Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pajoxx píše: zr??dci, ale j? nezrad?m, j? klidn? p?ijedu s?motinkej a opu?t?nej mezi kamar?dy
vezmu to po trase jak jsme uvedl - http://www.smart-auto.cz/NOVINKY-SMART/ ... ERIZI.html a to nejkrat??, budu reprezentovat
Nev?? hlavu, m? to taky svoje v?hody. S bandou se najezd?? je?t? dost
Zkou??m volat na ty motok?ry, ale maj vyplej mobil. Provozn? doba je a? od 14:oo tak sand to pak n?kdo vezme. Rezarvace je pr? bez z?lohy, ??kal kolega co tam byl asi p?ed m?s?cem.
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
No ty z?maky si p?nove klid?n nechcte nebo je vra?te zp?t.
Tady na sv. morav? je dnes asi 30 cm sn?huuuuuuuuuuuuuuuuu
je?t? ?e jsem nep?ezul jak jsem cht?l, i kdy? ani nikam nepojedu dneska kam jsem cht?l
pajoxx píše:No ty z?maky si p?nove klid?n nechcte nebo je vra?te zp?t.
Tady na sv. morav? je dnes asi 30 cm sn?huuuuuuuuuuuuuuuuu
je?t? ?e jsem nep?ezul jak jsem cht?l, i kdy? ani nikam nepojedu dneska kam jsem cht?l
No doufejme ?e to nevydr?? dlouho
no ja tam mam jeste letnaky a tim padem nemam co vracet z5