No na tom v?deu ne??k?? do p..... ale do p...Libor Slivansk? píše:Jdi s tym video do p..... nebo budu tahat kudlu.
Vyhodnocení srazu J.V.V.07 ( fotky, videa, DVD )
- road-star
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je s?la!DYK77 píše:Tak dnes p?i?ly CD a DVD od Housky , Olii05 , d?kuji za n?.DYK77 píše:Tak! Jdu sem napsat, kdo u? fotky poslal a nep??mo tak napr??it, kdo tak je?t? neu?inil.
- Radek Fierla
- George & Nehpo - skv?l? sn?mky![]()
- Pajoxx
- David 0600
- DYK77
- Houska
- Olii05
- Road-star
Bohu?el to na po?t? n?jak nezvl?dli a do schr?nky mi od Road-star p?i?lo toto. Co s t?m provedem ?
No nic, pos?l?m znovu, tentokr?t v trezoru!
A smart fan of the Smart club without a Smart car anymore. That's fun. And that's smart. 
- Olii05
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
jj to video nech u Garruluse upravit at to m? trochu t? kultury, kdybych m?l program vl?tnu na to taky
PS: kdy? sem vid?l ty prof?ky fotil sem jen pro svoji pot?ebu, ke konci sem nem?l s?ly l?tat n?kde s fot?kem.
t???m se na ostatn? fotky a videa *trs?m*
PS: kdy? sem vid?l ty prof?ky fotil sem jen pro svoji pot?ebu, ke konci sem nem?l s?ly l?tat n?kde s fot?kem.
t???m se na ostatn? fotky a videa *trs?m*
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` ¤*smart forever*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` ¤*smart forever*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Jojo Libor na videu vedeDYK77 píše:Vid?l jsem video , kter? zaslal Houska.
Je to teda mazec, hlavn? Liborovi se to bude l?bit![]()
Houskovo dynamick? kamera nem?la chybu a v lec?em by mohla konkurovat filmu Bony a klid. Nicm?n? cht?lo by to podle m? tro?ku o?ezat a ud?lat tomu n?jakou zvukovou kulisu v podob? p?kn? hudby. Jeliko? se Garrulus nab?dl , ?e sv? i Houskovo video uprav? do fin?ln? podoby, tak jestli proti tomu nikdo nic nem?, tak bych mu to poslal ke zpracov?n?.
houska mi už neříká pane
- Libor Slivanský
- Kontaktovat uživatele:
-
nehpo
hudbu klidne dodam - mam ted celkem zajimave kousky - i kdyz asi nejlepsi reseni je podmaznout to cele zupagutemhouska píše:Jojo Libor na videu vedeDYK77 píše:Vid?l jsem video , kter? zaslal Houska.
Je to teda mazec, hlavn? Liborovi se to bude l?bit![]()
Houskovo dynamick? kamera nem?la chybu a v lec?em by mohla konkurovat filmu Bony a klid. Nicm?n? cht?lo by to podle m? tro?ku o?ezat a ud?lat tomu n?jakou zvukovou kulisu v podob? p?kn? hudby. Jeliko? se Garrulus nab?dl , ?e sv? i Houskovo video uprav? do fin?ln? podoby, tak jestli proti tomu nikdo nic nem?, tak bych mu to poslal ke zpracov?n?.o tom nen? ??dn? debata klidn? to Garrulusovi po?li hudba by tomu slu?ela.
-
Garrulus
hudby m?m doma p?es GB mp?3jek, jen pokud bys m?l n?j?k? fakt kr?sn? kousky, co bys tam cht?l, po?li mi to na mail (jakub.chovanec@seznam.cz.) a j? uvidim, co s tim ud?l?mnehpo píše: hudbu klidne dodam - mam ted celkem zajimave kousky - i kdyz asi nejlepsi reseni je podmaznout to cele zupagutem
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
OK po?lu to Garrulusovi, vrchn?mu st?iha?i. Zupagut by n?m?l chyb?t v ??dn?m p??pad?, nap?. k Liborovo sc?nk?m se to excelentn? hod?Garrulus píše:hudby m?m doma p?es GB mp?3jek, jen pokud bys m?l n?j?k? fakt kr?sn? kousky, co bys tam cht?l, po?li mi to na mail (jakub.chovanec@seznam.cz.) a j? uvidim, co s tim ud?l?mnehpo píše: hudbu klidne dodam - mam ted celkem zajimave kousky - i kdyz asi nejlepsi reseni je podmaznout to cele zupagutem
pro Garrulus: m?? 1GB hudby!!!??? no to je mazec. J? m?m v PC nasd?leno cca 20GB a to je jen mal? ??st sb?rky z m?ch MP3 CD a DVD
-
Garrulus
Juj, to je taky mazec
je pravda, ?e j? tam m?m vesm?s to co se mi l?b? a jedna mp3 m? v pr?m?ru 4 MB. Mrt? p?sni?ka je taky Alkogolik od Leningradu
Btw.: Pos?lal jsem Ti foto a video, ale nen? to je?t? cel?, chyb? asi 30 MB (pos?lal jsem to ze ?koly) videa a z domova to pos?lat nem??u - trvalo by to tejden ne? by se to odeslalo a to je?t? b?hv? jestli. Zkusim sko?it ke k?mo?ovi - t?eba se to ode?le je?t? do z?tra
Btw.: Pos?lal jsem Ti foto a video, ale nen? to je?t? cel?, chyb? asi 30 MB (pos?lal jsem to ze ?koly) videa a z domova to pos?lat nem??u - trvalo by to tejden ne? by se to odeslalo a to je?t? b?hv? jestli. Zkusim sko?it ke k?mo?ovi - t?eba se to ode?le je?t? do z?tra