Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chorche píše:no já ti vjeřim, ale to eště neznamená žeto neni záhada A krom toho, co ty víš esli je v tom sklepě ještě máš. Esli nejsou náhodou na aukru ...
no fakt hodnej ... zitra se tam jdu radsi podivat
Smart Forfour 1.5 Passion Aut.
Ford Mondeo TDCi Titanium ´09
bohuzel zijeme v Rumunsku, jak platove tak pocitove... na tyhle kola jeste dlouho mit nebudu... a ale zase monoblocky ma fakt kazdej druhej smartie(tedy ne v CR)
Když chceš opravdu hezký kola, tak na Smarta zase tak velký výběr není. Samozřejmě s podložkami o různé síle a se změnou rozteče, tam jde nacpat cokoliv, ale není to ono. Takže když přijedeš do Německa nebo Rakouska s Monoblockama VI, můžeš si připadat jako že máš sériový plecháče, ale hlavně že sluší
monoblocky VI a Lorinser speedy jsou podle mého názoru nejhezčí kola na smarta, a to že je to v jiných státech sériovka? - kolikrát tam jedeš?
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail