Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
peopleshk píše:Tak jsem taky doma, cesta z JVV přes HK do a částečně po dálnici na Prahu byla jedna velká akce .....naše Druzeta skupina jela chvílemi snad 50cm od sebe a se 3 zastávkami nebo čtyřmi??? Akce se vydařila, bylo to luxusní
jojo hustej vláček já jako spolujezdec jsem musel jít do malin abych to přežil
Gibon píše:Gibon je doma. 751 km.
Teď jsem si fouknul a ještě teď mám 0,23
Cestou zpátky jsme si hráli na vláček. Ideální počet hráčů je 5 s odstupem 1,5m a rychlostí kolem 120 km/h. Občas to bylo hooodně natěsno.
Kontaktu jsme se přecejen nevyhnuli a to v rychlosti nula nula hovno, když Bára couvala, Druzeta couval a uprostřed se potkali. Bára má v nárazníku novou díru na tažné oko a Druzeta další vyvažovací závaží na kole
Teď ale vážně. Ač počasí vypadalo že nám nebude přát nakonec to bylo OK.
Účast byla opravdu obří a až na pár drobných vyjímek vše klapalo tak jak mělo. Chci všem poděkovat že jste dorazili, že jste byli všichni schovívavý.
Výsledek myslím stál za to.
dyno píše:Tak já taky hlásím příjezd domů. Akce se myslím velmi povedla - ještě jednou děkuju těm co se podíleli na organizaci. Já mám najeto 775 km, cesta zpátky byla při nejmenším zajímavá - i když je fakt, že na loňský návart z Zell am See vzpomíná velmi rád Když už jste u toho zapomínání - tak Housko - až budeš hledat plachtu - tak dej vědět A já se půjdu taky pomalu podívat po nějakým alkohol testeru....
plachtu jsem nezapoměl-je putovní tak se s ní hezky pomazli a koukej jí rychle vrátit
dyno píše:Jediný negativní co jsem na srazu nalezl je to, že falšku finský co jsme měli vypít zase vezu zpátky - a budu jí muset vypít po večerech doma. O Gibonově absolutce ani nemluvě A mimochodem, Gibone a Housko - Vaše skleničky jsem hodil do myčky - kdybyste se po nich sháněli