tak a teraz ja, aby ste boli v obraze vsetci...
vcera po urputnom telefonovani sa rozhodla zuzka, ze teda ked ideme do nemecka po auta, dovezieme aj jej auto,ktore si vybrala..
jednoznacne som trval na tom ze chcem celu kupnu cenu a cast penazi na prihlasenie..(ja totiz nemienim kupovat smarty na sklad..len tie, co chcem pre seba..)
bolo odsuhlasene s tym, ze jej poslem oskenovanu zmluvu o tom, co sme dojednali, co sa nasledne stalo, okolnosti okolo nebudem komentovat, lebo to bolo naozaj divoke pre mna...
nasledovala dohoda, ze posiela peniaze na ucet..
dnes mi prisla sms, ze je v polsku a ze bude neviem uz do kedy, a ze na fore mam odkaz..
odkaz bol v zneni, ze " volala som s rodicmi, a neodporucili mi, potom s pravnikom, neodporucil mi, a dali mi aj kontakt na cloveka, ktory auta vozi bez zalohy"..
a potom k tomu dopisane, ze ak sa jej auto bude pacit, a bude bez poruchy, alebo nejako tak, tak ze sa zavazuje, ze ona ho zoberie..
Takze vazeni priatelia, ja od toho davam v plnom rozsahu ruky prec..a urcite by som do toho nesiel za podmienok, ktore si jej navrhol Ty Gregu...lebo z mojho pohladu je to uz vyslovene spekulacia..a cela debata a vsetko bolo na nic..povodne ked sme totiz komunikovali, tak system tohoto riesenia sa jej nepozdaval kvoli tomu, ze je to do ciech, potom na sk, a podobne, co som aj ja popravde a nemam co skryvat, povedal a videl rovnako..
pre mna je rozumnejsie auto doviezt po vlastnej osi, ked veziem dve dalsie, a s prevozkami zabsolvovat vsetky potrebne ukony, ako mat niekde dovezene auto na privese a nevediet s nim do vybavenia spz pohnut..najma, ak ja to riesim v TN, a kupujuci je z druheho konca SK..a dovozca je z Ciech..uplne jednoduchym rozumom...nic nie je jednoduchsie..jeden dovezie,prihlasi,odovzda..toto bol model, ktory ona sama uznala za najlepsi..a zrazu je zase vsetko inak..
Takze resume: Greg, ak do toho ides, drzim Ti palce..ja vsak v plnej miere odstupujem od akychkolvek ukonov v suvislosti s tymto, lebo mi to pripada spekulovanie a proste sa mi nepaci to lavirovanie medzi jednym, ci druhym, a nasledne este ktovie cim vsetkym..a par set zalohu by som urcite v tomto pripade nevidel ako vychodisko..ja smart nedoveziem na zalohu..len na celu sumu..hotove..samozrejme, ze je to o zaruke..ale viem, co kupim, ved som pri tom..a teda uz som nejake to auto doviezol..
xlukas.cz mal pravdu...
navyse ma vyslovene uraza, ak niekto napise, ze mu "nieco nesedi"...popri tom som jej neustale navrhoval, ze najlepsie riesenie je to, aby sla s nami...hotove..a tiez najprv ano, a potom nie a teda ako sa spolieha a podobne..
nikdy som sa nedozadoval, aby siel ktokolvek cezo mna...ale ak uz povie ze dobre, a nasledne meni a spekuluje, tak to ma nie len uraza, ale aj riadne vie nastvat..
takze ja davam od potvorkazuz ruky prec..a ostatni nech urobia co uznaju za vhodne..
a napriek vsetkemu jej drzim palce, aby mala to co chce..