jestli jsem dobre cetl na foru ,tak ty jsi uz jeden vyhodil
Výfuk
Re: Výfuk
Pánové -zásada číslo 1 (platí všeobecně nejen při svařování na autě ) -k o s t r a vždycky co nejblíže ke svařovanému místu, pak nemusíš nic odpojovat!! 
SMART CITY-Coupe,1999/06/40 kW,žlutý drak 
https://www.rajce.net/a17397399
Ani není potřeba moc vercajku, nastříkáno WD, snad to zítra povolím. Asi budu jezdit bez toho černýho plastu, jak se mě ten výfuk líbí
Ani není potřeba moc vercajku, nastříkáno WD, snad to zítra povolím. Asi budu jezdit bez toho černýho plastu, jak se mě ten výfuk líbí
Smart coupe Passion, 0,7, 45 kW 2005 
ForTwo 451 mhd 45 kW, 2010, bílo/černý.
Roadster Cabrio, 45 kW, Turbo, 2003,černý.
Roadster Cabrio, 45 kW, Turbo, 2003,černý.
WD 40 jsem koupil,jako mazivo vyborne za ty penize.A dalsi ruzne spreje a kapaliny odlite v 0,5l petkach z hlavy nazvy neznam,Jelikoz jsi take stara skola tak ti nemusim dal vykladatPazour66 píše: pát 06 srp 2021, 14:36 To má mama na kolo, já na auta zatím nic takového nepotřeboval, co doporučuješ?
nejvykonnejsi kapalina byla z dob minuleho rezimu od zapadni firmy Voest-Alpine .Tak kdyz se nalila na sroub tak zacla penit a ztracet se dovnitr.
Fortwo 450, 2001
Tak to po dvou dnech všechno povolilo, akorát se ničím nemůžu dostat na tu zadní matku na přírubě výfuk-turbo. Myslel jsem, že ten krycí plech půjde vyndat, ale drží ještě někde u motoru. I když jsem vytáhl fajfky a nahnul ho co nejvíc nahoru, tak se tam nedostanu. Je na to nějakej grif? ![?ábel ]:-(](./images/smilies/icon_dabel.gif)
Smart coupe Passion, 0,7, 45 kW 2005 
kdyz jsem mel sundan zadek,a vyfuk je po smrti,tak jsem se dival na postup.
mam pripraveny vykovany 12 trubku pak riznu na miru aby tam vlezla a slo povolit.
Take si rikam ze ty styfty jsou zbytecne dlouhe,druha varianta riznout na rozumnou miru flexou i koleno vyfuku a pak bude pristup do zadu.
To je predstava,jak budu postupovat
mam pripraveny vykovany 12 trubku pak riznu na miru aby tam vlezla a slo povolit.
Take si rikam ze ty styfty jsou zbytecne dlouhe,druha varianta riznout na rozumnou miru flexou i koleno vyfuku a pak bude pristup do zadu.
To je predstava,jak budu postupovat
Fortwo 450, 2001
ty matky me take udivili.C 13 mam uz hotove proto jsem 13 trubku prekoval na 12,a delku upravim dle provoznich podminek.Nechapal jsem proc ten skret musi met neco extra.
U 600 tedkom nevim o zadnem bazmeku ,ale na zadni sroub se beznym vybavenim nedostanu.Zas nemam profi autodilnu.
U 600 tedkom nevim o zadnem bazmeku ,ale na zadni sroub se beznym vybavenim nedostanu.Zas nemam profi autodilnu.
Fortwo 450, 2001