Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fireblaid píše:pr?v? sem se registroval... teda douf?m snad z?tra potvrd? ?sp??nou registraci
j? se registroval hned jak mi to p?i?lo a zat?m neposlali nic klasika
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
houska píše:chu? na chlazen? pivo je u libora siln?j?? ne? pud sebez?chovy
Taky dobr? hl??ka
T?m v?ak jeho ztr?ta sebez?chovy nekon??. Na d?lnici u Salzburgu si s defektn? baterkou ud?lal p?ed na?? skupinou 30ti minutov? n?skok a pak mi volal, ?e je na prvn? benz?nce za m?stem a pot?ebuje nahodit
u? v?te n?jak? bli?? informace? Jako kdy je u DC sraz a jestli zas pojedou morav?ci spolu....pokud nebude sn??it, tak bych jela. V pr?ci u? m?m volno za??zen?