stránka na FB

Náhradní díly, servisy, kontakty ...
Odpovědět

Máte rádi Facebook ?

Ano
19
24%
Ne
38
48%
Ano, ale zůstávám dále věrný/á Smart Fóru :-)
22
28%

Celkem hlasů: 79

Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Nechte ho bejt, je to stejný jako házet hrách na zeď. :lol:
Ne že bych neměl argumenty na jeho názory ale připadá mi to jako když přijedu k tetě, ta má za barákem několik oveček a domluva s nima je stejná. :roll:
matkal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matkal »

Tohle se mi moc líbí, na mě útočíte od první chvíle, přitom jste oba neomalení jak přechytralí burani z vesnice. Nakonec jediná, která tady vypadá, že jí jde o podstatu věci, tedy udělat něco pro lidi co mají rádi Smarta, je Markéta.
Vy si jen honíte ega, nakonec jako v polovině příspěvků tady.
Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

Já si sem taky chodím honit ego, o tom žádná. Není nad to, když mě někdo pochválí, jak jsem chytrá a šikovná.8)

Nicméně, myslím si, že tady prostě nemáš šanci. Jsme konzervativní starousedlíci, kteří se bojí každé změny jako čert kříže. Ano, občas nějakého nováčka musíme poučit, kam má psát a jak má psát a že to, co píše, už psali ti dva před ním :roll: no co. Přesto vím, jací smáráci jsou - a to mi dovol, daleko lépe než ty. Jsou ochotní, milí, obětaví a je s něma sranda.

Takže - buď ( lidově řečeno ) drž hubu a krok a buď fajn kamarád pro ostatní nebo se dál snaž přesvědčit, že jinde je tráva zelenější. Není.
Děkuji
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek

Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

Mmch, pokud si zadáš do políčka "Hledat" výraz Střecha, vyjede ti 84 témat. Z toho je 50 k ničemu, což vidiš na první pohled a ve 20 dalších se píše, jak ji vyměnit, potáhnout fólií. Nevím, nevidím na tom nic složitého :wink:

matkal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matkal »

To si tedy vůbec nejsem jistý, jestli si ze mě teď střílíš nebo to myslíš vážně. První téma na výraz "střecha" je na 24 místě a nemá ani vzdáleně nic společného s opravou střechy.

A to nemluvím o tom, že používám poněkud sofistikovanější dotazy než střecha, třeba "výměna střechy" a na tento výraz dostanu na první straně vyhledávání přesně NULA relevantních výsledků, zato se na prvním místě dočtu o tématu Česká kancelář pojistitelů, díle jak vyměnit auto za jiné, jak vyměnit olej apod.

Pokud se ti jako odpovídající postup hledání líbí nejprve vyhodit prvních padesát pozic a pak se prokousat zbývajícími 30ti, kdy každý obsahuje jednotky až desítky příspěvků, pak je mi líto, ale mě to přijde jako naprosto nepoužitelný bordel a radši jsem si našel návod jinde.

Takže ano, přesně s tímhle mám problém a rozhodně nejsem sám.
Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

Myslím to vážně, protože když zadáš •střecha vyjede ti primo na první straně téma - výměna střechy. Tam je asi 10 příspěvků( výjimečně žádné OT) :lol: no a k tomu asi 3 odkazy na podobná témata. Nechali, co na tom nechápeš. Je to jako hledání v Googlu - prvních 5 odkazů reklama a pak se musíš prokousat.

Stejně nechápu, co s tím chceš dělat - smazat všechny OT příspěvky? To tady bude sice slabá třetina příspěvků, ale bude to VELMI nudné. Nehledě na to, že jsme zde na diskuzním fóru, proto diskutujeme :lol:

Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

matkal píše:

Můžeš, prosím, konkretizovat, kdo přesně má problém s vyhledáváním na fóru?

xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

ja uz tomu zacinam rozumet ... :shock: 8) :lol: :lol:

pouzil sem presne tvuj vyraz "výměna střechy" a naslo to sest temat z toho tri jsou k vymene strechy a jedno je odkazujici na tema s vymenou strechy.

Obrázek

takze ono to neni problem ve vyhledavani, ale problem ten, ze neumis spravne vyhledavat :D *1*

dalsi vec k tomu, ze tady asi nenajdes podrobny navod na vymenu strechy je ten, ze zadny z uzivatelu, ktery strechu menil sem ten navod nedal. my tady nejsme informacni sluzba s detailnim popisem odstranovani zavad. my si tady pouze vymenujeme informace jak nektere zavady resit a to pouze v pripade, ze se najde uzivatel, ktery zavadu resil a vyresil ji a napise nam sem jak ji vyresil :wink:
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
:lol: :arrow: SCHVÁLENO !!! Obrázek
Obrázek Obrázek
matkal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matkal »

to Lukáš: Jenže já hledám "vymena strechy", jsem ze staré školy a nepoužívám ve vyhledávání diakritiku, nebo to doporučuje i sám Google.

Problém je v tom, že neexistuje žádný pojem "neumíš vyhledávat", existuje jen našel nebo nenašel. Uživatel se nikdy nebude přizpůsobovat, jeho postup musí být vždy správný. Děláš IT, tak jistě víš, že lidské nepřizpůsobivosti se musí jít naproti, kdo to neudělá, stojí za krátko opodál.

Nikdo sem návod nedal? Nu ano, možná, však také nekritizuju fórum za to, že to tu není, proto si myslím, že je web K FÓRU (nikoli jako jeho náhrada) správně, protože návody existují - dokonce videonávody a stačí je nalinkovat.

to Markéta: Ano, OT příspěvky se běžně promazávají, někde ihned, jinde po nějaké době, někde se ostře ponechávají jen strohé informace, jinde se diskuze nechává včetně komentářů.

A ano, starší příspěvky jsou pak sušší, právě proto mají hodnotu, nikoho za půl roku nezajímá, že v diskuzi o výměně oleje si modi moc hezky pokecali o posledním srazu, protože naprosto nikdo není ochoten projít 15 stránek textu.

Kdo konkrétně má problém s hledáním? Úplně každý, stačí se podívat např. o pár příspěvků nad tebou.
o hledani na foru ani nemá smysl mluvit to je uplne na ho.... cist 100 prispevku o nicem a stejne nic nenajit a nebo najit po dlouhy době a když se na něco zeptam tak me nejakej chytrak napise at hledam ze to tu je
A k poslednímu příspěvku, kterého jsem si všiml až teď:
Mám držet hubu a krok? No to jsem udělal před dvěma lety, když jsem se pokusil uspořádat první sraz a ti úžasní a hodní Smaráci, o kterých mluvíš, mi zkazili několik týdnů.
Vy jste hodní přesně tak na sebe, jiní si o vás myslí, že jste arogantní a nesnesitelní. A až se zase zeptáš kdo to říká konkrétně, pak jednu citaci jsem ti napsal o pár řádků výš a nebudu hledat po fóru desítky příspěvků, kdy mají uživatelé dojem, že jediné co děláte je poučujete. A kdo další? Třeba Smart kapacity, konkrétně vás nemůžou ani cítit ve Smartcentru, dále třeba pan Rakovský. A nech je mu země lehká, nejvíc vás nesnášel Petr (Chrobák), ten sem i odmítal chodit.

Jenže žádný strom neroste do nebe. Jednoho dne se vždycky objeví prudič jako já, co ho ostatní označují za idiota za to, že pěkně nahlas pojmenuje věci, i když si tiše myslí totéž.
Tou tvou chytristikou "drž hubu a krok" nebo "ostatní jsou ovce, jen my máme úroveň" jste dosáhli jedině odtržení celé SK části. Oni mi to lidi píšou otevřeně v SZ, nahlas se nikdo hádat nebude, jen prudič jako já.

Včera mě rozesmál xlukas, napsal mi, že má obavy, že buduju armádu na místní převrat a že se bojí zapropagovat český sraz stejně, jako slovenský. Ono je to totiž obráceně, to vy se bojíte, že by na ten sraz nedejbože někdo mohl přijet a vy byste už nebyly ty primadony.

Po celou dobu se snažím vymyslet, jak se poskládat v jedné skupině se zabedněnými starousedlíky (tak jsi vás nazvala ty) a zabránit nějakému dalšímu rozpadu. Mě je totiž nějaký převrat ukradený, chci něco udělat pro nás a ne si hrát na chytrého v diskuzích. Jen jsem hledal někoho na podporu, abych to nedělal sám a naivně jsem si myslel, že aspoň někdo tu má ještě zájem něco dělat.

Ale dostal jsem jen pojeb. Protože to je přesně to, co ta hodná parta Smaráků na fóru umí, napsat Drž hubu a krok, buď kamarád podle našich pravidel nebo Vra se do Prahy.
Nutno dodat, že pravidla, která tu stanovuje jako dogma PĚT lidí, dovedla komunitu tak daleko, že letos neměla ani sraz. A teď to hrotíte k jediné věci. Že se tentokrát nenechám odradit jako před dvěma lety, obuju se do toho sám a aniž bych o to vůbec stál, dopadne to jako s SK částí.

Tak se proboha probuďte, přestaňte se cítit ohrožení, jako by vám někdo chtěl brát hračku a zkuste poslouchat také lidi okolo sebe. Nikdo vám nic nebere a žádnou armádu nebuduje, jenom se snaží "být kamarád" a pro ostatní udělat něco navíc. Pokud tohle fórum budete považovat nadále "za vaše" s vašimi starousedlickými paranoami, dopadne celé fórum stejně, jako desítky jiných před ním. Zůstane na něm pár fousatých uživatelů, kteří si z něj udělají soukromý chat.
A přesně to se tu poslední rok děje, prudce klesá návštěvnost skutečných členů, cizí lidi si sem chodí jen hledat rozumy a podstata klubu kolabuje.
JBC
Site Admin

Příspěvek od JBC »

matkal píše:No to jsem udělal před dvěma lety, když jsem se pokusil uspořádat první sraz a ti úžasní a hodní Smaráci, o kterých mluvíš, mi zkazili několik týdnů.
Jestli jsi s nimi na srazu jednal stejným způsobem, jako se chováš tady, tak se divím, že jsi odešel bez újmy na zdraví.
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

tak ja osobne na foru nepouzivam diakritiku ani velka pismena. to sis urcite vsiml. jenomze kdyz neco hledam, tak se skutecne snazim to najit. proto jsem pouzil 4 varianty hledani - s diakritikou, bez ni a jeste hledani jen v prispevcich. doporuceni googlu neznam a jsou mne jedno. hledam si tak, abych nasel co potrebuju. kdyz to moc potrebuju, tak dam do hledani vic usili nez jenom kdyz me neco zajima jen tak.

vis, ani se nedivim, ze ti nechteji predat forum. jsi tady pro nas cizi a sam jsi napsal, ze jsi byl dlouhou dobu v zahranici, takze jsi se tady neukazal. navic mas par prispevku a nijak jsi se tady neprojevoval. pro vsechny jsi tady nekdo, kdo se najednou objevil a chce tu delat poradky a vse od zakladu menit a predelavat. to je pristup vsech po roce 89, zpretrhat vazby na ruske firmy a orientovat se pouze na zapad a po 10 letech firmy pochopily a zacaly znovu vyhledavat kontakty i na vychode a snazi se navazovat na historicke tradice.
proto i ja rikam, ze je naprosty nesmysl smest vse stare ze stolu a zacinat od nuly. nahodou tu tvoji titulni www stranku si myslim, ze dyk s velkym nadsenim uvita. on ji chtel uz pradavno. jen se k ni nedostal. tu stranku s odkazy na temata s nejcastejsimi dotazy delal dyk. ze sme ho hodili pres palubu si nemyslim. on se hodil sam tim, ze sem prestal chodit a prestal jezdit na srazy a vubec s nama komunikovat. me to mrzi, protoze je osobnosti tohoto fora, zakladatelem, byl a je velkou casti clenu, kteri ho znaji uznavany. tak jak znam lidi ze sveho okoli, ze se svatbou ztratili smysl pro humor, tak v jeho pripade s prichodem ditete pozorujeme ze holt rodina je vsim a klub je nejmin ze vseho. myslim si, ze to ze sme ho my clenove nehodili pres palubu svedci i to, ze ho (asi) nikdo nepozadal, aby predal dokumenty ke klubu, aby se zmenila adresa sidla, aby predal pokladnu, atd. ne, nikdo to v umyslu nemel. ja doufam, ze k tomu snad porad neni duvod.
jako snahu o komunikaci s tebou a dobrou vuli ti byl nabidnut www prostor pro stranky, ale ty to taky odmitas. nam vycitas, ze smetame tve navrhy, ale sam nase pripominky neberes. to neni o aroganci ani o extremnim konzervatismu nebo lenosti. to je o tom, ze neni ucelem tohoto fora a klubu nekoho vychovavat a ukazovat mu co je in, co je moderni, nejlepsi, nejdokonalejsi. ja to vnimam tak a pochopil sem, ze napriklad i marketa, chape nase forum jako misto, kde se setkavame, komunikujeme spolu, bavime se. navstevnost tohoto fora neustale roste a je to podlozeno daty ze statistik. nesnaz se zase o prezentaci mylnych informaci. tady nejsme v politice.

letosni jarni sraz nebyl z naprosto jednoducheho duvodu - nikdo ho nechce organizovat, protoze je to nevdecne a vyslouzi si akorat kopec nadavek a urazek. precti si tema kolem srazu 2013 (pokud uz neni promazane, neco se z tama mazalo) a pochopis. ani polovina z tech, co to organizovali nakonec nejeli. ta sama situace byla v roce 2011, proto v roce 2012 jarni sraz nebyl.

servisy nas samozrejme pomlouvaji, protoze je tady nechvalime a nevynasime do nebes jak jsou skveli a uzasni. presto by nemeli mit duvod nas nemit radi a nesnaset nebo jak jsi to napsal, protoze k nim posilame zakazniky a doporucujeme je - obzvlast pana rakovskeho.

se slovenskou casti klubu to bylo jinak a mnohem slozitejsi nez jak to popisujes. do toho bych uz nevrtal. jsme ted dva kluby a vzajemne se respektujeme a vzajemne si jezdime na srazy. na slovenskem foru nejsu, takze nevim, co se tam resi, ale myslim si, ze nez si natahaji rady a zkusenosti spolecne ziskane na nasem foru, tak porad budeme tady na nasem foru fungovat tak jak to bylo pred zalozenim slovenskeho klubu. stejne by si klub zalozili driv nebo pozdeji. to ze jsou dve fora ... joo, ja osobne jsem nikdy nikomu nerekl, at si zalozi svoje. naopak jsem se snazil oba kluby stmelovat. bohuzel proti me stala obrovska opozice. podobne jako ty ted stojis proti zdejsimu foru a klubu. ja si myslim, ze jakekoliv deleni a stepeni je nesmysl. jenom ze rozmelnuji informace a stepi. ale urcite se muzes ukazat a podilet se na organizaci dalsiho oficialniho kluboveho srazu.
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
:lol: :arrow: SCHVÁLENO !!! Obrázek
Obrázek Obrázek
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

matkal píše: konkrétně vás nemůžou ani cítit ve Smartcentru, dále třeba pan Rakovský. A nech je mu země lehká, nejvíc vás nesnášel Petr (Chrobák), ten sem i odmítal chodit.
Nechtěl jsem už na nic reagovat, ale tohle mě tak rozesmálo že mi to nedalo.
Čím víc nás budou nesnášet tím líp :lol: až nás budou mít rádi tak to bude špatný. Nepotřebujou někoho kdo někomu jinému zadarmo poradí jak to má opravit a taky nepotřebujou aby tady někdo psal zkušenosti jaké s nima měl, třeba Apollo by mohl bohatě vyprávět zkušenosti ze Smartcentrem, vysoudil na nich desítky tisíc.
Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

matkal píše:Pokud se ti jako odpovídající postup hledání líbí nejprve vyhodit prvních padesát pozic a pak se prokousat zbývajícími 30ti, kdy každý obsahuje jednotky až desítky příspěvků, pak je mi líto, ale mě to přijde jako naprosto nepoužitelný bordel a radši jsem si našel návod jinde.

:-))) :-))) :-))) přemýšlela jsem, kde jinde bys našel info o smartu ( pominuli zahraniční weby).
Když zadáš výraz - výměna střechy smart - tak ti vyjede několik desítek odkazů a první dva jsou témata v klubu. Takže - pokud průměrně inteligentní majitel smartu toto zadá do googlu, najde nás. Nepotřebujeme ani reklamu :lol:

Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

JBC píše:
matkal píše:No to jsem udělal před dvěma lety, když jsem se pokusil uspořádat první sraz a ti úžasní a hodní Smaráci, o kterých mluvíš, mi zkazili několik týdnů.
Jestli jsi s nimi na srazu jednal stejným způsobem, jako se chováš tady, tak se divím, že jsi odešel bez újmy na zdraví.
To je právě divný - na srazu ve Slovenském Grobu byl v pohodě *okurka*

matkal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matkal »

Žádný sraz se tehdy nekonal, prostě jsem se na to vykašlal, stačí si to najít v historii. A mohl bych jmenovat konkrétní lidi tady, co tu pořád jsou, kteří mě tehdy otrávili.
A jednal jsem slušně, stejně jako jednám teď, to ty JBC konkrétně se do mě navážíš už po třetí a nejsem si jist, zda by jsi mi něco takového měl odvahu říct do očí bez tvé újmy na zdraví.

Jsem rád, že si Markéta vzpomněla, že jsem byl v pohodě a stále jsem a možná víc než dřív, jen mě rozčiluje, že tu všichni berete iniciativu někoho "nepověřeného" jako osobní útok. I když musím říct, že jsem na to byl předem připraven a také předem varován od několika členů. Proto se tentokrát odradit nedám.

A Luky díky za dlouhou odpověď, ale musím ti opět oponovat. Já naprosto chápu, že by mi kdokoli z vás nechtěl nic předávat. Ale já nic předat nechci :-) Nemíním dělat admina (to ani vteřinu, mám se svými fóry práce dost a BTW narozdíl od vás jsem nadšený, když se objeví nový člověk, co je ochoten pomoct a dělat modera), už vůbec nestojím o přebírání fóra. Vždy po vás nic nechci???

Okomentoval jsem chod fóra a dal nějaké návrhy na zlepšení, to je vše.
Spustil jsem FB. Dobře, nemáte ho rádi, ale prostě je to dnes standard, nevadí snad, že ho máme, ne? Vždy po vás nechci, aby jste tam povinně byli.
Připravil jsem ukázku webu, který jsem daleko před spuštěním dal k posouzení nejdřív adminům, pak Jurkovi a pak vám ostatním k připomínkám.

Připravil jsem sraz. Ten mě mrzí asi nejvíc, nějakou práci tomu člověk musí dát, musí tam zajet, dohodnout, vyjednat slevy. A vy se k tomu chováte, jako by nebyl náš? Lukáš píše, že se uvidíme na oficiálním srazu, a proč tenhle nemůže být oficiální? A jak se vůbec pozná oficiální? Je vůbec potřeba něco pojmenovat oficiální? Proč se nemůže tenhle sraz zapropagovat stejně jako slovenský? To máte obavy, že na něj někdo přijede? Nebo se těšíte, že ne, aby jste pak byli na koni, že srazy můžete pořádat jen vy?

Jediné co po vás chci, aby jste to přijali mezi naše oficiální aktivity, aby nevznikl dojem, že se to dělá na zelené louce, aby lidi neměli dojem, že se klub tříští. To chci tak moc? Tajně jsem tedy doufal taky v nějaké nadšení a pomoc, ale to čert vem, zvládnu to nějak sám, sice pomalu, ale jistě.

Já tomu tady prostě nerozumím. Místo, abychom konali všichni ve shodě, vždy máme stejný cíl (=zábavu, kamarádství, pomoc) je to tu jak v politice, jako by někomu šlo o funkce, zisky, moc . .
Odpovědět