Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ANO, protože při převodu kč se má uvádět do zprávy pro příjemce přezdívka člena, je to kvůli přehledu a pár stránek zpět je vždy seznam, kdo dal...takže pak stačí nakopírovat seznam a samozřejmě se připsat..
DYK77 píše:Chtěl bych upozornit na jeden nedostatek. Někteří z vás opomíjejí při platbě uvedení své přezdívky, jak jsem žádal v prvním příspěvku tohoto tématu a nevíme pak ke komu částku přiřadit, což je škoda.
to mě netrklo... takže těch posledních 500 kč je odemě... nechtěl jsem to psát protože si teď připadám jako že machruju...
pezot309 píše:tak teď jem se urazYl ... hele prde , a co ta tvoje tatranky budou oříšokvý ???
ee, já mám jenom čokoládový.....přivezl sem domů paletu....naskládál jí do předsíně....snědli se asi dvě krabičky a už to nikdo nechce, tak s tím krmíme koně