný. Děláš IT, tak jistě víš, že lidské nepřizpůsobivosti se musí jít naproti, kdo to neudělá, stojí za krátko opodál.
Nikdo sem návod nedal? Nu ano, možná, však také nekritizuju fórum za to, že to tu není, proto si myslím, že je web K FÓRU (nikoli jako jeho náhrada) správně, protože návody existují - dokonce videonávody a stačí je nalinkovat.
to Markéta: Ano, OT příspěvky se běžně promazávají, někde ihned, jinde po nějaké době, někde se ostře ponechávají jen strohé informace, jinde se diskuze nechává včetně komentářů.
A ano, starší příspěvky jsou pak sušší, právě proto mají hodnotu, nikoho za půl roku nezajímá, že v diskuzi o výměně oleje si modi moc hezky pokecali o posledním srazu, protože naprosto nikdo není ochoten projít 15 stránek textu.
Kdo konkrétně má problém s hledáním? Úplně každý, stačí se podívat např. o pár příspěvků nad tebou.
o hledani na foru ani nemá smysl mluvit to je uplne na ho.... cist 100 prispevku o nicem a stejne nic nenajit a nebo najit po dlouhy době a když se na něco zeptam tak me nejakej chytrak napise at hledam ze to tu je
A k poslednímu příspěvku, kterého jsem si všiml až teď:
Mám držet hubu a krok? No to jsem udělal před dvěma lety, když jsem se pokusil uspořádat první sraz a ti úžasní a hodní Smaráci, o kterých mluvíš, mi zkazili několik týdnů.
Vy jste hodní přesně tak na sebe, jiní si o vás myslí, že jste arogantní a nesnesitelní. A až se zase zeptáš kdo to říká konkrétně, pak jednu citaci jsem ti napsal o pár řádků výš a nebudu hledat po fóru desítky příspěvků, kdy mají uživatelé dojem, že jediné co děláte je poučujete. A kdo další? Třeba Smart kapacity, konkrétně vás nemůžou ani cítit ve Smartcentru, dále třeba pan Rakovský. A nech je mu země lehká, nejvíc vás nesnášel Petr (Chrobák), ten sem i odmítal chodit.
Jenže žádný strom neroste do nebe. Jednoho dne se vždycky objeví prudič jako já, co ho ostatní označují za idiota za to, že pěkně nahlas pojmenuje věci, i když si tiše myslí totéž.
Tou tvou chytristikou "drž hubu a krok" nebo "ostatní jsou ovce, jen my máme úroveň" jste dosáhli jedině odtržení celé SK části. Oni mi to lidi píšou otevřeně v SZ, nahlas se nikdo hádat nebude, jen prudič jako já.
Včera mě rozesmál xlukas, napsal mi, že má obavy, že buduju armádu na místní převrat a že se bojí zapropagovat český sraz stejně, jako slovenský. Ono je to totiž obráceně, to vy se bojíte, že by na ten sraz nedejbože někdo mohl přijet a vy byste už nebyly ty primadony.
Po celou dobu se snažím vymyslet, jak se poskládat v jedné skupině se zabedněnými starousedlíky (tak jsi vás nazvala ty) a zabránit nějakému dalšímu rozpadu. Mě je totiž nějaký převrat ukradený, chci něco udělat pro nás a ne si hrát na chytrého v diskuzích. Jen jsem hledal někoho na podporu, abych to nedělal sám a naivně jsem si myslel, že aspoň někdo tu má ještě zájem něco dělat.
Ale dostal jsem jen pojeb. Protože to je přesně to, co ta hodná parta Smaráků na fóru umí, napsat Drž hubu a krok, buď kamarád podle našich pravidel nebo Vra se do Prahy.
Nutno dodat, že pravidla, která tu stanovuje jako dogma PĚT lidí, dovedla komunitu tak daleko, že letos neměla ani sraz. A teď to hrotíte k jediné věci. Že se tentokrát nenechám odradit jako před dvěma lety, obuju se do toho sám a aniž bych o to vůbec stál, dopadne to jako s SK částí.
Tak se proboha probuďte, přestaňte se cítit ohrožení, jako by vám někdo chtěl brát hračku a zkuste poslouchat také lidi okolo sebe. Nikdo vám nic nebere a žádnou armádu nebuduje, jenom se snaží "být kamarád" a pro ostatní udělat něco navíc. Pokud tohle fórum budete považovat nadále "za vaše" s vašimi starousedlickými paranoami, dopadne celé fórum stejně, jako desítky jiných před ním. Zůstane na něm pár fousatých uživatelů, kteří si z něj udělají soukromý chat.
A přesně to se tu poslední rok děje, prudce klesá návštěvnost skutečných členů, cizí lidi si sem chodí jen hledat rozumy a podstata klubu kolabuje.