Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Já bych to raději spravil, jak to má být, bude to určitě nějaká kravina, zkus,jak jsem ti psal, až to rozděláš,zatáhnout za ten hřeben kleštěma, jestli to brzdí.
No jo, ale jestli má pakny daleko, tak by měl mít dlouhej krok pedálu, nebo by mu to na nožní nemělo vzadu brzdit, nebo tak něco. Prostě, mělo by se to negativně projevit i na nožní brzdě.
Tak že nožní brzdí jako dříve? To by se dal vyřadit "dlouhý krok" pedálu a pakny nemají větší vůli. Ruční nebrzdí, zatažení lanka kleštěmi také, no, tak babo raď. Já to vidím na stažení nábojů a "pátračku".
To by se ale nevracela lanka do bovdenů. Nebo tam jsou i na lankách pružinky? Tak že, ještě jednou kleštěmi vytáhnout a pozorovat, jestli se vrátí. Pokud ne, tak jak píše Lukáš.
JBC může mít pravdu, tou pákou ruční brzdy taháš ten hřeben a tím pádem tataš takovou misku se silným perem. Do té misky se ty obě lanka zaklesnou a ta miska je tahá, ale kdyby je tam nedejbože někdo nenandal, tak si myslím, že to na ničem nepoznáš, jediná závada je , že ti ta ručka nebrzdí (ani kleštěma ) - stejný, jako když by nedal ty lanka vevnitř do těch pák na paknách - to taky nepoznáš .
Když se teď dívám na to , co jsme kolem toho probrali, tak se děsím toho, že ta "šílená" myšlenka, co vyslovil JBC nebude daleko od pravdy.