Vyhodnocení srazu J.V.V.07 ( fotky, videa, DVD )

srazy, propagace, financování
Odpovědět
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Libor Slivansk? píše:Jdi s tym video do p..... nebo budu tahat kudlu :twisted: .
No na tom v?deu ne??k?? do p..... ale do p... :lol:
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
road-star
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od road-star »

DYK77 píše:
DYK77 píše:Tak! Jdu sem napsat, kdo u? fotky poslal a nep??mo tak napr??it, kdo tak je?t? neu?inil.

- Radek Fierla
- George & Nehpo - skv?l? sn?mky *1*
- Pajoxx
- David 0600
- DYK77
- Houska
- Olii05
- Road-star
Tak dnes p?i?ly CD a DVD od Housky , Olii05 , d?kuji za n?.
Bohu?el to na po?t? n?jak nezvl?dli a do schr?nky mi od Road-star p?i?lo toto :cry: . Co s t?m provedem ?

Obrázek
No tak to je s?la! :twisted: Je?t? jsem t? ?ensk? na po?t? ??kal, a? mi d? speci?ln? ob?lku co ochr?n? CD - a takhle to dopadlo! :?
No nic, pos?l?m znovu, tentokr?t v trezoru!
A smart fan of the Smart club without a Smart car anymore. That's fun. And that's smart. :wink:
Olii05
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olii05 »

jj to video nech u Garruluse upravit at to m? trochu t? kultury, kdybych m?l program vl?tnu na to taky :wink:
PS: kdy? sem vid?l ty prof?ky fotil sem jen pro svoji pot?ebu, ke konci sem nem?l s?ly l?tat n?kde s fot?kem. :(
t???m se na ostatn? fotky a videa *trs?m*
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` ¤*smart forever*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

DYK77 píše:Vid?l jsem video , kter? zaslal Houska.
Je to teda mazec, hlavn? Liborovi se to bude l?bit :lol:
Houskovo dynamick? kamera nem?la chybu a v lec?em by mohla konkurovat filmu Bony a klid. Nicm?n? cht?lo by to podle m? tro?ku o?ezat a ud?lat tomu n?jakou zvukovou kulisu v podob? p?kn? hudby. Jeliko? se Garrulus nab?dl , ?e sv? i Houskovo video uprav? do fin?ln? podoby, tak jestli proti tomu nikdo nic nem?, tak bych mu to poslal ke zpracov?n?.
Jojo Libor na videu vede *VV* o tom nen? ??dn? debata klidn? to Garrulusovi po?li hudba by tomu slu?ela. *1*
houska mi už neříká pane
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

libor *1* :mrgreen:
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Libor Slivanský
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor Slivanský »

Chocte v rit :oops: .
nehpo

Příspěvek od nehpo »

houska píše:
DYK77 píše:Vid?l jsem video , kter? zaslal Houska.
Je to teda mazec, hlavn? Liborovi se to bude l?bit :lol:
Houskovo dynamick? kamera nem?la chybu a v lec?em by mohla konkurovat filmu Bony a klid. Nicm?n? cht?lo by to podle m? tro?ku o?ezat a ud?lat tomu n?jakou zvukovou kulisu v podob? p?kn? hudby. Jeliko? se Garrulus nab?dl , ?e sv? i Houskovo video uprav? do fin?ln? podoby, tak jestli proti tomu nikdo nic nem?, tak bych mu to poslal ke zpracov?n?.
Jojo Libor na videu vede *VV* o tom nen? ??dn? debata klidn? to Garrulusovi po?li hudba by tomu slu?ela. *1*
hudbu klidne dodam - mam ted celkem zajimave kousky - i kdyz asi nejlepsi reseni je podmaznout to cele zupagutem :D
Garrulus

Příspěvek od Garrulus »

nehpo píše: hudbu klidne dodam - mam ted celkem zajimave kousky - i kdyz asi nejlepsi reseni je podmaznout to cele zupagutem :D
hudby m?m doma p?es GB mp?3jek, jen pokud bys m?l n?j?k? fakt kr?sn? kousky, co bys tam cht?l, po?li mi to na mail (jakub.chovanec@seznam.cz.) a j? uvidim, co s tim ud?l?m :wink:
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

road-star píše:No tak to je s?la! :twisted: Je?t? jsem t? ?ensk? na po?t? ??kal, a? mi d? speci?ln? ob?lku co ochr?n? CD - a takhle to dopadlo! :?
No nic, pos?l?m znovu, tentokr?t v trezoru!
OK d?kuji :wink:
Obrázek Obrázek
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Garrulus píše:
nehpo píše: hudbu klidne dodam - mam ted celkem zajimave kousky - i kdyz asi nejlepsi reseni je podmaznout to cele zupagutem :D
hudby m?m doma p?es GB mp?3jek, jen pokud bys m?l n?j?k? fakt kr?sn? kousky, co bys tam cht?l, po?li mi to na mail (jakub.chovanec@seznam.cz.) a j? uvidim, co s tim ud?l?m :wink:
OK po?lu to Garrulusovi, vrchn?mu st?iha?i. Zupagut by n?m?l chyb?t v ??dn?m p??pad?, nap?. k Liborovo sc?nk?m se to excelentn? hod? :lol:

pro Garrulus: m?? 1GB hudby!!!??? no to je mazec. J? m?m v PC nasd?leno cca 20GB a to je jen mal? ??st sb?rky z m?ch MP3 CD a DVD :twisted: Fakt je ten, ?e m?m i to co neposlouch?m :lol:
Obrázek Obrázek
Garrulus

Příspěvek od Garrulus »

Juj, to je taky mazec :twisted: je pravda, ?e j? tam m?m vesm?s to co se mi l?b? a jedna mp3 m? v pr?m?ru 4 MB. Mrt? p?sni?ka je taky Alkogolik od Leningradu :twisted:

Btw.: Pos?lal jsem Ti foto a video, ale nen? to je?t? cel?, chyb? asi 30 MB (pos?lal jsem to ze ?koly) videa a z domova to pos?lat nem??u - trvalo by to tejden ne? by se to odeslalo a to je?t? b?hv? jestli. Zkusim sko?it ke k?mo?ovi - t?eba se to ode?le je?t? do z?tra :wink:
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Jj 4MB je pro kvalitn? MP3 takovej pr?m?r, z?le?? na d?lce skladby. Sp?? se d?v?m na datov? tok, 192kb/s je u? slu?n? kvalita, hor?? ani ned?l?m. Stahuju je?t? tak 128kb/s co? je tak na hran? kvality.

Jinak fotky p?i?ly *1* , m?m je sta?en? a za?azen?, d?ky.
Obrázek Obrázek
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

V pond?l? si jedu pro fotky ke Smartnumericovi
Obrázek Obrázek
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

Tak na ty jsem zv?dav pak u? to uzav?e?-u? poslali v?ici?
houska mi už neříká pane
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Jo zd? se, ?e to bude v?echno. Zb?v? Roadstar a Smartnumeric. Moment?ln? je toho 580MB. Je tam v?echno co jste poslali, nic jsem nevyhazoval. Ka?d? fotka i nepoveden? m??e m?t pro n?koho zvl??tn? v?znam :wink:
Budu to ?e?it asi jako posledn? a rozes?lat budu 2x DVD ( foto + video )
Obrázek Obrázek
Odpovědět