Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
V p?tek se mi m?lem poda?ilo odeslat fotky a video Garrulusovi, ale proto?e jsem ztratil kl?? od bezpe?nostn?ch ?roub?, tak jsem jezdil a sh?n?l n?koho kdo by je vyndal bez kl??e a pak u? jsem na to odesl?n? zapom?l jak ne smrt kua. Tak v prnd?l? no
Ahoj, nekamenuj m?, p?i?lo mi to na za??tku minul?ho t?dne, ale te? se k netu sp?? nedost?v?m ne? dost?v?m. V?echno p?i?lo v po??dku, p?kn? a vcelku. Moment?ln? d?l?m na DVD?k?ch a na videu. A docela mazec
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Garrulus píše:U?U?U? to bude .. do konce kv?tna bych cht?l za??t s distribuc?, tak se t?este, je to n??ez
u? se t??im
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail