Cukání při jízdě

Řešení problémů s motorem
Odpovědět
moni

Příspěvek od moni »

DYK77 píše:A? bude? m?t nov? filtr, natankuj po??dn? benz?n.
S t?m olejem je to v?elijak?. V?robci aut ud?vaj?, ?e 1l oleje na 1000Km je v norm?. Zkontroluj to hned a nic neodkl?dej jinak to zad?e?.
n?hodou, u? jsem se polep?ila, tankuju 98!
zkontrolovala bych to hned, ale venku je ho.no vid?t kdy? odch?z?m a u? dy? p?ich?z?m...!ic bych tam nevid?la, nato? nam?rku oleje...ale zd? se mi divn?, na co by se mohlo kde zapomenout, ?e by se olej tak rychle ztratil...v?ehov?udy jsem najela 500km......max! a litr na 1000km,nen? moc?!? nem? to b?t na 10.000km???! :!:
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

DYK77 píše:Co je? Je to spr?vn?

nicnic jen ?e je to hust? j? najel 20000km a olej byl st?le mezi ryskami tak nech?pu jak n?komu m??e takto ub?vat a nekomu ne
houska mi už neříká pane
moni

Příspěvek od moni »

xlukas.cz píše:jo, mam taky kamaradku, co jezdi jak dabel. jen nekdy nechapu, kdyz vidim drobnou zenskou (za volantem nejakeho velkeho auta (typicky terenak - land cruiser, jeep, patrol, atd.).
nap?. moje matka! mal? drobn? baba, za volantem jeep grand cherokee, 5,2i v automatu! :lol: :lol:
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

To je kus od kusu. Zn?m? koupil nov? Berlingo a ?ralo mu to pr?v? 1l/1000Km. M?l velk? probl?my ne? mu to uznali jako reklamaci, proto?e byl prost? v norm?.
U star?ho motoru tak? z?le?? na oleji. Pokud byl jet? dosud na 10W/40 a n?kdo tam chrstnul 5W/40, tak si to pak holt bere.
J? jezd?m tak? zat?m od v?m?ny do v?m?ny. Ob? auta cca 7 a? 8.000 Km ro?n? a na m?rce klesne hladina tak o 2mm z n?jak?ch 3cm.

Moni: 98 oktan? je v po??dku, je?t? z?le?? kde je tankuje?. Doporu?uj Benzina, Shell, OMW, Agip. Dej tam p?rkr?t taky n?co s aditivem jako V-Power na pro?i?t?n? vst?ik?
Naposledy upravil(a) DYK77 dne úte 11 pro 2007, 20:59, celkem upraveno 1 x.
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
moni

Příspěvek od moni »

Dawe píše:Chci se t? zeptat, necuk? ti to nahodou v rozmez? 2800 a? 3200 ot/min pod pln?m plynem?
nem?m ot??kom?r, ale pod pln?m plynem joooo...pro?, tob? taky...?nebo v??, co to je? :shock:
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

moni píše:
DYK77 píše:
xlukas.cz píše:...jezdi pomalu a bezpecne...
Pomalu snad, ale to druh? bych tak optimisticky nevid?l :)
no jooo, jen si rejpejte, ?lov?k se jenom dvakr?t m?lem zabije b?hem jednoho dne a hned je halooo! :lol:

si m?lem zabila i m
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
moni

Příspěvek od moni »

jak toooo? kdy?!?jednou byl ten magor, kter?ho jsem m?la ve slep?m bodu a za?al troubit, a pak jsem vl?tla do t? k?i?ovatky, ale tebe jsem nikde neohrozila...... :?:
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

houska píše:1l/1000km?

to je norma koncernu VW
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

moni píše:jak toooo? kdy?!?jednou byl ten magor, kter?ho jsem m?la ve slep?m bodu a za?al troubit, a pak jsem vl?tla do t? k?i?ovatky, ale tebe jsem nikde neohrozila...... :?:

kouknul jsem se do zrc?tka a m?l jsem dvakr?t z?stavu
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

David0600 píše:
houska píše:1l/1000km?

to je norma koncernu VW
Nejen VW , PSA to m? stejn
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

jsou p?kn? poji?t?n?
STAS1
Smart ACE

Příspěvek od STAS1 »

Z m?ho pohledu, kdyby mi m?lo nov? auto ?r?t litr oleje na tis?c km, tak bych jim to asi oml?til o hlavu .... :roll:
To by si asi za r?me?ek nedali :evil: :oops: :twisted:
Smart For Two 0,6 benzin r.v.2000 - bohužel po smrti :?
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

smutn? je, ?e by to bylo v?echno co by si st?m mohl d?lat
moni

Příspěvek od moni »

David0600 píše:
moni píše:jak toooo? kdy?!?jednou byl ten magor, kter?ho jsem m?la ve slep?m bodu a za?al troubit, a pak jsem vl?tla do t? k?i?ovatky, ale tebe jsem nikde neohrozila...... :?:

:-)))
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

David0600 píše:

nic nevydr??? :lol:
houska mi už neříká pane
Odpovědět