Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
peopleshk píše:Tak to je supeeeer, jen ta šiška je na prd.....jsem se namazal a nějak to pořád topíííí Holt nevyhoda když nemáš vlasy
A ještě jsem si ráno nabil hubu, jsem sebou před chatkou říznul na schodech, nevím jestli jsem byl ještě kantáre, nebo se to klouzalo???
já ráno když jsem hledal chatku-našel jsem až na 4 pokus-zahučel do potoka
David má v mobilu fotku pana majitele hotelu. Když se ho David zeptal do kolika ovládá bar, řekl že dle naší potřeby, na to David vytáhl foák a jeho šaramantním stylem pronesl: se mi líbíte, vás si musím vyfotit!
TO Houska: Ty draku co se ti nelíbilo na naší spanilé jízdě, vždyt se jelo na pohodu pomaleji to už nešlo, a ještě jsme se museli vyhýbat Honda retardérům a mávat četníkům ze Saint Litomyšl Ale hodnotím to jako povedený TGV směr HK - Praha
PURE 800 CDi, Numeric - CABRIO, modro cerny dabel, speciální edice
a
Audi A6 Avant 1,9 TDi.... velky auto je taky potreba
peopleshk píše:Hele všici nezajedem tam někdy jen tak na víkend zakalit jsem si psal s tou barmankou a prý byla docela v pohodě, jen šéf ji prý sr.... !!!
Jo jasně ona byla v pohodě... He he zmatená jak Goro před Tokiem!
peopleshk píše:TO Houska: Ty draku co se ti nelíbilo na naší spanilé jízdě, vždyt se jelo na pohodu pomaleji to už nešlo, a ještě jsme se museli vyhýbat Honda retardérům a mávat četníkům ze Saint Litomyšl Ale hodnotím to jako povedený TGV směr HK - Praha
mě se nelíbilo že jsem neřídil-tím pádem to nějak neměl pod kontrolou proto jsem musel jít-ač nechtěl do malin
peopleshk píše:Hele všici nezajedem tam někdy jen tak na víkend zakalit jsem si psal s tou barmankou a prý byla docela v pohodě, jen šéf ji prý sr.... !!!